https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 4.5.2023

Metso Outotecista tuli Metso

Metso Outotecin yhtiökokous hyväksyi eilen hallituksen ehdotuksen yhtiön nimen muuttamisesta Metso Oyj:ksi.

b34d0cf907dd5716_800x800ar

– Metso ja Outotec on integroitu onnistuneesti, ja nyt keskitymme kasvattamaan vahvaa yhtenäistä Metso-yhtiötä ja brändiä, Metson toimitusjohtaja Pekka Vauramo sanoo.

– Olemme yhdistäneet kaksi arvokasta yhtiötä yhdeksi vahvaksi Metsoksi. Painopisteemme on selkeä: mahdollistamme kestävää modernia elämäntapaa ja ajamme koko teollisuudenalan muutosta selkeän strategian ja vahvan kulttuurimme avulla. Tavoitetta tukee yrityksen nimi, joka on lyhyt ja vakiintunut, ja jonka kaikki sidosryhmämme tunnistavat. Palvelujen merkitys liiketoiminnassamme on erittäin merkittävä ja sen tueksi tarvitsemme yhden vahvan nimen, hän jatkaa.

Outotec jatkaa yhtiön tuotenimenä. Sillä on huomattavaa arvoa tiettyjen keskeisten teknologioiden ja tuotteiden nimenä.

Emoyhtiön nimenmuutos on tullut voimaan 4.5.2023, mutta maailmanlaajuisesti muutos toteutetaan asteittain. Uusi nimi näkyy yhtiön logossa, muutoin yhtiön visuaalinen identiteetti säilyy ennallaan. Myös Metso Outotecin johtoryhmän nimi muuttuu Metson johtoryhmäksi.

S&P Global on nosti huhtikuussa Metso Outotecin luottoluokituksen tasolle BBB vakain näkymin. Luottoluokituksen nostoon vaikuttivat integroinnin saattaminen onnistuneesti loppuun ja synergioiden toteuttaminen, portfolion järkeistäminen valikoiduilla divestoinneilla, ennakoiva hinnoittelu ja kustannusten hallinta inflaation vaikutusten hillitsemiseksi sekä hyvä kysyntä Metso Outotecin loppumarkkinoilla.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähän luottoluokituksen nostoon, joka vahvistaa sen, että integraatio ja taloudellisen tuloksemme parantaminen ovat onnistuneet hyvin. Yksi taloudellisista tavoitteistamme on sijoituskelpoinen luottoluokitus (Investment Grade), ja S&P Globalin BBB-luokitus tekee luokituksestamme entistäkin vankemman, sanoo talous- ja rahoitusjohtaja Eeva Sipilä.

Uusimmat artikkelit

12.4.2024 | Alan Uutiset

Volvo Cars käyttää biokaasua ensimmäisessä ilmastoneutraalissa tehtaassaan Kiinassa

Volvon tehdas Taizhoussa on siirtynyt käyttämään biokaasua. Taizhou on toinen Volvon ilmastoneutraali autotehdas Göteborgissa sijaitsevan Torslandan-tuotantolaitoksen jälkeen.

Kunnossapitokonkari opiskelee työn ohella alan erikoisammattitutkintoa

L&T Ympäristöpalveluiden laitostyöntekijä Kari Asikainen suorittaa aikuisena jo kolmatta tutkintoa. Taitotalossa suoritettava Kunnossapidon erikoisammattitutkinto auttaa etenemään hallinnollisiin tehtäviin.

SSAB:n vihreä energian jätti-investointi meni Ruotsiin, Raahen terästehtaan vuoro myöhemmin

Uusi huippumoderni fossiilivapaan teräksen minimill-tuotantolaitos rakennetaan Ruotsiin. Tehtaan uudistus vähentää Ruotsin hiilidioksidipäästöjä seitsemän prosenttia. SSAB kertoo liiketoiminnallisten syiden puoltaneen hankkeen etenemistä seuraavaksi Luulajan tehtaassa.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.