https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 10.11.2015

Solita avaa Th!nk Labin uusien teknologioiden testaukseen

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita avaa asiakkaidensa käyttöön Th!nk Labin, jossa on mahdollista tutustua uusiin teknologioihin, niiden käyttöön sekä uudenlaisten toimintojen innovointiin. Solita Th!nk Lab kutsuu suomalaisyritykset innostumaan uusista teknologioista ja tarttumaan niihin rohkeasti kokeilukulttuurin hengessä.

Solita Th!nk Labissa kävijöiden testattavana ovat muun muassa Apple Watch -älykello, Samsung Gear VR -mobiilivirtuaalitodellisuuslaite, Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasit sekä Philips Hue -valaistusjärjestelmä, joka toimii älypuhelimella. Tutustuttavissa on myös Thingsee One eli kehittäjän IoT-laite, joka mahdollistaa uusien sensoriteknologioiden nopeamman ja helpomman rakentamisen sekä TreLab Smart Data Mill IoT -laite. Lisäksi Th!nk Labissa on testattavana Solitan rakentama IoT-ratkaisu sekä iBeacon, joka mahdollistaa Apple TV:n ja älylaitteiden toisiinsa yhdistämisen kosketuksen avulla.

– Solita toimii asiakkailleen digitaalisen maailman matkaoppaana. Uusien teknologioiden rohkea kokeileminen ja nopea hyödyntäminen on tärkeää uuden liiketoiminnan rakentamiseksi, sillä ne mahdollistavat sekä aiempien asioiden tekemisen tehokkaammin, että täysin uusia toimintamalleja. Th!nk Lab on matalan kynnyksen paikka testata uusia teknologioita, ja toivomme, että auttaa luomaan myös uusia ajatuksia ja visioita tulevista liiketoimintamahdollisuuksista ja innovaatioista, kertoo Solitan johtaja Timo Honko.

Solita järjestää tilassa muun muassa strategiatyöhön ja palvelumuotoiluhankkeisiin liittyviä työpajoja, asiakastapaamisia sekä tutustumisia alan opiskelijoille. Asiakkaat voivat käyttää tilaa myös omiin tiimi- ja johtoryhmätapaamisiinsa.

Th!nk Lab pidetään tuoreena ja sinne lisätään uusia teknologioita niiden saapuessa markkinoille. Nopeasti kasvava Solita työllistää tällä hetkellä yli 380 digitaalisten palveluiden asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

 Lisätietoja: www.solita.fi

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.