https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 3.5.2022

Pohjoismaiden johtavassa Teknologia 2022 -tapahtumassa lähes 400 yritystä

Teknologia 2022 -tapahtuma järjestetään tiistaista torstaihin 5.–7.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2019. Teknologia-tapahtumaan osallistuu lähes 400 yritystä.

tekno22

Teknologia 2022 aihealueita ovat automaatio, elektroniikka, energia, hydrauliikka ja pneumatiikka, levytyö, koneenrakentaminen, kunnossapito, AI ja robotiikka, ICT ja 3D. Käytössä on kaksi Helsingin Messukeskuksen isointa hallia.

– Vihdoinkin pääsemme järjestämään ison teknologia-alan tapahtuman. Kolmen vuoden tauon jälkeen yrityksillä on paljon kerrottavaa ja kohtaamisia on kaivattu kovasti.  Tapahtuma on veloitukseton kaikille alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Ohjelma on huipputasoa. Nyt kannattaa todellakin käyttää päivä tai pari Teknologia-tapahtumassa. Tietojen päivittäminen ja verkostoituminen ovat nyt erittäin tärkeitä suomalaiselle elinkeinoelämälle, korostaa liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Tarjolla huippuluokan ohjelmaa

Avajaispuheenvuoron Suomalaisella teknologialla kestävään huomiseen pitää toimitusjohtaja Jaakko Hirvola Teknologiateollisuus ry:stä. Vuoden 2022 teknologiajohtajaksi Suomessa valittu Simo Säynevirta ABB:lta puhuu 5.5. klo 14 aiheesta Miten rakennamme uusiutuvasta sähköstä ja vetytaloudesta Suomen taloudelle uuden tukijalan? Molemmat puheenvuorot pidetään XPlanar-lavalla.

Tapahtumassa järjestetään ohjelmaa viidellä eri ohjelmalavalla, joilla on yli 150 puheenvuoroa. Lavaohjelmat jakautuvat teemoittain. XPlanar on isoin lava ja siellä on esillä muun muassa automaatio, kvanttilaskenta ja avaruusteknologia.

Lavan keynote-puheenvuoroja ovat tiistaina 3.5. Fast lane to sustainable batteries, Jari Parviainen, Valmet Automotive EV Power, keskiviikkona 4.5. Tutkimuksesta tekoälyyn – vihreän siirtymän huipputeknologia, Ville Voipio, Vaisala ja torstaina 5.5. Kohti kestävämpiä tavaravirtoja, Mika Vehviläinen, Cargotec Corporation.

Tiistaina 3.5. keskustellaan XPlanar-lavalla klo 10.30 tulevaisuuden tietoliikennestrategiasta, 6G skenaariosta 2030 ja matkaviestinteknologioiden uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Kunnossapito-lavan paneelissa klo 14.40 teemana on digitalisaatio kunnossapidossa.  Keskiviikkona 4.5. paneelissa Enabling Automated Driving keskustellaan automaattisesta ajamisesta uusimman tunnistusteknologian ja automaattisesta ajamisesta liikenteessä ja off-road-ympäistössä saatujen kokemusten kautta.

Tivia Stagella on esillä ICT ja Software ja Tech Cornerissa muun muassa konenäkö ja 3D-tulostus. Lisäksi on Energia ja Kunnossapito -lava ja Robotiikka-lava.  

Suuria palkintoja jaossa keskiviikkona

Teknologia 2022 startup-kilpailun finaali on 4.5. klo 15-16 XPlanar-lavalla ja Suomen Messusäätön rahoittama 20 000 euron palkinto jaetaan klo 19.15. Finaaliin osallistuvat Ai2Ai Oy,  AISpotter Oy, Biovaaka Oy, Bloft Design Lab,  CeLLife, Forciot Oy ja Hidas (Greenele Oy),jotka pitchaavat raadin edessä. Teknologia-tapahtuma järjestää kilpailun yhdessä Finnish Business Angels Network  FIBAN:n kanssa.  Ällistyttävät robotit -kilpailun finaali on 4.5. klo 12.30–13.30 Tivia Stagella ja palkintojen jako klo 14.30 XPlanar-lavalla. Tietotekniikan ja Elektroniikan Seuran järjestämässä kilpailussa jaetaan 17 000 eurolla palkintoja opiskelijajoukkueille. Voittaja saa 10 000 euroa. Ensimmäistä kertaa Suomen Pikavalmistusyhdistys FIRPA ry jakaa Suomen 3D-tulostuspalkinnon 4.5. klo 14–14.15 Tech Cornerissa.

Tulevaisuuden työnantaja -päivä 3.5. opiskelijoille

Teknologia 2022 -tapahtuman Tulevaisuuden työnantaja -päivään osallistuu 16 yritystä. Näistä kuusi kertoo yrityksen tarjoamista mahdollisuuksista 3.5. klo 12-12.30 XPlanar-lavalla. Päivään osallistuvat yritykset tunnistaa Tulevaisuuden työnantaja -merkistä. Opiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan joka päivä.

Uusimmat artikkelit

16.1.2025 | Alan Uutiset

Sähkön vuosi 2024: päästöt vähenivät 25 prosenttia

Ydinvoima on edelleen suurin sähkön tuotantomuoto, tuuli on noussut toiseksi suurimmaksi. Sähkön päästöt ovat nyt vain kymmenes vuoden 2010 päästöistä.

Iijoen Haapakosken vesivoimalaitoksen turbiinin peruskunnostus valmistui

Tammikuun alussa tehtyjen onnistuneiden koekäyttöjen jälkeen voimalaitoksen molempien turbiinien koko kapasiteetti on taas käytössä.

30.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Ammoniakki -tutkimusprojekti sai miljoonarahoituksen

Ammoniakki kytkeytyy erittäin vahvasti vetytalouden edistämiseen. Sen käyttöön liittyy kuitenkin monia kysymyksiä, joita selvitetään yliopistojen ja teollisuuden yhteisessä tutkimushankkeessa.

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.