https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 13.12.2021

Sitowise laajentaa palveluntarjontaansa siltojen ja taitorakenteiden vedenalaisten tutkimusten parissa

Sitowise on ostanut osan VRT Finland Oy:n liiketoiminnasta. Kauppa laajentaa Sitowisen palveluita siltojen ja taitorakenteiden vedenalaisten tutkimusten parissa ja vie osaamisen maailman parhaaksi.

silta

– Kauppa tuo meille erityisasiantuntemusta ja alan huippukärkeä. Pääsemme laajentamaan vedenalaisten tutkimusten osaamista ja palvelutarjontaa siltojen ja taitorakenteiden tarkistuksessa, toteaa Mikko Rauhanen, Sitowisen Infrarakenteiden elinkaaripalveluiden palvelupäällikkö.

– Siltojen ja taitorakenteiden elinkaaripalvelumme ottaa pitkän askeleen uuteen, kun pääsemme kehittämään laaja-alaisesti tutkimus-, suunnittelu- ja elinkaarenhallintaprosessia yhtenäisenä jatkumona myös vedenalaisten rakenteiden osalta, Rauhanen kuvailee toiminnan tulevaisuutta.

Laadukas ja tehokkaasti tuotettu data sekä sen käsittelykyky antavat tietoa rakenteiden kunnosta, joka vaikuttaa suoraan ylläpitokustannuksiin, toiminnan sujuvuuteen ja tulevaisuuden ennakointiin. Vedenalaisten rakenteiden tarkka ja kattava analysointi saavutetaan parhaiten hyödyntämällä georeferoitua keilaustekniikkaa yhdistettynä ammattitaitoiseen aineiston jatkokäsittelyyn. 

VRT keskittyy Gisgro -omaisuudenhallinnan palvelun kehittämiseen

VRT Finland Oy on 2010 Jyväskylässä perustettu teknologiayhtiö. Se tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja 3D-rakennetarkastuksiin ja 3D-datan hyödyntämiseen veden ala- ja yläpuolisten rakenteiden kunnon sekä pohjan olosuhteiden selvittämiseksi.

Sitowise osti VRT Finland Oy:n liiketoiminnan, joka kattaa 3D-rakennetarkastukset sekä 3D-datan käsittelyn ja hyödyntämisen veden ala- ja yläpuolisten rakenteiden kuntotutkimuksiin. Kaupan jälkeen VRT Finland Oy jatkaa GISGRO-liiketoiminnan laajentamista ja keskittyy satamatoimialan ohjelmistopalveluiden kehittämiseen. Yhteistyö yritysten välillä tulee jatkumaan nykyisten asiakkuuksien osalta ja myös tulevissa projekteissa.

– 3D-aineiston käsittelyosaaminen on asiantuntijoillamme huippuluokkaa. Tuotamme maailman laadukkainta dataa veden alta, VRT Finland Oy:n toimitusjohtaja Kirsi Hänninen toteaa. 

– Tämä osaaminen pääsee kaupan myötä laajemmin hyödynnettäväksi ja molemmat yritykset pystyvät kehittämään omia vahvuuksiaan, hän jatkaa.

Sitowisen osaaminen siltojen ja muiden infrarakenteiden tutkimuksissa on tähän asti ollut vahvinta veden pinnan päällä. Kaupan myötä osaaminen ulottuu myös pinnan alle huippuluokkaisella datan tuottamisella ja käsittelyllä.

– Siitä on luonnollinen jatkumo siltojen ja taitorakenteiden elinkaarenhallintaan, Mikko kuvailee.

– VRT Finlandin asiantuntemus ja osaaminen 3D-aineiston keräämisestä, aineiston jatkokäsittelystä ja analysoinnista sekä raportoinnista tuo meille merkittävän palvelulisän. Me pystymme omalla panoksellamme vahvistamaan kyseistä palvelua sekä sen avulla voimme tarjota monipuolisemmin asiantuntijapalveluita asiakkaillemme, toteaa Ari Savolainen, Sitowisen Sillat ja taitorakenteet Yksikön johtaja. 

Uusimmat artikkelit

Konepajateollisuuden tehokkuuden edistäjä

Metallintyöstössä käytettävät lastuamisnesteet vaikuttavat suoraan konepajateollisuuden tuotannon tehokkuuteen, laatuun, ekologisuuteen sekä koneistajan työskentelyolosuhteisiin. Parhaimmillaan oikealla lastuamisnesteen valinnalla saadaan säästettyä aikaa, rahaa, koneita, ihmisiä ja luontoa.

11.8.2022 | Alan Uutiset

Kaivosteollisuusala koolle 25.−27.10.2022 FinnMateria-ammattimessuille

FinnMateria, Pohjoismaiden johtavat kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden, kiertotalouden ja maarakentamisen erikoismessut, järjestetään 25.−27.10.2022 Paviljongissa. ”Ammattimessuja odotetaan innolla, ja FinnMateria on lähes loppuunmyyty”, sanoo FinnMateria-messumyynnistä vastaava myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.