https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 28.2.2020

Ministeri Lintilä Kanadaan ja Yhdysvaltoihin edistämään akkuteollisuutta

Elinkeinoministeri Mika Lintilä vierailee Kanadassa ja Yhdysvalloissa 1.–6.3.2020. Tavoitteena on edistää suomalaisten kaivos- ja akkuteollisuuden yritysten vientiä ja kansainvälistymistä.

6energy_storage_2

Akkuteollisuudessa on suuria kansainvälisiä liiketoimintamahdollisuuksia, sillä sähköautot kasvattavat akkujen tarvetta tulevaisuudessa.

– Ilmastonmuutos on yrityksille mahdollisuus kehittää liiketoimintaa ja hiilineutraalia yhteiskuntaa tukevia uusia ratkaisuja. Suomella on paljon akkujen tuotannossa tarvittavia mineraaleja. Muita Suomen valtteja kilpailussa ovat vahvat kemianteollisuuden keskittymät, edullinen ja vähäpäästöinen sähköenergia sekä vakaa toimintaympäristö, elinkeinoministeri Mika Lintilä sanoo.

Maailman suurin kaivostapahtuma Kanadassa

Torontossa 1.–3.3. ministeri Lintilä vierailee maailman suurimmassa vuosittain järjestettävässä malminetsintä- ja kaivosalan PDAC 2020 -tapahtumassa. Tapahtumassa esittäytyy joukko suomalaisia teknologia- ja palveluyrityksiä.

Lisäksi Torontossa järjestetään Kanadan luonnonvaraministerin Seamus O’Reganin isännöimä kaivosministerien kokous. Ministeri Lintilä tapaa myös Ruotsin elinkeinoministerin Ibrahim Baylanin ja Kanadan akkuklusterin yrityksiä.

Meriliikenne, cleantech ja akkuteollisuus esillä Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa vierailu suuntautuu Michiganin osavaltioon 4.–6.3.2020. Tavoitteena on edistää suomalaisyritysten vientiä ja kansainvälistymistä sekä vahvistaa tutkimus- ja kehitysyhteistyötä älykkään meriliikenteen, cleantechin ja akkuteollisuuden aloilla.

Ministeri Lintilä tapaa muun muassa Michiganin osavaltion kuvernöörin Gretchen Whitmerin sekä vierailee yritysdelegaation kanssa yhdysvaltalaisyrityksissä, kuten Ford ja General Motors. Ministeri Lintilä allekirjoittaa yhdessä osavaltion kuvernöörin kanssa Suomen ja Michiganin välistä cleantech-alan yhteistyötä koskevan yhteisymmärryspöytäkirjan.

Michiganin Team Finland -vierailulle osallistuvat yritykset ja organisaatiot ovat Aalto-yliopisto, ICEYE, Luke, LUT-yliopisto, Merinova / Energy Vaasa, Prizztech, VTT ja Wärtsilä.

Uusimmat artikkelit

14.5.2025 | Alan Uutiset

Prysmianin käyttöön vihitty 185-metrinen kaapelitorni on Suomen korkein rakennus

Yritys on tehnnyt suuria investointeja tehtaaseen, ja odottaa suurjännitekaapeleiden globaalin markkinan kasvun kiihtyvän edelleen.

Rail Baltica -ratatyömaalla hyödynnetään suomalaista 3D-koneohjausjärjestelmää

Täysin digitalisoidussa mallipohjaisessa rakentamisessa työtä voivat tehdä yhdessä reaaliaikaisesti infrasuunnittelija, työkoneenkuljettaja, työmaapäällikkö ja projektinjohto.

Suomen ja Viron välisen EstLink 2 -yhteyden korjaustyöt alkavat toukokuussa

Merenpohjaan asennetaan uutta kaapelia noin kilometrin verran. Sähkönsiirtoyhteyden odotetaan palaavan kaupalliseen käyttöön heinäkuun puolivälissä.

Kemikaalit aiheuttavat paljon vakavia työtapaturmia – laiminlyönnit voivat johtaa rikosseuraamuksiin

”Työpaikoilla käytetään paljon vaarallisia kemikaaleja huolimattomasti. Valitettavasti monet työnantajat eivät tunnista kemiallisten tekijöiden aiheuttamaa vaaraa omalla työpaikallaan”, työsuojelutarkastaja Mikko Järvenreuna toteaa.

Gasumin biokaasu pienentää Metsä Groupin valmistaman kartongin hiilijalanjälkeä

Vähäpäästöisiä kartonkeja haluavat asiakkaat ovat tyypillisesti suuria toimijoita, joilla on tiukat kestävyystavoitteet.

10.3.2025 | Kumppaniartikkeli

Sulzerin innovatiiviset ratkaisut vedenkäsittelyyn ja pumppaamiseen

Sulzer on yksi Suomen johtavista vedenkäsittelyn ja pumppausteknologian toimijoista. Yhtiön panostukset kotimaisuuteen, kestävään kehitykseen, kokonaisratkaisuihin ja asiakaspalveluun tekevät siitä luotettavan kumppanin sekä kunnallisille että teollisille toimijoille.

30.1.2025 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n uusi valmennusohjelma auttaa suomalaisyrityksiä puolustusteollisuuden markkinoille

VTT käynnistää maksuttoman valmennusohjelman kaksikäyttöteknologiasta. Puolustusmarkkinat kiinnostavat, mutta yritysten on vaikea tunnistaa osaamista. Siviiliteknologiakin voi soveltua puolustuskäyttöön.