https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 4.5.2023

Metso Outotecista tuli Metso

Metso Outotecin yhtiökokous hyväksyi eilen hallituksen ehdotuksen yhtiön nimen muuttamisesta Metso Oyj:ksi.

b34d0cf907dd5716_800x800ar

– Metso ja Outotec on integroitu onnistuneesti, ja nyt keskitymme kasvattamaan vahvaa yhtenäistä Metso-yhtiötä ja brändiä, Metson toimitusjohtaja Pekka Vauramo sanoo.

– Olemme yhdistäneet kaksi arvokasta yhtiötä yhdeksi vahvaksi Metsoksi. Painopisteemme on selkeä: mahdollistamme kestävää modernia elämäntapaa ja ajamme koko teollisuudenalan muutosta selkeän strategian ja vahvan kulttuurimme avulla. Tavoitetta tukee yrityksen nimi, joka on lyhyt ja vakiintunut, ja jonka kaikki sidosryhmämme tunnistavat. Palvelujen merkitys liiketoiminnassamme on erittäin merkittävä ja sen tueksi tarvitsemme yhden vahvan nimen, hän jatkaa.

Outotec jatkaa yhtiön tuotenimenä. Sillä on huomattavaa arvoa tiettyjen keskeisten teknologioiden ja tuotteiden nimenä.

Emoyhtiön nimenmuutos on tullut voimaan 4.5.2023, mutta maailmanlaajuisesti muutos toteutetaan asteittain. Uusi nimi näkyy yhtiön logossa, muutoin yhtiön visuaalinen identiteetti säilyy ennallaan. Myös Metso Outotecin johtoryhmän nimi muuttuu Metson johtoryhmäksi.

S&P Global on nosti huhtikuussa Metso Outotecin luottoluokituksen tasolle BBB vakain näkymin. Luottoluokituksen nostoon vaikuttivat integroinnin saattaminen onnistuneesti loppuun ja synergioiden toteuttaminen, portfolion järkeistäminen valikoiduilla divestoinneilla, ennakoiva hinnoittelu ja kustannusten hallinta inflaation vaikutusten hillitsemiseksi sekä hyvä kysyntä Metso Outotecin loppumarkkinoilla.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähän luottoluokituksen nostoon, joka vahvistaa sen, että integraatio ja taloudellisen tuloksemme parantaminen ovat onnistuneet hyvin. Yksi taloudellisista tavoitteistamme on sijoituskelpoinen luottoluokitus (Investment Grade), ja S&P Globalin BBB-luokitus tekee luokituksestamme entistäkin vankemman, sanoo talous- ja rahoitusjohtaja Eeva Sipilä.

Uusimmat artikkelit

Tampereen Naistenlahden uusi biovoimalaitos leikkaa 20 prosenttia kaupungin hiilidioksidipäästöistä

Tänään käyttöön vihitty Tampereen Sähkölaitoksen Naistenlahden biovoimalaitoksen kiertoleijukattilan pääpolttoaineita ovat uusiutuvat metsäperäiset biomassat.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

16.5.2023 | Alan Uutiset

Destia voitti jälleen Savon radan kunnossapitosopimuksen

Destia jatkaa Savon radan ja sen turvalaitteiden kunnossapitäjänä lokakuuhun 2028 Väyläviraston uusittua Destian sopimuksen. 

HVK julkaisi yrityksille suunnatun oppaan kyberturvallisuudesta

Pilvipalveluita ei tarvitse nähdä riskinä̈ huoltovarmuudelle, vaan oikein käytettynä ne tukevat jatkuvuudenhallintaa.

5.4.2023 | Kumppaniartikkeli

Prosessilaitteiden optimointi ja kierrätys on vastuullisuutta

“Kerromme asiakkaillemme avoimesti, kun käytämme kierrätettyjä komponentteja ja myymme uudenveroisiksi kunnostettuja “pre-owned”-laitteistoja.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.