Alan Uutiset | 9.6.2015

Satu Anttila Alstomin projektitoiminnan johtajaksi

FM Satu Anttila on nimitetty 1.5.2015 alkaen ALSTOM Finland Oy:n teollisuuden ja voimalaitosten kunnossapitoa tarjoavan Thermal Services -liiketoimintayksikön uudeksi projektitoimintojen johtajaksi.

satu_anttila_alstom

Satu Anttila on aloittanut ALSTOM Finland Oy:n Thermal Services -liiketoiminta-yksikön projekti-toimintojen johtajana.

Thermal Services -liiketoimintayksikkö toimii vaativissa ilmansuojelulaitteiden, turbiinien ja generaattoreiden sekä laitosten apulaitteiden kunnossapitoprojekteissa. Satu Anttila on toiminut Thermal Services -yksikössä EHSQ-päällikkönä (työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat) vuodesta 2009 lähtien. EHSQ-tehtävät sisältyvät jatkossa projektitoimintoihin ja ovat edelleen Satu Anttilan johtamia. Satu on valmistunut Tampereen yliopistosta vuonna 1997. Hän työskentelee sekä Vantaan että Tampereen toimipisteissä.

– Olen innoissani päästessäni edelleen syventämään yhteistyötä ammattitaitoisen ja osaavan projektiorganisaatiomme kanssa. Tulen jatkamaan panostuksia työturvallisuuden sekä tiimin osaamisen kehittämiseen tavoitteena turvallisen työympäristön luominen sekä ensiluokkaisen palvelun tuottaminen asiakkaillemme, kommentoi Satu Anttila.

Suomen Thermal Services -liiketoimintayksikössä, kuten koko Alstom-konsernissakin, on viime vuosina panostettu erittäin voimakkaasti työturvallisuuden kehittämiseen. Liiketoimintayksikössä saavutettiin keskiviikkona 20.5.2015 jo 2000 päivää ilman poissaoloon johtaneita työtapaturmia. Esimerkiksi Nolla Tapaturmaa -foorumi on jo useana vuotena myöntänyt Thermal Services -yksikölle ensimmäisen luokan eli Maailman kärjessä -tasoluokituksen menestyksekkäästä työpaikan työturvallisuuden edistämisestä.

www.alstom.com/fi

Uusimmat artikkelit

Uudesta Koronaviruksesta (COVID-19) ei ole todettu aiheutuvan erityistä riskiä jätevesityöntekijöille

Tartuntatautiepidemiat voivat lisätä jätevesityöntekijöiden riskiä sairastua infektioihin, koska jäteveden ja -lietteen mikrobit saattavat kulkeutua kosketustartunnan tai hengitysteiden kautta työntekijään. Koronavirustartunnan saaminen jätevesistä ei ole kuitenkaan todennäköistä, eikä siitä ole näyttöä. 

Boomin dataintegraatiopalvelu IFS:n asiakkaiden käyttöön

IFS:n kenttähuollon ratkaisut, toiminnanohjausjärjestelmät ja kunnossapidon järjestelmät hyödyntävät jatkossa Boomin tarjoamia integraatiomahdollisuuksia yhdistämällä laajat ja nopeasti muuttuvat tietojoukot sovelluksiinsa.

19.2.2020 | Alan Uutiset

FUCHSin uusi voiteluainetehdas – suuri satsaus Pohjoismaiden markkinoille

Fuchsin uuden voiteluainetehtaan rakentaminen on täydessä vauhdissa Forsissa Tukholman eteläpuolella. 

Ratkaisu sähköautojen akkuongelmaan?

Lontoon UCL:n (University College of London) ja Kiinan tiedeakatemian tutkijat ovat kehittäneet ja osoittaneet uuden taivutettavan, grafeenista valmistetun superkondensaattorin, joka lupaa ratkaista sekä sähköautojen että kannettavien laitteiden akkuongelmat. Asiasta kertoi ETN.fi-verkkosivusto.

18.2.2020 | Tutkimus ja koulutus

Tutkimus: Sähköistäminen voi vähentää 60 prosenttia päästöjä Euroopassa vuoteen 2050 mennessä

Liikenteen, rakentamisen ja teollisuuden sähköistäminen voi vähentää kasvihuonekaasupäästöjä Euroopassa jopa 60 prosenttia vuosien 2020–2050 välillä, kertoo tutkimuslaitos BloombergNEF:n (BNEF) julkaisema tuore tutkimus.

Fortum jatkaa käyttö- ja kunnossapitoyhteistyötään Caverion-omisteisen Maintpartnerin kanssa Uudellamaalla

Fortum jatkaa Uudenmaan voima- ja lämpölaitoksia sekä verkkoja koskevaa käyttö- ja kunnossapitokumppanuuttaan Maintpartnerin kanssa neljällä vuodella. Maintpartner on hoitanut palvelua vuodesta 2016. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

16.12.2019 | Kumppaniartikkeli

Insta opettaa prosessit tuottavammiksi

Oikein käytetty data on teollisuudessa rahan arvoinen voimavara. Oppivat koneet tehostavat teollisia prosesseja, jolloin energiaa ja raaka-aineita säästyy, päästöt pienenevät ja yrityksen tuottavuus kohentuu. Opetusdata muuttuu prosessiteollisuudessa sen viimeisen viivan alla näkyväksi tulokseksi.