https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 17.11.2021

Neles toimittaa venttiiliratkaisuja vihreän vedyn tuotantolaitoksille

Sopimuksen puitteissa Neles toimittaa Neles™-segmenttiventtiilejä thyssenkrupp Uhde Chlorine Engineers -yhtiön toteuttamiin elektrolyysilaitoksiin.

vety2

Vihreä vety on uusiutuvilla energialähteillä tuotettua vetyä. Sitä pidetään keskeisenä tekijänä siirtymisessä puhtaaseen energiaan. Vety tuo merkittäviä mahdollisuuksia uusiutuvan energian varastointiin ja kuljetukseen sekä fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen hiili-intensiivisissä teollisuuden prosesseissa. Yli 30 maata on jo julkistanut strategiansa vedyn osuuden lisäämiseksi energiavalikoimassa.

Vedyllä ja Power-to-X-teknologioilla on keskeinen merkitys teollisuuden hiilestä irtautumisessa. Neles voi auttaa prosessiteollisuuden aloja saavuttamaan hiilineutraaliutta vuoteen 2050 mennessä. Meillä on kunnianhimoinen vastuullisuusohjelma, ja tämä sopimus on hyvä esimerkki siitä kuinka toteutamme ohjelmaa toimittamalla kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme. Odotamme innolla mahdollisuutta jatkaa menestyksekästä yhteistyötämme thyssenkruppin kanssa, sanoo Neleksen EMEIA-markkina-alueen johtaja Jon Jested-Rask.

Pitkä kokemusta vety- ja teollisuuskaasusovelluksista

Neleksen venttiilien toimivuus on todistettu kymmenissä tuhansissa vety- ja happisovelluksissa ympäri maailmaa. Neles tarjoaa laajan valikoiman venttiiliratkaisuja vetysovelluksiin aina elektrolyysistä hiilen talteenottoon.

- Uudet elektrolyysiteknologiat tai vedyn kaltaisten räjähdysherkkien teollisuuskaasujen hyödyntäminen edellyttävät venttiilejä, jotka toimivat luotettavasti ja äärimmäisen turvallisesti vaativissa paine- ja lämpöolosuhteissa. Hyödynnämme virtauksensäädön pitkää kokemustamme kehittäessämme turvallisia, tehokkaita ja kohtuuhintaisia uusia teknologioita asiakkaillemme eri puolilla maailmaa, sanoo Neleksen EMEIA-alueen EPC-myyntipäällikkö Marco Laudenbach.

Uusimmat artikkelit

Konepajateollisuuden tehokkuuden edistäjä

Metallintyöstössä käytettävät lastuamisnesteet vaikuttavat suoraan konepajateollisuuden tuotannon tehokkuuteen, laatuun, ekologisuuteen sekä koneistajan työskentelyolosuhteisiin. Parhaimmillaan oikealla lastuamisnesteen valinnalla saadaan säästettyä aikaa, rahaa, koneita, ihmisiä ja luontoa.

11.8.2022 | Alan Uutiset

Kaivosteollisuusala koolle 25.−27.10.2022 FinnMateria-ammattimessuille

FinnMateria, Pohjoismaiden johtavat kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden, kiertotalouden ja maarakentamisen erikoismessut, järjestetään 25.−27.10.2022 Paviljongissa. ”Ammattimessuja odotetaan innolla, ja FinnMateria on lähes loppuunmyyty”, sanoo FinnMateria-messumyynnistä vastaava myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.