Alan Uutiset | 13.11.2017

Pohjoinen Teollisuus 2018 -tapahtuma kokoaa teollisuuden ammattilaiset yhteen

Pohjoisten leveyspiirien oma teollisuuden suurtapahtuma järjestetään 23.-24.5.2018 Oulussa. Teollisuuden virkistyminen näkyy myös Pohjois-Suomessa ja tapahtumasta onkin tulossa ennennäkemättömän huikea.

pohjte

Paikkamyynti on kiivaassa käynnissä, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Nyt kannattaa pikaisesti varmistaa yrityksesi näkyvyys alueen tärkeimmässä tapahtumassa ja ottaa oikeat asiakkaat haltuun.

TOIMINTAA - TUOTANTOA - TEKNOLOGIAA tarjolla kahden ohjelmantäyteisen päivän ajan. Pohjoinen Tapahtumassa mukana mm. alueella merkittävät kaivos- ja metallinjalostusteollisuuden, paperi- ja selluteollisuuden, konepajat ja elintarviketeollisuuden sekä muut toimialat. Mukana ovat niin tärkeimmät kaivosteollisuuden laite- ja palvelutoimittajat kuin teollisuuden kunnossapidon laitteet ja järjestelmät. Ouluhallin sisällä ja ulkona toimivan messualueen lisäksi tapahtuma sisältää korkeatasoisia seminaareja, kongressin sekä puheenvuoroja.

UUSI ULKOALUE lisää tapahtuman näyttelytilaa ja tuo tekemisen meininkiä. Messuhalliin johtavien kulkureittien varrella on oma ulkotapahtuma logistiikka-, kuljetus-, ja raskaan kaluston sekä työvälineiden esittelyn tarpeisiin. Alueelle nousee ohjelmateltta sekä ruokailupaikkoja. Ulko-ohjelmassa luvassa muu muassa puheenvuoroja, asiasisältöä sekä viihdettä.

SUURTAPAHTUMASSA MUKANA:

Kunnossapito

Kaivosteollisuuden palvelut

Automaatio

Logistiikka

www.pohte.fi

Uusimmat artikkelit

Kiina lopetti jätteiden tuonnin - Iso-Britannia hukkuu muoveihinsa

Ison-Britannian kierrätysalalle on epäselvää se, miten ala aikoo menestyä nyt, kun Kiina on kieltäytynyt vastaanottamasta muovijätteitä muista maista. Britannia on laivannut joka vuosi 500 000 tonnia muovia kierrätykseen Kiinassa, mutta toiminta on tykkänään loppunut vuodenvaihteessa.

Vain oikein asennettu vesimittari täyttää vaatimukset

Vain oikein asennettu vesimittari täyttää mittauslaitelain vaatimukset. Vesimittarin on täytettävä vaatimukset, jotta sitä saa käyttää laskutettavan vedenkulutuksen mittaukseen.

Mallintamalla nopeampia ja parempia biotalousprosesseja

VTT:n erikoistutkija, diplomi-insinööri Kristian Melin on väitöstyössään kehittänyt mallinnus- ja arviointimenetelmän, jonka avulla kehitettävistä biojalostamojen prosesseista voidaan löytää ne, jotka käyttävät raaka-aineen tehokkaimmin, vähentävät eniten kasvihuonekaasupäästöjä tai ovat taloudellisesti kannattavimpia. Lisäksi menetelmä voi nopeuttaa uusien biotalousprosessien kehitystä laboratoriosta tuotantomittakaavaan.

15.1.2018 | Tutkimus ja koulutus

Materiaalitutkimus ottaa digiloikan – TTY ja Aalto kehittävät uusia menetelmiä katalyyttimateriaalien suunnitteluun

Uusien materiaalien suunnittelu nopeutuu huimaa vauhtia. Kun perinteisesti materiaaleja on kehitetty laboratoriossa yrityksen ja erehdyksen kautta, käytetään nyt apuna muun muassa koneoppimisen menetelmiä.

Lämpöpumppuinvestoinnit jo puoli miljardia vuodessa – SULPU ry

Lämpöpumppujen sekä kappalemääräinen että erityisesti euromääräinen myynti kasvoi viime vuonna. Isojen lämpöpumppujen kauppa jatkoi vilkastumistaan. Reiluun 60 000 asennettuun lämpöpumppuun investoitiin lähes puoli miljardia vuodessa.

12.1.2018 | Alan Uutiset

Woikosken toimitusjohtaja valittiin kansainvälisen kaasunvalmistajien järjestö IOMA:n johtoon

Suomalaisen perheyhtiön Oy Woikoski Ab:n toimitusjohtaja Clas Palmberg valittiin IOMA:n presidentiksi kaudelle 2018 vuosikokouksessa, joka järjestettiin marraskuussa Dubaissa.