https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 26.1.2016

Oppisopimuskoulutukset tukevat Eforan rekrytointia

Kunnossapidon työmarkkinat ovat tällä hetkellä vakaat, mutta maan alueelliset erot ovat työvoiman tarjonnan suhteen suuria ja joistakin erityisosaajista on jo nyt pulaa – esimerkiksi hydrauliikan ja hitsausalan ammattilaisista. Efora Oy:lle oppisopimuskoulutusmalli tarjoaa hyvän väylän osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointiin suorien rekrytointien lisäksi.

efora

Kuva: Efora Oy

- Oppisopimuksen kautta pystymme suunnitelmallisesti siirtämään hiljaista tietoa uusille tekijöille ja sitouttamaan henkilöitä toimintatapaamme sekä tavoitteisiimme.  Oppisopimusten väylä on meille myös tärkeä osa ikärakenteen- ja osaamisenhallintaa, mutta ei suinkaan ainoa, toteaa Efora Oy:n henkilöstöjohtaja Tero Pesu.

Eforan tuorein oppisopimuskoulutusjakso käynnistyi tammikuussa 2016. Koulutukseen sisältyy teoriajaksoja ja kenttätyöskentelyä.

- Oppisopimuskoulutuksen painotus on kenttätyöskentelyssä. Oppisopimukset kestävät kaksi vuotta, ja niihin on ollut perinteisesti haastava päästä. Ouluun, Varkauteen ja Imatralle oli kaikkiin yli 300 hakijaa ja Uimaharjuun yli 100.

Entä tuleeko yritys hakemaan uusia koulutettavia alalle töihin myös tänä vuonna?

- On hyvin mahdollista, että haemme koulutettavia tänäkin vuonna, mutta mitään lopullisia päätöksiä ei ole tehty. Nyt koulutuksensa aloittaneet 30 henkilöä tulevat valmistumaan pääsääntöisesti 2017-2018 aikana.

Efora työllistää Suomessa 920 henkilöä ja toimipisteet sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla: Heinola, Helsinki, Honkalahti, Imatra, Kemi, Kitee, Oulu, Uimaharju ja Varkaus.

www.efora.fi

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.