https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 1.6.2022

Sitowise ja Rakennuttajakaari yhdistyvät

Sitowise on ostanut korjausrakentamisen asiantuntijayrityksen Rakennuttajakaari Oy:n. Yrityskaupan myötä muodostuu yli 250 korjausrakentamiseen erikoistuneen asiantuntijan kokonaisuus, jonka osaaminen on saatavilla ympäri Suomen. 

katutyöt

- Yhdessä voimme kehittää alaa merkittävästi asiakkaidemme kanssa. Olemme tehneet yhteistyötä monissa projekteissa jo aiemmin ja meihin Sitowisessä on tehnyt suuren vaikutuksen se tapa, jolla Rakennuttajakaaren asiantuntijat tekevät työtään. Heidän sloganinsa mukaan kiinteistöjä voi rakastaa ja se kyllä myös näkyy, iloitsee Sitowisen liiketoimintajohtaja Timo Palonkoski.

Sitowisen ja Rakennuttajakaaren aiempi toimiva yhteistyö, jaetut strategiset tavoitteet sekä korjausrakentamisen kestävän kehityksen merkityksen ymmärtäminen luovat vahvan pohjan yhteistyölle.

- Muodostaessamme yhdessä alan suurimman osaajaorganisaation, hyötyvät niin asiakkaat kuin henkilöstömme. Me mahdollistamme asiakkaillemme laajaa, huipputasoista osaamista sekä henkilöstöllemme entistä parempia kehittymismahdollisuuksia, toteaa Rakennuttajakaaren toimitusjohtaja Kari Uusikukka.

Korjausrakentamisen osaaminen on tulevaisuudessa entistä keskeisempää nopeasti muuttuvan, ilmastonmuutokseen ja kestävään kehitykseen keskittyvän lainsäädännön myötä, joka haastaa kaikki rakennetun ympäristön toimijat. Niin EU:n taksonomialainsäädäntö kuin kansalliset ja globaalit kestävän kehityksen tavoitteet vaativat vanhan rakennuskannan korjaamiselta paljon.

- Me ymmärrämme, miten korjataan hyvin ja millaista on suunnitella kiinteistöjä, joissa on hyvä elää myös sään ääri-ilmiöissä. Suomalainen osaaminen korjausrakentamisessa on tulevaisuuden osaamista, jota voi viedä myös muualle. Yhdessä Sitowisen kanssa meillä on mahdollisuus kehittää ja laajentaa osaamistamme osana Pohjoismaista organisaatiota. Yhteinen näkemyksemme on, että korjausrakentamisen ammattilainen on parhaimmillaan kestävän tulevaisuuden avainpelaaja, Uusikukka korostaa.

Yrityskaupan myötä Rakennuttajakaari ja sen 45 osaajaa sekä asiakkuudet tulevat osaksi Sitowise-konsernia. Rakennuttajakaaren nykyiset omistajat jatkavat yhtiössä ja Kari Uusikukka yhtiön toimitusjohtajana.

Uusimmat artikkelit

21.6.2022 | Alan Uutiset

ESG näkyy nyt ylimmän johdon agendalla - yli kolmannes eurooppalaisista yrityksistä palkannut kestävän kehityksen johtajan

Vuonna 2021 kansainvälisissä yrityksissä nimitettiin enemmän kestävän kehityksen johtajia kuin viitenä edellisenä vuotena yhteensä, ilmenee PwC:n globaalin strategiakonsultointiin erikoistuneen yksikön Strategy&:n tutkimuksesta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

Automatisointi lievittää logistiikan työvoimapulaa

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja teknologiajohtaja Kari Hänninen kertovat, että esimerkiksi logistiikka-alalla robottien harteille voidaan ulkoistaa uuvuttavat ja toisteiset tehtävät.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.