https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 17.11.2021

Neles toimittaa venttiiliratkaisuja vihreän vedyn tuotantolaitoksille

Sopimuksen puitteissa Neles toimittaa Neles™-segmenttiventtiilejä thyssenkrupp Uhde Chlorine Engineers -yhtiön toteuttamiin elektrolyysilaitoksiin.

vety2

Vihreä vety on uusiutuvilla energialähteillä tuotettua vetyä. Sitä pidetään keskeisenä tekijänä siirtymisessä puhtaaseen energiaan. Vety tuo merkittäviä mahdollisuuksia uusiutuvan energian varastointiin ja kuljetukseen sekä fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen hiili-intensiivisissä teollisuuden prosesseissa. Yli 30 maata on jo julkistanut strategiansa vedyn osuuden lisäämiseksi energiavalikoimassa.

Vedyllä ja Power-to-X-teknologioilla on keskeinen merkitys teollisuuden hiilestä irtautumisessa. Neles voi auttaa prosessiteollisuuden aloja saavuttamaan hiilineutraaliutta vuoteen 2050 mennessä. Meillä on kunnianhimoinen vastuullisuusohjelma, ja tämä sopimus on hyvä esimerkki siitä kuinka toteutamme ohjelmaa toimittamalla kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme. Odotamme innolla mahdollisuutta jatkaa menestyksekästä yhteistyötämme thyssenkruppin kanssa, sanoo Neleksen EMEIA-markkina-alueen johtaja Jon Jested-Rask.

Pitkä kokemusta vety- ja teollisuuskaasusovelluksista

Neleksen venttiilien toimivuus on todistettu kymmenissä tuhansissa vety- ja happisovelluksissa ympäri maailmaa. Neles tarjoaa laajan valikoiman venttiiliratkaisuja vetysovelluksiin aina elektrolyysistä hiilen talteenottoon.

- Uudet elektrolyysiteknologiat tai vedyn kaltaisten räjähdysherkkien teollisuuskaasujen hyödyntäminen edellyttävät venttiilejä, jotka toimivat luotettavasti ja äärimmäisen turvallisesti vaativissa paine- ja lämpöolosuhteissa. Hyödynnämme virtauksensäädön pitkää kokemustamme kehittäessämme turvallisia, tehokkaita ja kohtuuhintaisia uusia teknologioita asiakkaillemme eri puolilla maailmaa, sanoo Neleksen EMEIA-alueen EPC-myyntipäällikkö Marco Laudenbach.

Uusimmat artikkelit

1.12.2021 | Alan Uutiset

Sitowise ja Livair yhdistävät voimansa

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise Group Oyj on ostanut vuonna 1990 perustetun LVI-tekniikan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen espoolaisen Livair Oy:n.

Pakkausjätteille uudet tiukat kierrätystavoitteet

Valtioneuvosto hyväksyi 30.11.2021 viisi tuottajavastuuta koskevaa asetusta* ja kaatopaikkoja koskevan asetuksen. Valtioneuvoston asetus pakkauksista ja pakkausjätteistä korvaa aiemman asetuksen, ja muita asetuksia muutetaan.

  

Tukesin kemikaaliturvallisuuslupa Suomen Akkukeräykselle – laitoksella lyijyakuista erotetaan hyötymetallit jatkojalostukseen

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on antanut Suomen Akkukeräys Oy:lle luvan varastoida laajamittaisesti lyijyakkuromua, jätteenkäsittelyssä syntyviä vaarallisia jätteitä ja kemikaaleja. Yritys murskaa Raumalla sijaitsevassa kierrätyslaitoksessa teollisuudessa ja ajoneuvoissa käytettyjä lyijyakkuja. Akuista erotetaan hyötymetallit, jotka toimitetaan Eurooppaan jatkojalostettavaksi.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle. 

Etteplan tukemaan Väylävirastoa ohjeiston tuottamisessa

Etteplan on voittanut Väyläviraston kilpailutuksen koskien rakenteisen sisällön tuottamista ja teknisen viestinnän asiantuntijapalvelua. Sopimuksen kesto on 3+2 vuotta. Hankittava asiantuntijapalvelu pitää sisällään informaatiosuunnittelua, teknistä kirjoittamista ja kuvitusta sekä sisältöjen julkaisua. Lisäksi Etteplan huolehtii työkaluista ja prosesseista.

15.11.2021 | Tutkimus ja koulutus

Väitös: Palveluiden lopputulosten takaaminen haastava, mutta taloudellisesti kannattava strategia teollisuusyrityksille

Kun laitteen myymisen sijaan yritys myykin lopputuloksiin perustuvia palveluita, niin kannettavana on enemmän riskiä, mutta samalla myös kilpailijoita pulleampi kukkaro. Tämä käy ilmi Lauri Korkeamäen väitöskirjasta, jossa hän on tutkinut laitevalmistajien lopputuloksiin perustuvia palveluita.

Helikopteri kuvaa Oulun kaukolämpö- ja sähköverkkoja

Oulun Energia Oy ja Oulun Energia Sähköverkko Oy varmistavat kaukolämmön ja sähköverkon toimitusvarmuutta kuvaamalla kaukolämpöverkkoa ja sähköverkkoa helikopterista 6.-8.11.2021