https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 26.3.2014

Prosessin pehmeä parantaminen

SUOMEN SUURIMPIIN kuuluva herajauhetehdas lisäsi hiljattain tuotantoaan yli 10 prosentilla joutumatta investoimaan lainkaan laitteisiin tai lisäämään prosessissa käytettävää energiaa.

Tämä saavutettiin pelkästään ottamalla käyttöön Neste Jacobsin kehittyneen prosessiohjauksen (APC) NAPCON® Suite sovelluksia ja optimoimalla näin tuotantoprosessin ratkaiseva, energiaa kuluttava loppuvaihe.Hera on juustonvalmistuksen oheistuote. Herajauheen ravintoarvo on suuri, ja sen käyttö ravintolisänä tai elintarvikkeiden raaka-aineena lisääntyy ympäri maailman. Herajauheen valmistus on kuitenkin monimutkainen ja energiaa kuluttava prosessi. Etenkin kosteuspitoisuuden tarkka hallinta on tärkeää. Tehtaassa otettiin käyttöön APC-ratkaisu, joka koostui kahdesta työkalusta: NAPCON® Indicator laskee materiaali- ja energiatasapainoa koskevat tiedot ja lähettää ne NAPCON® Controllerille, monimuuttujamallinnukseen perustuvalle ennakoivalle säätöohjelmistolle, joka on tarkoitettu erityisesti riippuvuussuhteita sisältävien prosessien säätöön.Tämän seurauksena tehtaan tuotanto lisääntyi merkittävästi APC-ratkaisun ohjatessa prosessia automaattisesti. Samalla pieneni pussisuodattimen tukkeutumisesta aiheutuvien järjestelmäseisokkien riski.APC-ratkaisun lisäksi Valiolle toimitettu kokonaisuus sisälsi myös NAPCON® Suiten ja Valion toiminnanohjausjärjestelmän välisen OPC UA - liitynnän (Open Process Control Unified Architecture). – Tärkeitä toimituksen osa-alueita olivat luonnollisesti myös kattavat tekniikkaa ja käyttöönottoa koskevat palvelut sekä asiakkaan koulutus, Neste Jacobsin johtava sovellusinsinööri Keijo Yli-Opas kertoo.Todella hämmästyttävää on se, miten nopeasti projekti vietiin läpi alusta loppuun. Yksi projektia huomattavasti nopeuttanut tekijä oli, että siinä käytettiin prosessin ja teknisten asiantuntijoidemme välistä etätietoliikenneyhteyttä. Tämän ansiosta projektin parissa voitiin työskennellä kauempaa. Yhteys tarjoaa vakaan alustan myös huoltopalveluille.

Lisätietoja

Uusimmat artikkelit

Kierrätysalumiinilla riittää kysyntää - Kuusakoski investoi uuteen tuotantolinjaan

Kuusakoski etsii kasvua ja kasvattaa kapasiteettiaan. Investointi nostaa Heinolan kierrätystehtaan ei-magneettisten metallien prosessoinnin kokonaiskapasiteettia 50 prosentilla.

31.1.2023 | Alan Uutiset

Stora Enso teki historiallisen tuloksen viime vuonna

Konsernin hyvät kasvuluvut kuitenkin hiipuivat viimeisellä vuosineljänneksellä. Tamän vuoden tuloksen ennustetaan jäävän heikommaksi.

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.