Alan Uutiset | 17.3.2020

Pohjoinen Teollisuus 2020 -tapahtuma siirtyy – uusi ajankohta on 30.9.-1.10.2020

Pohjoinen Teollisuus -messutapahtuma siirtyy ensi syksyyn: uusi ajankohta on 30.9.-1.10.2020. Tilaisuuteen ilmoittautuneiden näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan. Tapahtumapaikkana on alkuperäisen mukaisesti Ouluhalli, jonka remontti valmistuu syyskuun alussa.

POTE_2_contentwidth

- Olemme yhteydessä kaikkiin näytteilleasettajiin tarkemmin osallistumisen siirtämisestä. Tarvittaessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää myös jonkin muun Expomarkin 2020 tapahtuman yhteydessä. Pyrimme käymään jokaisen osallistumisen läpi mahdollisimman sujuvalla aikataululla, kertoo Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

- Siirrämme Pohjoinen Teollisuus -tapahtumaa noudattaaksemme Suomen hallituksen linjaamia rajoituksia ja varmistaaksemme asiakkaidemme turvallisuuden Tilanteen force majoure -luonteen vuoksi emme palauta messuosallistumisesta maksettuja rahoja. Toivomme, että tapahtuman uusi ajankohta sopii teille tai löydämme muun teille soveltuvan ratkaisun tapahtumiemme joukosta, Niemi lisää.

Uusimmat artikkelit

24.9.2020 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n uusi prosessikemian pilotointialusta vauhdittaa bio- ja kiertotaloutta

Uusi prosessikemian pilotointialusta VTT Bioruukki -pilotointikeskuksessa on suunniteltu nopeuttamaan yritysten ja tutkimusorganisaatioiden bio- ja kiertotaloushankkeita. Pilotointialustan avajaisia vietettiin 23.9.

Puuhuoltoketjun työhyvinvoinnissa on haasteita

Luonnonvarakeskus (Luke) selvitti koko puuhuoltoketjun työhyvinvointia tähän saakka laajimman ja ketjun eri ammattiryhmät kattavan kyselyn avulla. Puuhuoltoketjussa tehdään pitkää työpäivää, mutta työolosuhteisiin ollaan tyytyväisiä. Liki puolet vastaajista arvioi työn kuitenkin henkisesti rasittavaksi.

20.9.2020 | Kumppaniartikkeli

Somotec: Lisää kulumiskestävyyttä tuotantoprosessiin

Teollisuuden kasvavat kilpailukyky- ja tehokkuusvaatimukset sekä usein raskaat käyttöolosuhteet edellyttävät laitteiden kulutuksen- ja korroosionkestävyyden jatkuvaa parantamista.

Fingrid valitsi Empowerin sähköasemien ja voimajohtojen kunnossapitopartneriksi

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj:n omistama Empower on valittu Fingridin julkisen hankinnan kilpailutuksessa ”yhdeksi merkittäväksi kunnossapitopartneriksi". Hankinnan kohteena ovat Fingridin sähköasemien ja voimajohtojen peruskunnossapitopalvelut vuosille 2021–2023.

14.9.2020 | Alan Uutiset

Neste aloittaa yt-neuvottelut, suunnittelee lakkauttavansa Naantalin jalostamon toiminnot

Neste suunnittelee Naantalin jalostamotoimintojen lakkauttamista ja toiminnan keskittämistä terminaali- ja satamatoimintoihin sekä Porvoon jalostamon kehittämistä kohti uusiutuvien ja kierrätys- raaka-aineiden prosessointia.

OL3 EPR:n sähköntuotanto alkaa helmikuussa 2022

Teollisuuden Voima Oyj (TVO) on saanut laitostoimittaja Areva-Siemens -konsortiolta päivitetyn aikataulun OL3 EPR -laitosyksikön käyttöönotosta. Sen mukaan polttoaine ladataan reaktoriin maaliskuussa 2021, laitosyksikkö liitetään valtakunnan sähköverkkoon saman vuoden lokakuussa ja säännöllinen sähköntuotanto alkaa helmikuussa 2022.

Liikuteltavat lasertyökalut tuovat joustavuutta kentälle

Uudet laserteknologiat mahdollistavat uuden joustavuuden tehdashalleissa ja kentällä tapahtuvassa työssä. Koherentti valo kohdistaa energian pienelle alueelle, jolloin alusta tai ympäristö ei vahingoitu, mutta työ käy nopeasti, siististi ja tarkasti.