https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 21.12.2021

Solwers laajentaa palvelutarjontaansa voimakkaasti kasvavalle sähkö- ja automaatioalan markkinalle

Solwers Oyj laajentaa palvelutarjontaansa sähkö- ja automaatiotekniikan alalle. Energiatekniikka on lisätty Solwersin strategiassa kiertotalouden ja digitalisaation ohella painopistealueisiin, ja 20.12.2021 ruotsalainen tytäryhtiö Solwers Sweden AB allekirjoitti sopimuksen ruotsalaisen Exectric AB:n kanssa ELE Engineering AB:n koko osakekannan ostamiseksi.

solwers

iStock

Yrityskaupan on suunniteltu toteutuvan 30.12.2021. 

Vuonna 1984 perustettu ELE on kokonaisvaltaisten sähkö- ja automaatioratkaisujen suunnitteluun keskittynyt yritys. Asiakkaita ovat teollisuus- ja energiayhtiöiden ohella julkiset organisaatiot ja rakennusyhtiöt. ELE:n palveluksessa työskentelee 76 henkilöä ja sillä on toimistot Västeråsissa, Borlängessä ja Sundsvallissa. ELE:n liikevaihdoksi arvioidaan vuonna 2021 noin 66 miljoonaa SEK ja vuonna 2022 ennusteen mukaan noin 79 miljoonaa SEK. Kaupan toteutumisen jälkeen ELE jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja sen henkilöstö nykyisissä tehtävissään. Myyjän edustajat jatkavat jäseninä ELE:n hallituksessa.

- Uudet energiantuotantomuodot edellyttävät sähkönsiirtoa ja automaatiota, ja tiukentuvat EU-energiamääräykset tuovat uusia asiakastoimeksiantoja. ELE:n vankka osaaminen talosähkösuunnittelussa mahdollistaa ristiin myynnin Ruotsin projekteissa ja ELE:n tulevaisuuden näkymät arvioidaan hyviksi, yhtiö kertoo tiedotteessa.

- Tämän hankinnan myötä meillä on mahdollisuus tarjota sähkösuunnittelua Solwers yhtiöiden asiakkaille monessa projektissa, toteaa Solwers Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas.

- ELE:n tuloskehitys on ollut koronanotkahduksen jälkeen positiivista ja tilauskanta on kasvanut voimakkaasti, mahdollistaen monta uutta rekrytointia tänä syksynä ja myöhemmin. Aiempina vuosina ELE:ä rasittaneet suurehkot konsernikulut jäävät jatkossa pois, ja näin uskomme saavuttavamme keskipitkän aikavälin tavoitteemme myös ELE:n osalta.

Solwers tarjoaa suunnittelu- ja projektinhallintapalveluita 22 operatiivisen yhtiönsä kautta Suomessa ja Ruotsissa työllistäen yli 550 asiantuntijaa. Yhtiöt ovat erikoistuneet arkkitehtuurin, teknisen konsultoinnin, ympäristövaikutusten valvonnan, projektinjohtamisen ja -valvonnan, kiertotalouden ja digitaalisten ratkaisujen tarjoamiseen.

Uusimmat artikkelit

21.6.2022 | Alan Uutiset

ESG näkyy nyt ylimmän johdon agendalla - yli kolmannes eurooppalaisista yrityksistä palkannut kestävän kehityksen johtajan

Vuonna 2021 kansainvälisissä yrityksissä nimitettiin enemmän kestävän kehityksen johtajia kuin viitenä edellisenä vuotena yhteensä, ilmenee PwC:n globaalin strategiakonsultointiin erikoistuneen yksikön Strategy&:n tutkimuksesta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

Automatisointi lievittää logistiikan työvoimapulaa

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja teknologiajohtaja Kari Hänninen kertovat, että esimerkiksi logistiikka-alalla robottien harteille voidaan ulkoistaa uuvuttavat ja toisteiset tehtävät.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.