https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 25.1.2023

Puolustusvoimat hankkii uutta tiedonsiirtotekniikkaa Digialta

Digia toimittaa Digia toimittaa Puolustusvoimille ohjelmistot, laitteet sekä ylläpitopalvelut yhteistyössä tanskalaisen Arbit Cyber Defence Systemsin kanssa.

bs

Puolustusvoimat kilpailutti yhdysväylätuotteet tavoitteenaan päivittää turvallisen tiedonsiirron ratkaisujaan. 

Kilpailutukseen sisältyi yhteensä viisi kategoriaa ja koko kilpailutuksen arvo oli viiden vuoden sopimuskaudelle yhteensä 7 miljoonaa euroa, josta Digian voittama osuus on 4 miljoonaa euroa.

Digia osallistui kilpailutukseen yhteistyökumppaninsa Arbit Cyber Defence Systemsin kanssa. Yhtiöt voittivat kilpailutetuista kategorioista kaksi ja Arbit toimii Digian alihankkijana toimituksessa.

Digia toimittaa Puolustusvoimille ohjelmistot, laitteet sekä ylläpitopalvelut. Viisivuotisen sopimuksen arvo on 4 miljoonaa euroa.

– Tarjoamamme ratkaisu pohjautuu Digian omaan Linja-ohjelmistoon sekä Arbitin datadiodiin, Digian Defence-yksikön johtaja Jussi Tammelin sanoo.

 

Tanskalainen kumppani

 

Digia solmi yhteistyösopimuksen tanskalaisen Arbit Cyber Defence Systemsin kanssa viime vuonna.

– Yhteistyö Arbitin kanssa vahvistaa puolustus- ja turvallisuustoimialoille suunnattujen palveluidemme kyvykkyyksiä pohjoismaissa. Kansainvälinen yhteistyö edistää molempien yhtiöiden kilpailukykyä puolustussektorin kilpailutuksissa sekä edistää puolustustoimialan vientiä, Tammelin sanoo.

Arbit Cyber Defence Systems on erikoistunut puolustus- ja turvallisuussektorin sertifioituihin kyberturvateknologioihin ja erityisesti tietoturvallisen datan käsittelyyn liittyviin ohjelmistoihin Euroopassa ja maailmalla. 

– Arbit-yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme turvalliseen tiedonsiirtoon kokonaisratkaisun, joka sisältää myös 1. ja 2. tason tuen. Käytettävissämme on laajemmat optiot ja pystymme myös aiempaa paremmin hallinnoimaan palveluiden kokonaisuutta itse. 

– Lisäksi Arbitin ratkaisu on NATO Cosmic Top Secret -turvaluokiteltu, joka avaa myös uusia mahdollisuuksia kansainväliseen yhteistyöhön, Linja-tuotteen tuotepäällikkö Aki Martti Digialta toteaa.

Uusimmat artikkelit

Kierrätysalumiinilla riittää kysyntää - Kuusakoski investoi uuteen tuotantolinjaan

Kuusakoski etsii kasvua ja kasvattaa kapasiteettiaan. Investointi nostaa Heinolan kierrätystehtaan ei-magneettisten metallien prosessoinnin kokonaiskapasiteettia 50 prosentilla.

31.1.2023 | Alan Uutiset

Stora Enso teki historiallisen tuloksen viime vuonna

Konsernin hyvät kasvuluvut kuitenkin hiipuivat viimeisellä vuosineljänneksellä. Tamän vuoden tuloksen ennustetaan jäävän heikommaksi.

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.