https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 12.9.2022

Outokumpu rajoittaa ferrokromin tuotantoa huoltoseisokin jälkeen

Huoltoseisokin jälkeen Outokummun ferrokromin tuotanto jatkuu noin 70 prosentilla täydestä kapasiteetista.

Tornio ferrochrome works

Outokumpu rajoittaa tuotantoaan sähkön korkean hinnan vuoksi.

Outokumpu siirtää yhden ferrokromiuuninsa käynnistämistä kunnossapitoseisokin jälkeen sähkön korkean hinnan takia. Kyseessä on yksi kolmesta Tornion sulaton ferrokromiuunista.

Kunnossapitoseisokki alkoi 7.9.2022. Uunin uudelleenkäynnistys oli alun perin suunniteltu viikolle 40.

Ferrokromin tuotanto jatkuu noin 70 prosentilla sen täydestä kapasiteetista.

”Energian hinnat ovat nousseet merkittävästi, mikä on vaikuttanut negatiivisesti kustannuskilpailukykyymme muihin kuin eurooppalaisin kilpailijoihimme verrattuna. Seuraamme tilannetta tarkkaan ja toivomme, että päättäjät ottavat aktiivisen roolin tavanomaisen toimintaympäristön palauttamisessa”, Ferrochrome-liiketoiminta-alueen johtaja Martti Sassi sanoo.

Outokumpu painottaa, että Suomessa Olkiluoto 3 -ydinvoimalalla on merkittävä rooli sähkömarkkinoiden vakauttamisessa. Yhtiö pitää elintärkeänä, että voimalaitos saadaan tänä vuonna käyttöön energiamarkkinoiden tervehdyttämiseksi. Outokumpu käyttää Euroopan toiminnoissaan noin neljä terawattituntia sähköä, joka on lähellä Helsingin sähkön kokonaiskulutusta.

Outokummun ferrokromituotannon vähentämisestä huolimatta yhtiön ruostumattoman teräksen tuotanto pysyy tammi–kesäkuun osavuosikatsauksessa ennakoidulla tasolla.

Ferrokromi on raudan ja kromin seos, ja se on välttämätön raaka-aine ruostumattoman teräksen valmistuksessa. Ferrokromin tuotannon osuus koko Outokummun sähkönkulutuksesta Suomessa on yli 50 prosenttia.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.