Alan Uutiset | 12.8.2019

Saksalaisyhtiö ZARGES kasvaa Suomessa

Saksalaisyhtiö ZARGES kasvaa Suomessa. Yhtiö on palkannut kaksi uutta työntekijää, jotka tulevat auttamaan yrityksen kehittämisessä. Sharie Sveholm edistämään yrityksen digitaalista markkinointia ja Nelli Kotilainen vastaamaan erilaisista Back Office -palveluista sekä varastosta.

other-zarges-plattformtreppe-f,e8a2a925

Zarges, yksi Euroopan johtavista tikkaiden, telineiden ja työtasojen valmistajista, on vakiinnuttanut asemansa Suomessa. Yhtiö osti liiketoiminnan vuoden alussa TH-Teocon Oy:ltä, jolloin palveluksessa olevat työntekijät siirtyivät Zargesille. Zarges on johtava yritys monissa maissa Pohjois-Euroopassa, ja saavuttaakseen saman menestyksen myös Suomessa, on aika ottaa seuraava askel eteenpäin.

Saavuttaakseen tavoitteet, on toimitusjohtaja Patric Seger palkannut kaksi uutta työntekijää, jotka tulevat työskentelemään kasvavassa organisaatiossa. Sharie Sveholm on nimitetty Digital Marketing vastaavaksi, ja hän pyrkii vahvistamaan Zargesin brändiä Suomessa ja Ruotsissa. Sharie on opiskellut markkinointia Turussa Yrkeshögskolan Noviassa ja odottaa innolla uusia tehtäviään.

– Työskentely Zargesin digitaalisen markkinoinnin parissa tulee olemaan jännittävää, sanoo Sharie Sveholm, Suomessa ja Ruotsissa on paljon kehitettävää. On myös hauskaa työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa ja pidän yritysjohdon draivista.

Markkinointi ei kuitenkaan ole ainut alue, jota Zargesilla vahvistetaan. Myös back office -tehtävät tarvitsevat lisävoimia. Tähän tehtävään on palkattu Nelli Kotilainen. Hän vastaa erilaisten back office-tehtävien lisäksi myös varastosta. Nellillä on ollut vastaavanlainen tehtävä Karl Larkilla, joka on yksi Suomen johtavista hajuvesitoimittajista, missä hän työskenteli back office -tehtävissä 10 vuotta.

– Viihdyn back office -tehtävissä, kulissien takana. Toimistotyölle mukavaa vaihtelua tuo varastotyö ja trukilla ajo. Myös varasto tulee siis olemaan vastuullani, Nelli Kotilainen sanoo.

Zarges GmbH on maailmanlaajuinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Weilheimissa, Saksan Ylä-Baijerissa. Yrityksellä on noin 800 työntekijää kolmessa eri tuotantolaitoksessa Euroopassa. Ruotsissa, ja nyt myös Suomessa Zarges toimii kokonaisomisteisena tytäryhtiönä.

Uusimmat artikkelit

Fortumin Loviisan voimalaitoksen vuosihuolto 2019 alkaa, vuorossa polttoaineenvaihtoseisokki

Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksen vuosihuolto alkaa sunnuntaina 18. elokuuta laitoksen kakkosyksiköstä, minkä jälkeen huolletaan ykkösyksikkö. Tänä vuonna molemmilla laitos yksiköillä on vuorossa polttoaineenvaihtoseisokki. Vuosihuoltojen arvioidaan kestävän yhteensä noin 35 vuorokautta.

14.8.2019 | Alan Uutiset

Vinkkejä lastuamisnesteiden käsittelyn tehostamiseen ja muita tärppejä Kunnossapidon osto-oppaasta

Tehostamalla lastuamisnesteiden käsittelyä voidaan saavuttaa runsaasti hyötyjä. Näin voidaan esimerkiksi vähentää suunnittelemattomia käyttökatkoja ja pidentää työkalujen ja koneiden käyttöikää. Noudattamalla Fuchs Oil Finland Oy:n vinkkejä voit pitää tuotannon tehokkaana ja tasaisena. Lue aiheesta lisää tästä

SSAB:n Raahen tehtaalla testattiin onnistuneesti fossiilisen hiilen korvaamista biohiilellä

SSAB:n Raahen terästehtaalla on testattu viimeksi kuluneen vuoden aikana kahteen otteeseen biohiilen käyttöä masuunin raaka-aineena. Testeissä fossiilisesta injektiohiilestä eli PCI-hiilestä korvattiin ensin 4 prosenttia ja sitten 10 prosenttia biohiilellä. Testien perusteella biohiilen 10 prosentin osuus on mahdollinen, mikä vähentäisi fossiilisesta hiilestä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä 100 000 tonnia vuodessa. 

Tuore selvitys sen vahvisti: hyvä johtaminen lisää kannattavuutta

Hyvä johtaminen ja esimiestyö lisäävät selkeästi yritysten kannattavuutta. Teknologiateollisuuden työhyvinvointihankkeessa tehty selvitys osoitti, että kannattavuudessa voi olla jopa useiden prosenttiyksiköiden eroja johtamisesta riippuvista syistä. Hyvällä johtamisella on myönteinen vaikutus myös työmotivaatioon ja työhön sitoutumiseen.

26.7.2019 | Tutkimus ja koulutus

Konesali törrötti keskellä rakennustyömaata, 5000 opiskelijan LAMK nousi ympärille

Lahden ammattikorkeakoulu LAMK:in neljä erillistä kampusta yhdistyivät saman katon alle syksyllä 2018. Uusi kampus saneerattiin vanhan huonekalutehtaan tiloihin ja se palvelee viittätuhatta tekniikan, designin, liiketalouden, matkailun ja sote-alan opiskelijaa 24 tuntia vuorokaudessa.

Langh Tech toimitti skrubberit Chiosin uuteen tankkeriin

Suomalainen Langh Tech on toimittanut rikkipesurit kreikkalaisen Chios Navigationin uuteen 50 000 dwt:n tuotetankkeriin, joka luovutettiin äskettäin korealaiselta Hyundai Mipon telakalta.

23.4.2019 | Kumppaniartikkeli

Kolme pointtia kunnossapidon kehittämisestä

Olemme saaneet olla mukana useiden eri organisaatioiden kanssa kehittämässä kunnossapitotoimintaa ja panneet merkille joitakin tärkeitä asioita, jotka ovat edesauttaneet näissä hankkeissa onnistumista. Kerromme tässä kolme asiaa, jotka kannattaa huomioida kunnossapitotoiminnan kehittämiseen tähtäävissä hankkeissa.