https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 16.12.2022

Metso Outotecille 50 miljoonan euron tki-rahoitus

Rahoitussopimus kattaa vuodet 2022-2025

Metso Outotec

Euroopan investointipankin rahoituksella Metso Outotec kehittää mineraalien jalostuksen ja kiviainesten käsittelyn ratkaisuja. Kuva: Metso Outotec

Metso Outotec ja Euroopan investointipankki ovat allekirjoittaneet 50 miljoonan euron rahoitussopimuksen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan.

Rahoitus kattaa yrityksen mineraalien jalostukseen ja kiviainesten käsittelyyn liittyvät tutkimus- ja kehitysmenot Euroopassa vuosille 2022-2025.

Metso Outotecin tuotekehitystä ohjaa sitoutuminen energian ja veden käytön tehokkuutta, päästövähennyksiä sekä kiertotalouden tai turvallisuuden ratkaisuja edistävään tutoekehitykseen.

Lisäksi yhtiö on määritellyt tieteeseen perustuvat tavoitteet, joiden avulla seurataan yhtiön sitoutumista rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1,5 asteeseen.

Uusimmat artikkelit

Kierrätysalumiinilla riittää kysyntää - Kuusakoski investoi uuteen tuotantolinjaan

Kuusakoski etsii kasvua ja kasvattaa kapasiteettiaan. Investointi nostaa Heinolan kierrätystehtaan ei-magneettisten metallien prosessoinnin kokonaiskapasiteettia 50 prosentilla.

31.1.2023 | Alan Uutiset

Stora Enso teki historiallisen tuloksen viime vuonna

Konsernin hyvät kasvuluvut kuitenkin hiipuivat viimeisellä vuosineljänneksellä. Tamän vuoden tuloksen ennustetaan jäävän heikommaksi.

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.