Alan Uutiset | 13.11.2017

Pohjoinen Teollisuus 2018 -tapahtuma kokoaa teollisuuden ammattilaiset yhteen

Pohjoisten leveyspiirien oma teollisuuden suurtapahtuma järjestetään 23.-24.5.2018 Oulussa. Teollisuuden virkistyminen näkyy myös Pohjois-Suomessa ja tapahtumasta onkin tulossa ennennäkemättömän huikea.

pohjte

Paikkamyynti on kiivaassa käynnissä, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Nyt kannattaa pikaisesti varmistaa yrityksesi näkyvyys alueen tärkeimmässä tapahtumassa ja ottaa oikeat asiakkaat haltuun.

TOIMINTAA - TUOTANTOA - TEKNOLOGIAA tarjolla kahden ohjelmantäyteisen päivän ajan. Pohjoinen Tapahtumassa mukana mm. alueella merkittävät kaivos- ja metallinjalostusteollisuuden, paperi- ja selluteollisuuden, konepajat ja elintarviketeollisuuden sekä muut toimialat. Mukana ovat niin tärkeimmät kaivosteollisuuden laite- ja palvelutoimittajat kuin teollisuuden kunnossapidon laitteet ja järjestelmät. Ouluhallin sisällä ja ulkona toimivan messualueen lisäksi tapahtuma sisältää korkeatasoisia seminaareja, kongressin sekä puheenvuoroja.

UUSI ULKOALUE lisää tapahtuman näyttelytilaa ja tuo tekemisen meininkiä. Messuhalliin johtavien kulkureittien varrella on oma ulkotapahtuma logistiikka-, kuljetus-, ja raskaan kaluston sekä työvälineiden esittelyn tarpeisiin. Alueelle nousee ohjelmateltta sekä ruokailupaikkoja. Ulko-ohjelmassa luvassa muu muassa puheenvuoroja, asiasisältöä sekä viihdettä.

SUURTAPAHTUMASSA MUKANA:

Kunnossapito

Kaivosteollisuuden palvelut

Automaatio

Logistiikka

www.pohte.fi

Uusimmat artikkelit

Posti ja Vaisala keräävät tekoälyllä tietoa teiden kunnosta

Suomen Posti ja Vaisala yhdistävät voimansa teiden ja katujen kuntoa mittaavan tekoälylaitteiston käyttöönotossa ja kaupallistamisessa. Vaisalan kehittämä RoadAI -järjestelmä antaa tiestön kunnosta ja liikenneoloista tosiaikaisen tilannekuvan Postin jakeluautojen kameroiden ja Vaisalan antureiden kautta. Pitkällä tähtäyksellä kimppa kehittää älyliikennettä Suomessa.

HYBRIT-laitos tahkoaa terästä ilman fossiilisia polttoaineita

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven sai lapionpistollaan kunnian avata fossiilittomasti terästä tuottavan HYBRIT -laitoksen pilottivaiheen rakentamisen tänään Luulajassa.

20.6.2018 | Alan Uutiset

Energiavirasto: Uusiutuvan sähkön tuotannon kilpailutus toteutuu syksyllä

Uusiutuvan sähkön tuotantoa kilpailutetaan syksyllä 2018. Energiavirasto järjestää marras-joulukuussa tarjouskilpailun, jonka perusteella uusiutuvia energialähteitä hyödyntäviä sähkön tuotantoinvestointeja hyväksytään preemiojärjestelmään.

Uusi teknologiakeskus avattu Kuopioon, kehittää uutta kromausmenetelmää Suomessa

Uudenlaista kromipinnoitusteknologiaa Suomessa kehittävä teknologiakeskus on avattu Kuopioon. Sen perustamista edelsi miljoonan euron rahoituskierros, jonka kuopiolainen kasvuyritys Savroc Oy keräsi rakentaakseen keskuksen ja kiihdyttääkseen teknologian kansainvälistymistä. TripleHard-pinnoite on jo patentoitu kansainvälisillä markkinoilla. Vastaavaa menetelmää ei ole maailmanmarkkinoilla. 

15.6.2018 | Tutkimus ja koulutus

Turvallisuusosaamisen parhaat käytännöt -kilpailun voittajaksi AEL:n työturvallisuuskoulutuksen malli

Opetushallitus järjesti keväällä 2018 kilpailun, jossa etsittiin hyviä käytäntöjä, joilla oppilaitokset kehittävät turvallisuusosaamista ja turvallisia toimintatapoja yhteistyössä työelämän kanssa. Kilpailun voittajaksi valittiin Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr:n työturvallisuuskoulutuksen malli kiertotaloustoimijoille. Voittaja julkistettiin Koulutusalan johtamisen foorumissa 11. kesäkuuta.

Konecranes ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä mukaan pohjoismaiseen kiertotaloutta tutkivaan CIRCit-hankkeeseen

Konecranes ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä mukaan pohjoismaiseen kiertotaloutta tutkivaan CIRCit-hankkeeseen