Alan Uutiset | 13.11.2017

Pohjoinen Teollisuus 2018 -tapahtuma kokoaa teollisuuden ammattilaiset yhteen

Pohjoisten leveyspiirien oma teollisuuden suurtapahtuma järjestetään 23.-24.5.2018 Oulussa. Teollisuuden virkistyminen näkyy myös Pohjois-Suomessa ja tapahtumasta onkin tulossa ennennäkemättömän huikea.

pohjte

Paikkamyynti on kiivaassa käynnissä, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Nyt kannattaa pikaisesti varmistaa yrityksesi näkyvyys alueen tärkeimmässä tapahtumassa ja ottaa oikeat asiakkaat haltuun.

TOIMINTAA - TUOTANTOA - TEKNOLOGIAA tarjolla kahden ohjelmantäyteisen päivän ajan. Pohjoinen Tapahtumassa mukana mm. alueella merkittävät kaivos- ja metallinjalostusteollisuuden, paperi- ja selluteollisuuden, konepajat ja elintarviketeollisuuden sekä muut toimialat. Mukana ovat niin tärkeimmät kaivosteollisuuden laite- ja palvelutoimittajat kuin teollisuuden kunnossapidon laitteet ja järjestelmät. Ouluhallin sisällä ja ulkona toimivan messualueen lisäksi tapahtuma sisältää korkeatasoisia seminaareja, kongressin sekä puheenvuoroja.

UUSI ULKOALUE lisää tapahtuman näyttelytilaa ja tuo tekemisen meininkiä. Messuhalliin johtavien kulkureittien varrella on oma ulkotapahtuma logistiikka-, kuljetus-, ja raskaan kaluston sekä työvälineiden esittelyn tarpeisiin. Alueelle nousee ohjelmateltta sekä ruokailupaikkoja. Ulko-ohjelmassa luvassa muu muassa puheenvuoroja, asiasisältöä sekä viihdettä.

SUURTAPAHTUMASSA MUKANA:

Kunnossapito

Kaivosteollisuuden palvelut

Automaatio

Logistiikka

www.pohte.fi

Uusimmat artikkelit

14.11.2017 | Alan Uutiset

Pohjois-Euroopan energia-alan asiantuntijat koolla Helsingissä

– Globaalilla tasolla tärkein tavoite on nyt energiajärjestelmien irrottaminen hiilestä. Samaan aikaan energian turvallisuus ja kasvun mahdollisuudet tulee varmistaa, sanoo Laura Cozzi. Hän on yksi Helsingissä 14.–15.11. pidettävän Nordic Energy Forumin puhujista. 

Neste ja American Airlines selvittävät yhdessä uusiutuvien polttoaineiden käyttömahdollisuuksia

Neste, maailman johtava uusiutuvan dieselin tuottaja, ja American Airlines, maailman suurin lentoyhtiö, aloittavat yhteistyön, jossa selvitetään mahdollisuuksia pienentää American Airlinesin ympäristöjalanjälkeä Nesteen uusiutuvien polttoaineiden avulla. 

Ainutlaatuisia automaatioratkaisuja maailman moderneimmalla välipalatehtaalla

Insta Automation oli mukana luomassa Valio Oy:n uutta elokuussa käyttöön otettua välipalatehdasta. Riihimäen välipalatehdas on Valio Oy:n historian suurin yksittäinen investointi, jonka rakennustyöt käynnistyivät kolme vuotta sitten. Vaatimukset uudelle tehtaalle olivat kunnianhimoiset.

TITAN GANYMET ULTRA -kaasumoottoriöljylle MTU ja TEDOM hyväksynnät

Fuchs Oil Finland Oy:n TITAN GANYMET ULTRA -kaasumoottoriöljy, jossa yhdistyy premiumlaadun perusöljyt ja sinkkivapaat erikoislisäaineet, on saanut kaksi uutta hyväksyntää.

Uuden sukupolven induktiiviset FAG HEATER -lämmittimet - Nopeampi lämmitys säästää aikaa ja energiaa

Schaefflerin uuden sukupolven FAG HEATER -lämmittimillä voidaan lämmittää jopa 1600 kg painoiset työkappaleet nopeasti ja tehokkaasti. Uusien lämmittimien entistäkin parempi hyötysuhde tekee niistä markkinajohtajia, joiden korkea suorituskyky ja alhainen energiankulutus tarkoittavat mm. 30-50 % nopeampaa lämmitystä.

7.10.2017 | Tutkimus ja koulutus

Henkilöstön koulutus on investointi, joka tuo tulosta

Oikea osaaminen on strateginen vahvuus, josta ei yritys voi tinkiä. Se tarkoittaa sujuvuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta työpaikalla sekä mahdollistaa yrityksen tavoitteiden saavuttamisen.