https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 14.6.2018

Quant ostaa suomalaisen teollisuuden kunnossapitopalveluyhtiö Sataservice Oy:n

Globaali johtava kunnossapitopalveluyhtiö Quant on ostanut suomalaisen Sataservice Oy:n koko osakekannan. Sataservice Oy on johtava kunnossapidon palveluyritys Suomen länsi- ja etelärannikolla, ja sillä on merkittävä asema kasvavalla elintarviketoimialalla. Liiketoimintakauppa vahvistaa huomattavasti Quantin markkina-asemaa Suomessa ja Pohjoismaissa.

sataservice

- Yrityskauppa yhdistää Sataservicen ketteryyden ja asiakaslähtöisen palvelustrategian Quantin joustavaan liiketoimintamalliin ja vahvaan digitalisaatiota hyödyntävään palvelutarjoamaan. Nämä luovat erinomaisen pohjan operatiiviselle tehokkuudelle, houkuttelevan työpaikan kunnossapidon ammattilaisille sekä toimivaa huippuosaamista asiakkaille. Sataservicen markkina-asema useilla teollisuudenaloilla, etenkin elintarviketeollisuudessa, vahvistaa Quantin kasvumahdollisuuksia sekä lisää yhtiön osaamista ja referenssejä, kertoo Sataservcie lehdistötiedotteessa.

Sataservicen asiakkaisiin kuuluu kotimaisia ja kansainvälisiä elintarvike- ja teknologiateollisuuden yrityksiä. Yhtiö on viimeisten 12 kuukauden aikana yhtiö on tehnyt yli 40 miljoonan euron liikevaihdon reilun 400 henkilön organisaatiollaan ja yli 14 asiakaskohteellaan Länsi- ja Etelä-Suomessa. 

Kaupan myötä Sataservicen operatiivinen organisaatio ja johto siirtyvät Quantille.,Samalla Sataservicen toimitusjohtaja Thomas Luther siirtyy Quantin Suomen ja Baltian toimintojen operatiiviseksi johtajaksi. 

– Vuonna 2018 olemme keskittyneet asiakasarvon tuottamiseen sekä kannattavaan kasvuun. Sataservice erinomaisesti johdetuilla ja toimivilla yksiköillään sopii täydellisesti Quantin strategiaan, jossa myös korostuvat operatiivinen tehokkuus ja kasvu. Näen, että liiketoimintakauppa parantaa kilpailuasemaamme Pohjoismaisilla kunnossapitomarkkinoilla yritysten liiketoimintakulttuurin vahvuuksien, asiakaslähtöisyyden ja operatiivisen tekemisen tehokkuuden, yhdistyessä. Quant tuo yhtiöön vakaan kasvualustan ja digitaalisten työkalujen tarjoaman Sataservicen yrittäjämäisen hengen ja tunnetun asiakastyytyväisyyden rinnalle, kertoo Olof Sand, President ja CEO, Quant AB.

Nina Garlo-Melkas

Uusimmat artikkelit

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

18.4.2024 | Alan Uutiset

Finavia liittyi Suomen vetyklusteriin – valmistautuu vedyn käyttöön ja siihen tarvittavaan infrastruktuuriin lentoasemalla

Finavia osallistuu lisäksi EU-hankkeeseen, jossa yhtiö pilotoi Helsinki-Vantaalla vedyn käyttöä kunnossapidon kalustossa ensimmäisenä Euroopassa.

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.