https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 4.1.2022

Sitowisen uudeksi toimitusjohtajaksi Heikki Haasmaa

Sitowisen hallitus on nimittänyt Sitowisen uudeksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Heikki Haasmaan, 43. Heikki Haasmaa tulee Sitowiseen KONEelta, jossa hän on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran kansainvälisissä johtotehtävissä.

Heikki Haasma, Kone näyttökuva-0798

Heikki Haasmaa tulee Sitowiseen KONEelta, jossa hän on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran kansainvälisissä johtotehtävissä. (Kuva: Timo Porthan)

Pekka Eloholma, 61, on johtanut Sitowiseä vuodesta 2019. Ennen siirtymistään toimitusjohtajaksi hän toimi kaksi vuotta Sitowisen hallituksessa, ensin jäsenenä, sitten vajaan vuoden ajan hallituksen puheenjohtajana.

– Päätökseni siirtyä pois näin innostavasta tehtävästä kypsyi viime kesän aikana. Näen, että Sitowisellä on viime kevään pörssilistauksen jälkeen edessään uudenlainen, pohjoismainen kasvu-ura, jolle olemme viime vuosina luoneet yhdessä vahvan pohjan. Olen todella ylpeä Sitowisestä ja mahdollisuudesta luotsata tätä konsernia eteenpäin sen upealla kasvumatkalla. Erityisesti kiitän kaikkia sitowiseläisiä heidän loistavasta asenteestaan sekä asiantuntijuudestaan, joka on koko yrityksemme menestyksen perusta, Pekka Eloholma sanoo.

Vuoden 2017 jälkeen Sitowise on lähes tuplannut henkilöstömääränsä kasvaen 2000 asiantuntijan organisaatioksi sekä vahvistanut strategiansa mukaisesti asemaansa digitaalisten ratkaisujen tarjoajana, laajentanut toimintaansa Ruotsiin sekä listautunut maaliskuussa 2021 pörssiin.

– Kiitän koko hallituksen puolesta Pekka Eloholmaa hienosta työstä ja erityisesti onnistuneesta listautumisesta. Pekka on luotsannut konsernia merkittävissä kasvu- ja muutospaikoissa, ja hänellä on ollut niin hallituksen kuin yrityksen henkilöstön luottamus tekemälleen työlle. Olemme hakeneet yhtiölle uuden toimitusjohtajan hyvässä yhteistyössä Pekan kanssa, Sitowisen hallituksen puheenjohtaja Eero Heliövaara toteaa.

Eloholma jatkaa Sitowisen toimitusjohtajana, kunnes uusi toimitusjohtaja Heikki Haasmaa aloittaa tehtävässään viimeistään 4.5.2022. Haasmaa on tehnyt pitkän uran pörssiyhtiö KONEeessa monipuolisissa johtotehtävissä. Tällä hetkellä hän toimii KONEen globaalin kunnossapitoliiketoiminnan johtajana, joka työllistää 30 000 ihmistä.

Lue Promaint-lehdestä Heikki Haasmaan haastattelu: Älykas-teknologia-ennustaa-hissien-huollon-tarpeen  

Uusimmat artikkelit

25.1.2022 | Alan Uutiset

Tuulivoimatilastot 2021: Tuulivoiman rakentamisessa takana ennätyksellinen vuosi

Suomeen rakennettiin viime vuonna ennätysmäärä uutta tuulivoimaa, vaikka osa rakenteilla olevista projekteista viivästyi ja valmistuu siten vasta tämän vuoden puolella. Rakentamistahti kiihtyy vuosikymmenen puoliväliä kohti mentäessä. Tuulivoima kattaa kymmenisen prosenttia Suomen sähkönkulutuksesta, mikä on jälleen noussut koronaa edeltävälle tasolle, selviää tuoreista tilastoista.

25.1.2022 | Tutkimus ja koulutus

Väitös: Sanktiot haittaavat logistiikkatoimintojen ulkoistamista ja alan kehittymistä Iranissa

Logistiikkatoimintojen ulkoistaminen kolmansille osapuolille eli 3PL-kumppaneille voisi tuoda tuntuvia hyötyjä iranilaisille yrityksille. Isona haasteena logistiikkakumppanuuksien ja logistiikka-alan kehittymiselle Iranissa ovat kuitenkin maalle asetetut taloudelliset sanktiot sekä valtion tuen puute, käy ilmi Daniel Sahebin Vaasan yliopiston tuotantotalouden alan väitöskirjasta.

Pienreaktoriteknologiaa esillä EXPO 2020 -maailmannäyttelyssä

Teknologiayhtiö Rosatom isännöi pienreaktoripäivän Dubain EXPO 2020 -maailmannäyttelyssä. Pienreaktoripäivä tarjosi kansainvälisen alustan keskusteluille pienreaktoreiden (SMR) eduista, niiden kehitysnäkymistä ja siitä, miten teknologiaa voidaan hyödyntää ympäri maailman. Ohjelman avasi multimediaesitys, joka toi esiin pienreaktoreiden etuja erilaisissa ilmasto-olosuhteissa.

Laser puolitti rekka-auton peruuttamiseen käytettävän ajan

Kuljetus- ja varastointipalveluja tarjoava yritys Ajomestarit Oy on ottanut Essityn pehmopaperivaraston lastauslaiturilla käyttöön laserit, jotka helpottavat yhdistelmäajoneuvokuljettajien työtä. Laser piirtää maahan vihreän viivan, jota kuljettaja seuraa peruuttaessaan pari-kolmekymmentä metristä autoa lastauslaituriin. 

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.

Fazer suunnittelee investointia uuteen makeistehtaaseen Suomessa

Fazer kertoo suunnittelevansa investointia uuteen makeistehtaaseen Suomessa. Toteutuessaan uusi tehdas korvaisi nykyiset makeistehtaat Vantaalla ja Lappeenrannassa. Päätös tehtaan mahdollisesta rakentamisesta ja sen sijainnista tehdään tulevan kevään aikana.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle.