https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 3.5.2022

Pohjoismaiden johtavassa Teknologia 2022 -tapahtumassa lähes 400 yritystä

Teknologia 2022 -tapahtuma järjestetään tiistaista torstaihin 5.–7.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2019. Teknologia-tapahtumaan osallistuu lähes 400 yritystä.

tekno22

Teknologia 2022 aihealueita ovat automaatio, elektroniikka, energia, hydrauliikka ja pneumatiikka, levytyö, koneenrakentaminen, kunnossapito, AI ja robotiikka, ICT ja 3D. Käytössä on kaksi Helsingin Messukeskuksen isointa hallia.

– Vihdoinkin pääsemme järjestämään ison teknologia-alan tapahtuman. Kolmen vuoden tauon jälkeen yrityksillä on paljon kerrottavaa ja kohtaamisia on kaivattu kovasti.  Tapahtuma on veloitukseton kaikille alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Ohjelma on huipputasoa. Nyt kannattaa todellakin käyttää päivä tai pari Teknologia-tapahtumassa. Tietojen päivittäminen ja verkostoituminen ovat nyt erittäin tärkeitä suomalaiselle elinkeinoelämälle, korostaa liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Tarjolla huippuluokan ohjelmaa

Avajaispuheenvuoron Suomalaisella teknologialla kestävään huomiseen pitää toimitusjohtaja Jaakko Hirvola Teknologiateollisuus ry:stä. Vuoden 2022 teknologiajohtajaksi Suomessa valittu Simo Säynevirta ABB:lta puhuu 5.5. klo 14 aiheesta Miten rakennamme uusiutuvasta sähköstä ja vetytaloudesta Suomen taloudelle uuden tukijalan? Molemmat puheenvuorot pidetään XPlanar-lavalla.

Tapahtumassa järjestetään ohjelmaa viidellä eri ohjelmalavalla, joilla on yli 150 puheenvuoroa. Lavaohjelmat jakautuvat teemoittain. XPlanar on isoin lava ja siellä on esillä muun muassa automaatio, kvanttilaskenta ja avaruusteknologia.

Lavan keynote-puheenvuoroja ovat tiistaina 3.5. Fast lane to sustainable batteries, Jari Parviainen, Valmet Automotive EV Power, keskiviikkona 4.5. Tutkimuksesta tekoälyyn – vihreän siirtymän huipputeknologia, Ville Voipio, Vaisala ja torstaina 5.5. Kohti kestävämpiä tavaravirtoja, Mika Vehviläinen, Cargotec Corporation.

Tiistaina 3.5. keskustellaan XPlanar-lavalla klo 10.30 tulevaisuuden tietoliikennestrategiasta, 6G skenaariosta 2030 ja matkaviestinteknologioiden uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Kunnossapito-lavan paneelissa klo 14.40 teemana on digitalisaatio kunnossapidossa.  Keskiviikkona 4.5. paneelissa Enabling Automated Driving keskustellaan automaattisesta ajamisesta uusimman tunnistusteknologian ja automaattisesta ajamisesta liikenteessä ja off-road-ympäistössä saatujen kokemusten kautta.

Tivia Stagella on esillä ICT ja Software ja Tech Cornerissa muun muassa konenäkö ja 3D-tulostus. Lisäksi on Energia ja Kunnossapito -lava ja Robotiikka-lava.  

Suuria palkintoja jaossa keskiviikkona

Teknologia 2022 startup-kilpailun finaali on 4.5. klo 15-16 XPlanar-lavalla ja Suomen Messusäätön rahoittama 20 000 euron palkinto jaetaan klo 19.15. Finaaliin osallistuvat Ai2Ai Oy,  AISpotter Oy, Biovaaka Oy, Bloft Design Lab,  CeLLife, Forciot Oy ja Hidas (Greenele Oy),jotka pitchaavat raadin edessä. Teknologia-tapahtuma järjestää kilpailun yhdessä Finnish Business Angels Network  FIBAN:n kanssa.  Ällistyttävät robotit -kilpailun finaali on 4.5. klo 12.30–13.30 Tivia Stagella ja palkintojen jako klo 14.30 XPlanar-lavalla. Tietotekniikan ja Elektroniikan Seuran järjestämässä kilpailussa jaetaan 17 000 eurolla palkintoja opiskelijajoukkueille. Voittaja saa 10 000 euroa. Ensimmäistä kertaa Suomen Pikavalmistusyhdistys FIRPA ry jakaa Suomen 3D-tulostuspalkinnon 4.5. klo 14–14.15 Tech Cornerissa.

Tulevaisuuden työnantaja -päivä 3.5. opiskelijoille

Teknologia 2022 -tapahtuman Tulevaisuuden työnantaja -päivään osallistuu 16 yritystä. Näistä kuusi kertoo yrityksen tarjoamista mahdollisuuksista 3.5. klo 12-12.30 XPlanar-lavalla. Päivään osallistuvat yritykset tunnistaa Tulevaisuuden työnantaja -merkistä. Opiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan joka päivä.

Uusimmat artikkelit

Riippuvuus maakaasusta voidaan katkaista älykkäällä energianhallintajärjestelmällä

Siemens Osakeyhtiö on kehittänyt ratkaisun, joka vähentää sekä päästöjä että riippuvuutta tuontienergiasta. 

16.5.2022 | Tutkimus ja koulutus

Hiilineutraalien prosessien materiaalitutkimukselle merkittävä TK-rahoitus Business Finlandilta

Business Finland on myöntänyt merkittävän rahoituksen MASCOT-projektille, joka vastaa tulevaisuuden kiertotalousprosessien ja vetyteknologioiden tuomiin materiaalien käytettävyyshaasteisiin ja luo tietopohjan niiden luotettavuuden ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Rakennusteollisuus RT:n Turvallisuusviikko käynnistyy tänään

Rakennusteollisuus RT:n järjestämää Turvallisuusviikkoa vietetään 16.-22.5.2022, jolloin rakennusalalla kiinnitetään erityistä huomiota työn turvallisuuteen ja terveellisyyteen. SRV käynnistää samalla koko loppuvuoden kestävän kampanjan Oikeus hyvään työpäivään.

16.5.2022 | Alan Uutiset

Olli Sippula polttoprosessien päästöjen professoriksi

Polttoprosessien päästöillä on monia haittavaikutuksia ja niiden hallintaan tarvitaan uusia menetelmiä.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.