https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 29.6.2021

SFS:n toimitusjohtaja Helena Vänskä eurooppalaisen standardisointijärjestö CENin hallitukseen

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n toimitusjohtaja Helena Vänskä on valittu eurooppalaisen standardisointijärjestö CENin hallitukseen kaksivuotiselle kaudelle. Valinta tarjoaa Suomelle ja suomalaiselle elinkeinoelämälle merkittävän näköalapaikan eurooppalaisen standardisoinnin kehitykseen.

Helena_Vanska

Eurooppalainen standardisointijärjestö CEN työskentelee vahvasti kestävän, kilpailukykyisen ja turvallisen Euroopan rakentajana eurooppalaisten ja maailmanlaajuisten standardien avulla. Eurooppalainen standardisointi määrittää Euroopan sisämarkkinoiden yhteisiä pelisääntöjä ja vaikuttaa samalla Europan asemaan maailmankaupassa. Suomi on CENin hallituksessa päättämässä muun muassa eurooppalaisen standardisoinnin linjauksista sekä CENin strategian 2030 toteuttamiseen liittyvistä toimista.

CEN julkaisi vuoteen 2030 tähtäävän strategiansa tämän vuoden alussa. Sen kunnianhimoisia tavoitteita ovat muun muassa eurooppalaisen standardisointijärjestelmän tunnustaminen merkittävänä strategisena työkaluna EU:ssa ja EFTA:ssa sekä CENin entistä vahvempi asema kansainvälisillä areenoilla. 

– CENin ja SFS:n tavoitteet ovat yhtenevät: edistämme kestävää kasvua ja hyvinvointia ja haluamme, että standardisoinnin strateginen voima ymmärretään laajemmin kuin nyt, Helena Vänskä sanoo.

– Odotan mielenkiinnolla hallitustyötä CENissä ja sitä, miten pystymme edistämään Euroopan kehittymistä entistä vahvemmaksi globaalilla markkina-alueella.

Helena Vänskän kaksivuotinen hallituskausi käynnistyy 1.1.2022.

Uusimmat artikkelit

Selvitys: Öljyn varastointi jatkossakin osa liikenteen huoltovarmuuspalettia

Fossiilisten polttonesteiden varmuusvarastointia on syytä ylläpitää tulevina vuosikymmeninäkin, vaikka erityisesti henkilöautoliikenteessä sähköistymisen odotetaan etenevän, suositetaan AFRYn tuoreessa selvityksessä. Samalla on syytä valmistautua uusiutuvien nestemäisten polttoaineiden varastointiin ja kehittää järjestelmiä sähkönsaannin turvaamiseksi.

Kurikan Vesihuolto digitalisoi vesihuollon palveluitaan Digitan IoT-verkon avulla

Kurikan Vesihuolto Oy ja Digita ovat aloittaneet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Uudet etäluettavat vesimittarit ja vedenkulutuksen reaaliaikainen seuranta tullaan ottamaan käyttöön vaiheittain vuoteen 2025 mennessä. Vesihuollon digitalisoinnissa hyödynnetään Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvaa IoT-verkkoa.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

21.6.2021 | Alan Uutiset

HYBRIT: SSAB, LKAB ja Vattenfall ensimmäisiä vetypelkistetyn rautasienen tuottajia

SSAB, LKAB ja Vattenfall ovat nyt tuottaneet pilottimittakaavassa ensimmäisinä maailmassa vetypelkistettyä rautasientä. HYBRIT-hankkeen tekninen läpimurto vähentää noin 90 percent terästuotannon päästöistä ja on ratkaiseva askel kohti fossiilivapaan teräksen tuottamista.

21.6.2021 | Tutkimus ja koulutus

Uudet kaukokartoitusmenetelmät soveltuvat hyvin puulajien erotteluun

Itä-Suomen yliopiston historia- ja maantieteiden laitoksen ja Suomen ympäristökeskuksen tutkijat kehittävät IBC-Carbon-tutkimushankkeessa uudenlaisia kaukokartoitusmenetelmiä, joiden avulla voidaan tutkia metsien monimuotoisuutta ja hiilen sidontaa.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.