https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 11.1.2024

Metsolle yli 110 uutta elinkaaripalvelusopimusta vuonna 2023

Suurin osa sopimuksista tehtiin kaivosyhtiöiden sekä suurten louhosten ja kiviainesurakoitsijoiden kanssa. 

be736621c95b674b_800x800ar

Kuva: Metso Outotec

Metso vahvistaa asemaansa räätälöityjen palveluratkaisujen toimittamisessa kaivos- ja kiviainesasiakkaille kasvattamalla elinkaaripalvelupalvelusopimusten määrää. Vuonna 2023 Metso solmi yli 110 uutta elinkaaripalvelusopimusta sekä globaalien että alueellisten kaivosyhtiöiden sekä suurten louhosten ja kiviainesurakoitsijoiden kanssa. 

– Teimme yli 110 uutta sopimusta maailmanlaajuisesti. Pyrimme aina parhaalla mahdollisella tavalla varmistamaan asiakastyytyväisyyden ja edistämään asiakkaidemme menestystä ratkaisujemme avulla. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan kestävyys- ja tuottavuustavoitteensa ja vahvistamaan suorituskykyä, sanoo Metson integroitujen palveluratkaisujen johtaja Miika Tirkkonen.

Uudet sopimukset ovat osa yli 500 pitkäaikaisen elinkaaripalvelusopimuksen portfoliota maailmanlaajuisesti. Sopimusten keskimääräinen kesto on kolme vuotta, mutta sopimuksen kesto voi vaihdella 12 kuukaudesta aina useiden vuosien yhteistyöhön. Saatujen sopimusten kokonaisarvoa ei julkisteta. Palvelusopimukset kirjataan vaiheittain sopimuksen pituudesta riippuen. Yli 2/3 tilauksista kirjattiin Mineraalit-segmentin ja loput Kivenmurskaus-segmentin saatuihin tilauksiin.

Elinkaaripalvelut kattavat Metson koko jälkimarkkinavalikoiman vara- ja kulutusosista kehittyneeseen kunnossapitoon, etävalvontaan ja muihin asiantuntijapalveluihin.

– Autamme asiakkaitamme varmistamaan turvallisuus- ja ympäristötavoitteita, lisäämään luotettavuutta tuotannon resurssitehokkuuden parantamiseksi sekä optimoimaan tuotannon kokonaiskustannuksia.

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.