Alan Uutiset | 13.11.2017

Pohjoinen Teollisuus 2018 -tapahtuma kokoaa teollisuuden ammattilaiset yhteen

Pohjoisten leveyspiirien oma teollisuuden suurtapahtuma järjestetään 23.-24.5.2018 Oulussa. Teollisuuden virkistyminen näkyy myös Pohjois-Suomessa ja tapahtumasta onkin tulossa ennennäkemättömän huikea.

pohjte

Paikkamyynti on kiivaassa käynnissä, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Nyt kannattaa pikaisesti varmistaa yrityksesi näkyvyys alueen tärkeimmässä tapahtumassa ja ottaa oikeat asiakkaat haltuun.

TOIMINTAA - TUOTANTOA - TEKNOLOGIAA tarjolla kahden ohjelmantäyteisen päivän ajan. Pohjoinen Tapahtumassa mukana mm. alueella merkittävät kaivos- ja metallinjalostusteollisuuden, paperi- ja selluteollisuuden, konepajat ja elintarviketeollisuuden sekä muut toimialat. Mukana ovat niin tärkeimmät kaivosteollisuuden laite- ja palvelutoimittajat kuin teollisuuden kunnossapidon laitteet ja järjestelmät. Ouluhallin sisällä ja ulkona toimivan messualueen lisäksi tapahtuma sisältää korkeatasoisia seminaareja, kongressin sekä puheenvuoroja.

UUSI ULKOALUE lisää tapahtuman näyttelytilaa ja tuo tekemisen meininkiä. Messuhalliin johtavien kulkureittien varrella on oma ulkotapahtuma logistiikka-, kuljetus-, ja raskaan kaluston sekä työvälineiden esittelyn tarpeisiin. Alueelle nousee ohjelmateltta sekä ruokailupaikkoja. Ulko-ohjelmassa luvassa muu muassa puheenvuoroja, asiasisältöä sekä viihdettä.

SUURTAPAHTUMASSA MUKANA:

Kunnossapito

Kaivosteollisuuden palvelut

Automaatio

Logistiikka

www.pohte.fi

Uusimmat artikkelit

23.3.2018 | Alan Uutiset

Fujitsu avasi Brysselissä lohkoketjusovelluksia kehittävän innovaatiokeskuksen

Fujitsu on avanut Brysselissä lohkoketjuihin erikoistuneen innovaatiokeskuksen, jonka tavoitteena on edistää lohkoketjujen ja muiden hajautettujen tilikirjojen käyttöä. Lohkoketjut muuttavat sekä kuluttajien että yritysten toimintamalleja, sillä niiden ansiosta tavaroiden ja palvelujen ostaminen, myyminen ja vaihtaminen mullistuvat.

Metallin 3D-tulostus kiinnostaa Suomessa ja maailmalla

Siinä missä Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa metallin 3D-tulostus on ollut suosittu tuotantotapa jo pidempään, ovat Suomessa vastaavat markkinat vasta lämpenemässä. 3D-tulostaminen kiinnosti messukävijöitä myös Tampereen Konemessut -tilaisuudessa.

Resurssitehokkaampi kiviaineshuolto säästää ympäristöä ja kustannuksia

Kiviaineksia voidaan hyödyntää aiempaa resurssitehokkaammin sekä samalla vähentää ympäristöhaittoja ja säästää kustannuksia. Resurssitehokkaasta kiviaineshuollosta on juuri ilmestynyt ympäristöministeriön raportti.

Caverion vastaamaan Turun Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon kunnossapidosta

Caverion ja Turun seudun puhdistamo Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon teknisestä huollosta ja kunnossapidosta sekä investointiluontoisten projektien toteutuksesta.

19.3.2018 | Tutkimus ja koulutus

Nopeampia ja parempia biotalousprosesseja mallintamalla

VTT:n erikoistutkija, diplomi-insinööri Kristian Melin on väitöstyössään kehittänyt mallinnus- ja arviointimenetelmän, jonka avulla kehitettävistä biojalostamojen prosesseista voidaan löytää ne, jotka käyttävät raaka-aineen tehokkaimmin, vähentävät eniten kasvihuonekaasupäästöjä tai ovat taloudellisesti kannattavimpia. Lisäksi menetelmä voi nopeuttaa uusien biotalousprosessien kehitystä laboratoriosta tuotantomittakaavaan.

Yhteistyörobotit eli cobotit nostavat Suomea maailman kärkeen

Suomi on 15. sijalla tuotantoaan eniten automatisoineiden maiden joukossa maailmassa. Robottiasiantuntijan mukaan osasyy piilee Suomen koulujärjestelmässä, eikä maan esiinmarssi suinkaan ole pysähtynyt. Muista Pohjoismaista Ruotsi on sijalla 5 ja Tanska sijalla 6.