https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 11.6.2024

Nimitys: Kimmo Karhu IFS:n Suomen-maajohtajaksi

Liiketoimintajärjestelmiä kehittävä IFS on valinnut Kimmo Karhun Suomen-maajohtajakseen 1.6. alkaen. 

Kimmo-Karhu-nimitys

Kimmo Karhu. Kuva: IFS

Kimmo Karhulla on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnan ja IT:n parissa. Viimeisimpänä Karhu toimi ServiceNow:n myyntijohtajana, minkä lisäksi hän on toiminut esimerkiksi SAP:lla erilaisissa myynnin johtotehtävissä.

Hän uskoo, että markkina on kehittymässä entistä enemmän pilvipohjaisten ja toimialakohtaisten ERP-ratkaisujen suuntaan.

– Entistä useampi yritys etsii nykyään omalle toimialalle valmiiksi kehitettyjä yritysohjelmistoratkaisuja. IFS on ollut toimialakohtaisessa liiketoiminnassa mukana jo pitkään, mikä oli yksi merkittävä syy tulla IFS:lle. Meidän globaalista liikevaihdosta esimerkiksi noin 40 % tulee valmistavasta teollisuudesta, jota ratkaisujemme avulla kehitetään nyt palveluliiketoiminnan suuntaan, hän sanoo.

Karhu pitää IFS:n vahvuutena toimialakohtaisten ratkaisujen lisäksi muun muassa tekoälysovellusten nopeaa markkinoille tuomista olemassa olevan ekosysteemin tukemana.

– Vaikka IFS on toiminut Suomessa jo noin 30 vuotta, yhtenä päätavoitteena Kimmo Karhu mainitsee IFS:n tunnettuuden lisäämisen, ja myös koko IFS-ekosysteemin kasvattamisen ja kautta IFS-asiantuntijoiden lisäämisen niin IFS:llä kuin kumppani- ja asiakasyrityksissä.

– Entistä useampi IFS:n asiakas – kuten Lappset Group, Treston ja Stalatube – on viime aikoina siirtynyt pilvipohjaiseen IFS Cloudiin. Pilvitransformaatio mahdollistaa aiempaa huomattavasti helpomman integroinnin muihin järjestelmiin. Esimerkiksi IFS:n kunnossapidon tai kenttähuollon järjestelmiä on pilviympäristössä suoraviivaisempaa liittää muiden palveluntarjoajien toiminnanohjausjärjestelmiin, minkä näen merkittävänä kilpailuetuna meille”, jatkaa Kimmo Karhu.

IFS kehittää ja toimittaa ERP-, EAM- ja FSM-ratkaisuja maailmanlaajuisesti asiakasyrityksille, jotka toimivat valmistavassa teollisuudessa, energia-, rakennus-, palvelunhallinta-, telekommunikaatio-, sekä ilmailu- ja puolustustoimialoilla. Eri toimialojen asiantuntijuus on sisäänrakennettu yhdelle yhteiselle alustalle.

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.