https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 26.3.2014

Prosessin pehmeä parantaminen

SUOMEN SUURIMPIIN kuuluva herajauhetehdas lisäsi hiljattain tuotantoaan yli 10 prosentilla joutumatta investoimaan lainkaan laitteisiin tai lisäämään prosessissa käytettävää energiaa.

Tämä saavutettiin pelkästään ottamalla käyttöön Neste Jacobsin kehittyneen prosessiohjauksen (APC) NAPCON® Suite sovelluksia ja optimoimalla näin tuotantoprosessin ratkaiseva, energiaa kuluttava loppuvaihe.Hera on juustonvalmistuksen oheistuote. Herajauheen ravintoarvo on suuri, ja sen käyttö ravintolisänä tai elintarvikkeiden raaka-aineena lisääntyy ympäri maailman. Herajauheen valmistus on kuitenkin monimutkainen ja energiaa kuluttava prosessi. Etenkin kosteuspitoisuuden tarkka hallinta on tärkeää. Tehtaassa otettiin käyttöön APC-ratkaisu, joka koostui kahdesta työkalusta: NAPCON® Indicator laskee materiaali- ja energiatasapainoa koskevat tiedot ja lähettää ne NAPCON® Controllerille, monimuuttujamallinnukseen perustuvalle ennakoivalle säätöohjelmistolle, joka on tarkoitettu erityisesti riippuvuussuhteita sisältävien prosessien säätöön.Tämän seurauksena tehtaan tuotanto lisääntyi merkittävästi APC-ratkaisun ohjatessa prosessia automaattisesti. Samalla pieneni pussisuodattimen tukkeutumisesta aiheutuvien järjestelmäseisokkien riski.APC-ratkaisun lisäksi Valiolle toimitettu kokonaisuus sisälsi myös NAPCON® Suiten ja Valion toiminnanohjausjärjestelmän välisen OPC UA - liitynnän (Open Process Control Unified Architecture). – Tärkeitä toimituksen osa-alueita olivat luonnollisesti myös kattavat tekniikkaa ja käyttöönottoa koskevat palvelut sekä asiakkaan koulutus, Neste Jacobsin johtava sovellusinsinööri Keijo Yli-Opas kertoo.Todella hämmästyttävää on se, miten nopeasti projekti vietiin läpi alusta loppuun. Yksi projektia huomattavasti nopeuttanut tekijä oli, että siinä käytettiin prosessin ja teknisten asiantuntijoidemme välistä etätietoliikenneyhteyttä. Tämän ansiosta projektin parissa voitiin työskennellä kauempaa. Yhteys tarjoaa vakaan alustan myös huoltopalveluille.

Lisätietoja

Uusimmat artikkelit

Suomen ja Viron välisen EstLink 2 -yhteyden korjaustyöt alkavat toukokuussa

Merenpohjaan asennetaan uutta kaapelia noin kilometrin verran. Sähkönsiirtoyhteyden odotetaan palaavan kaupalliseen käyttöön heinäkuun puolivälissä.

2.5.2025 | Alan Uutiset

Suomen ensimmäisen CAM-tehtaan rakentaminen alkaa – Kotkassa juhlistettiin peruskiven muurausta

Beijing Easpringin litiumioniakkujen katodiaktiivimateriaalia valmistavan tehtaan odotetaan toimivan ensivaiheessa 60 000 tonnin vuosikapasiteetilla, ja työllistävän suoraan noin 270 henkilöä. 

Kemikaalit aiheuttavat paljon vakavia työtapaturmia – laiminlyönnit voivat johtaa rikosseuraamuksiin

”Työpaikoilla käytetään paljon vaarallisia kemikaaleja huolimattomasti. Valitettavasti monet työnantajat eivät tunnista kemiallisten tekijöiden aiheuttamaa vaaraa omalla työpaikallaan”, työsuojelutarkastaja Mikko Järvenreuna toteaa.

Gasumin biokaasu pienentää Metsä Groupin valmistaman kartongin hiilijalanjälkeä

Vähäpäästöisiä kartonkeja haluavat asiakkaat ovat tyypillisesti suuria toimijoita, joilla on tiukat kestävyystavoitteet.

Olkiluoto 2 palaa sähköntuotantoon vasta toukokuussa

Olkiluoto 2 -laitosyksikön sähköntuotanto keskeytettiin tiistaina 15. huhtikuuta turbiinilaitoksen generaattorilla havaitun kosteuden nousun vuoksi. OL2:n generaattorin roottori vaihdetaan vararoottoriin.

10.3.2025 | Kumppaniartikkeli

Sulzerin innovatiiviset ratkaisut vedenkäsittelyyn ja pumppaamiseen

Sulzer on yksi Suomen johtavista vedenkäsittelyn ja pumppausteknologian toimijoista. Yhtiön panostukset kotimaisuuteen, kestävään kehitykseen, kokonaisratkaisuihin ja asiakaspalveluun tekevät siitä luotettavan kumppanin sekä kunnallisille että teollisille toimijoille.

30.1.2025 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n uusi valmennusohjelma auttaa suomalaisyrityksiä puolustusteollisuuden markkinoille

VTT käynnistää maksuttoman valmennusohjelman kaksikäyttöteknologiasta. Puolustusmarkkinat kiinnostavat, mutta yritysten on vaikea tunnistaa osaamista. Siviiliteknologiakin voi soveltua puolustuskäyttöön.