Alan Uutiset | 12.8.2019

Saksalaisyhtiö ZARGES kasvaa Suomessa

Saksalaisyhtiö ZARGES kasvaa Suomessa. Yhtiö on palkannut kaksi uutta työntekijää, jotka tulevat auttamaan yrityksen kehittämisessä. Sharie Sveholm edistämään yrityksen digitaalista markkinointia ja Nelli Kotilainen vastaamaan erilaisista Back Office -palveluista sekä varastosta.

other-zarges-plattformtreppe-f,e8a2a925

Zarges, yksi Euroopan johtavista tikkaiden, telineiden ja työtasojen valmistajista, on vakiinnuttanut asemansa Suomessa. Yhtiö osti liiketoiminnan vuoden alussa TH-Teocon Oy:ltä, jolloin palveluksessa olevat työntekijät siirtyivät Zargesille. Zarges on johtava yritys monissa maissa Pohjois-Euroopassa, ja saavuttaakseen saman menestyksen myös Suomessa, on aika ottaa seuraava askel eteenpäin.

Saavuttaakseen tavoitteet, on toimitusjohtaja Patric Seger palkannut kaksi uutta työntekijää, jotka tulevat työskentelemään kasvavassa organisaatiossa. Sharie Sveholm on nimitetty Digital Marketing vastaavaksi, ja hän pyrkii vahvistamaan Zargesin brändiä Suomessa ja Ruotsissa. Sharie on opiskellut markkinointia Turussa Yrkeshögskolan Noviassa ja odottaa innolla uusia tehtäviään.

– Työskentely Zargesin digitaalisen markkinoinnin parissa tulee olemaan jännittävää, sanoo Sharie Sveholm, Suomessa ja Ruotsissa on paljon kehitettävää. On myös hauskaa työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa ja pidän yritysjohdon draivista.

Markkinointi ei kuitenkaan ole ainut alue, jota Zargesilla vahvistetaan. Myös back office -tehtävät tarvitsevat lisävoimia. Tähän tehtävään on palkattu Nelli Kotilainen. Hän vastaa erilaisten back office-tehtävien lisäksi myös varastosta. Nellillä on ollut vastaavanlainen tehtävä Karl Larkilla, joka on yksi Suomen johtavista hajuvesitoimittajista, missä hän työskenteli back office -tehtävissä 10 vuotta.

– Viihdyn back office -tehtävissä, kulissien takana. Toimistotyölle mukavaa vaihtelua tuo varastotyö ja trukilla ajo. Myös varasto tulee siis olemaan vastuullani, Nelli Kotilainen sanoo.

Zarges GmbH on maailmanlaajuinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Weilheimissa, Saksan Ylä-Baijerissa. Yrityksellä on noin 800 työntekijää kolmessa eri tuotantolaitoksessa Euroopassa. Ruotsissa, ja nyt myös Suomessa Zarges toimii kokonaisomisteisena tytäryhtiönä.

Uusimmat artikkelit

Energia-alan päästövähennykset eivät riipu hiilinieluista, omat teot avainasemassa

Energiatuotannon tie puhtaaseen energiajärjestelmään ei ole riippuvainen metsien hiilinieluista, vaan alan omista päästövähennyksistä, toteaa  Energiateollisuus ry lehdistötiedotteessa.

20.11.2019 | Alan Uutiset

Fossiilisten polttoaineiden tuotanto on karkaamassa ilmastotavoitteista

Tänään julkaistu kansainvälinen raportti osoittaa, että Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita on entistä vaikeampi saavuttaa, mikäli valtioiden kaavailemat kivihiilen, öljyn ja maakaasun tuotantomäärät vuoteen 2030 mennessä toteutuvat. Selvityksen perusteella valtiot aikovat tuottaa fossiilisia polttoaineita yli kaksinkertaisen määrän ilmastotavoitteisiin nähden. Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteena on rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1,5 asteeseen.

20.11.2019 | Tutkimus ja koulutus

Pelimoottori-, AR- ja VR-teknologioiden hyötykäyttö yleistyy – yrityksille tilaisuus kokeilla uutta teknologiaa

Alun perin tietokonepelien kehitystyön helpottamiseksi rakennettuja pelimoottoreita käytetään yhä enemmän myös hyötykäyttöön elinkeinoelämässä. Hämeen ammattikorkeakoulussa pyritään tukemaan tätä kehitystä hakemalla yrityksiä, joilla olisi kiinnostusta kokeilla uusia teknologioita.

EOS esittelee uusia ratkaisuja metallien 3D-tulostukseen

EOS esittelee formnext 2019 -messuilla tuotantovalmiin EOS Shared Modules -ratkaisun. Useista laitteisto- ja ohjelmistomoduuleista koostuva ratkaisu helpottaa ja suoraviivaistaa työnkulkua ennen varsinaista valmistusprosessia, prosessin aikana ja sen jälkeen. EOS Shared Modules mahdollistaa korkealaatuisten metalliosien valmistuksen tehokkaasti, skaalautuvasti ja kannattavasti etenkin käytettäessä rinnakkain useita 3D-tulostusjärjestelmiä. Järjestelmän odotetaan tulevan myyntiin viimeistään vuoden 2020 jälkipuoliskolla.

Teollisuuden tarkastukset kustannustehokkaasti ja turvallisesti

Viasor Oy palkittiin Teknologia 19-tapahtuman yhteydessä Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n ja Suomen Messusäätiön vuoden 2019 yritysinnovaatiopalkinnolla. Lokakuussa 2018 perustettu yhtiö on kehittänyt droneja hyödyntävän ratkaisun vaikeasti lähestyttävien kohteiden, kuten säiliöiden, kunnon tarkastukseen. Droneilla tehtävät seinämän paksuusmittaukset mahdollistavat käsin suoritettuja mittauksia laajemman otannan kustannustehokkaalla ja turvallisella tavalla.

8.11.2019 | Kumppaniartikkeli

KL-Lämmön osaaminen tulppaa teollisten laitteiden rahareiät

Teollisuuden järjestelmissä kiertää nesteiden lisäksi yllättävän paljon rahaa. Ainakin kun ajatellaan Motivan takavuosina vetämää energiatehokkuuden tutkimusta, jonka mukaan tehoton lämmönsiirto aiheuttaa suomalaisille teollisuusyrityksille 500 miljoonan euron vuosittaiset kustannukset. Tässä on suurten kiinteistöjen omistajille taas yksi hyvä syy pitää järjestelmät kunnossa.

Honeywell Analytics tuottaa tehokkaammin joustavien mobiilirobottien avulla

Kolme tanskalaisen Mobile Industrial Robotsin (MiR) robottia siirtävät automaattisesti materiaaleja ja tuotteita koko matkan tuotannossa Honeywell Analyticsilla Englannissa. Robotit auttavat siinä, että yritys voi työskennellähelposti ja ketterästi tuotantoprosesseissaan.