https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 25.1.2023

Puolustusvoimat hankkii uutta tiedonsiirtotekniikkaa Digialta

Digia toimittaa Digia toimittaa Puolustusvoimille ohjelmistot, laitteet sekä ylläpitopalvelut yhteistyössä tanskalaisen Arbit Cyber Defence Systemsin kanssa.

bs

Puolustusvoimat kilpailutti yhdysväylätuotteet tavoitteenaan päivittää turvallisen tiedonsiirron ratkaisujaan. 

Kilpailutukseen sisältyi yhteensä viisi kategoriaa ja koko kilpailutuksen arvo oli viiden vuoden sopimuskaudelle yhteensä 7 miljoonaa euroa, josta Digian voittama osuus on 4 miljoonaa euroa.

Digia osallistui kilpailutukseen yhteistyökumppaninsa Arbit Cyber Defence Systemsin kanssa. Yhtiöt voittivat kilpailutetuista kategorioista kaksi ja Arbit toimii Digian alihankkijana toimituksessa.

Digia toimittaa Puolustusvoimille ohjelmistot, laitteet sekä ylläpitopalvelut. Viisivuotisen sopimuksen arvo on 4 miljoonaa euroa.

– Tarjoamamme ratkaisu pohjautuu Digian omaan Linja-ohjelmistoon sekä Arbitin datadiodiin, Digian Defence-yksikön johtaja Jussi Tammelin sanoo.

 

Tanskalainen kumppani

 

Digia solmi yhteistyösopimuksen tanskalaisen Arbit Cyber Defence Systemsin kanssa viime vuonna.

– Yhteistyö Arbitin kanssa vahvistaa puolustus- ja turvallisuustoimialoille suunnattujen palveluidemme kyvykkyyksiä pohjoismaissa. Kansainvälinen yhteistyö edistää molempien yhtiöiden kilpailukykyä puolustussektorin kilpailutuksissa sekä edistää puolustustoimialan vientiä, Tammelin sanoo.

Arbit Cyber Defence Systems on erikoistunut puolustus- ja turvallisuussektorin sertifioituihin kyberturvateknologioihin ja erityisesti tietoturvallisen datan käsittelyyn liittyviin ohjelmistoihin Euroopassa ja maailmalla. 

– Arbit-yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme turvalliseen tiedonsiirtoon kokonaisratkaisun, joka sisältää myös 1. ja 2. tason tuen. Käytettävissämme on laajemmat optiot ja pystymme myös aiempaa paremmin hallinnoimaan palveluiden kokonaisuutta itse. 

– Lisäksi Arbitin ratkaisu on NATO Cosmic Top Secret -turvaluokiteltu, joka avaa myös uusia mahdollisuuksia kansainväliseen yhteistyöhön, Linja-tuotteen tuotepäällikkö Aki Martti Digialta toteaa.

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.