https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 4.1.2022

Sitowisen uudeksi toimitusjohtajaksi Heikki Haasmaa

Sitowisen hallitus on nimittänyt Sitowisen uudeksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Heikki Haasmaan, 43. Heikki Haasmaa tulee Sitowiseen KONEelta, jossa hän on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran kansainvälisissä johtotehtävissä.

Heikki Haasma, Kone näyttökuva-0798

Heikki Haasmaa tulee Sitowiseen KONEelta, jossa hän on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran kansainvälisissä johtotehtävissä. (Kuva: Timo Porthan)

Pekka Eloholma, 61, on johtanut Sitowiseä vuodesta 2019. Ennen siirtymistään toimitusjohtajaksi hän toimi kaksi vuotta Sitowisen hallituksessa, ensin jäsenenä, sitten vajaan vuoden ajan hallituksen puheenjohtajana.

– Päätökseni siirtyä pois näin innostavasta tehtävästä kypsyi viime kesän aikana. Näen, että Sitowisellä on viime kevään pörssilistauksen jälkeen edessään uudenlainen, pohjoismainen kasvu-ura, jolle olemme viime vuosina luoneet yhdessä vahvan pohjan. Olen todella ylpeä Sitowisestä ja mahdollisuudesta luotsata tätä konsernia eteenpäin sen upealla kasvumatkalla. Erityisesti kiitän kaikkia sitowiseläisiä heidän loistavasta asenteestaan sekä asiantuntijuudestaan, joka on koko yrityksemme menestyksen perusta, Pekka Eloholma sanoo.

Vuoden 2017 jälkeen Sitowise on lähes tuplannut henkilöstömääränsä kasvaen 2000 asiantuntijan organisaatioksi sekä vahvistanut strategiansa mukaisesti asemaansa digitaalisten ratkaisujen tarjoajana, laajentanut toimintaansa Ruotsiin sekä listautunut maaliskuussa 2021 pörssiin.

– Kiitän koko hallituksen puolesta Pekka Eloholmaa hienosta työstä ja erityisesti onnistuneesta listautumisesta. Pekka on luotsannut konsernia merkittävissä kasvu- ja muutospaikoissa, ja hänellä on ollut niin hallituksen kuin yrityksen henkilöstön luottamus tekemälleen työlle. Olemme hakeneet yhtiölle uuden toimitusjohtajan hyvässä yhteistyössä Pekan kanssa, Sitowisen hallituksen puheenjohtaja Eero Heliövaara toteaa.

Eloholma jatkaa Sitowisen toimitusjohtajana, kunnes uusi toimitusjohtaja Heikki Haasmaa aloittaa tehtävässään viimeistään 4.5.2022. Haasmaa on tehnyt pitkän uran pörssiyhtiö KONEeessa monipuolisissa johtotehtävissä. Tällä hetkellä hän toimii KONEen globaalin kunnossapitoliiketoiminnan johtajana, joka työllistää 30 000 ihmistä.

Lue Promaint-lehdestä Heikki Haasmaan haastattelu: Älykas-teknologia-ennustaa-hissien-huollon-tarpeen  

Uusimmat artikkelit

21.6.2022 | Alan Uutiset

ESG näkyy nyt ylimmän johdon agendalla - yli kolmannes eurooppalaisista yrityksistä palkannut kestävän kehityksen johtajan

Vuonna 2021 kansainvälisissä yrityksissä nimitettiin enemmän kestävän kehityksen johtajia kuin viitenä edellisenä vuotena yhteensä, ilmenee PwC:n globaalin strategiakonsultointiin erikoistuneen yksikön Strategy&:n tutkimuksesta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

Automatisointi lievittää logistiikan työvoimapulaa

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja teknologiajohtaja Kari Hänninen kertovat, että esimerkiksi logistiikka-alalla robottien harteille voidaan ulkoistaa uuvuttavat ja toisteiset tehtävät.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.