https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 21.12.2021

Solwers laajentaa palvelutarjontaansa voimakkaasti kasvavalle sähkö- ja automaatioalan markkinalle

Solwers Oyj laajentaa palvelutarjontaansa sähkö- ja automaatiotekniikan alalle. Energiatekniikka on lisätty Solwersin strategiassa kiertotalouden ja digitalisaation ohella painopistealueisiin, ja 20.12.2021 ruotsalainen tytäryhtiö Solwers Sweden AB allekirjoitti sopimuksen ruotsalaisen Exectric AB:n kanssa ELE Engineering AB:n koko osakekannan ostamiseksi.

solwers

iStock

Yrityskaupan on suunniteltu toteutuvan 30.12.2021. 

Vuonna 1984 perustettu ELE on kokonaisvaltaisten sähkö- ja automaatioratkaisujen suunnitteluun keskittynyt yritys. Asiakkaita ovat teollisuus- ja energiayhtiöiden ohella julkiset organisaatiot ja rakennusyhtiöt. ELE:n palveluksessa työskentelee 76 henkilöä ja sillä on toimistot Västeråsissa, Borlängessä ja Sundsvallissa. ELE:n liikevaihdoksi arvioidaan vuonna 2021 noin 66 miljoonaa SEK ja vuonna 2022 ennusteen mukaan noin 79 miljoonaa SEK. Kaupan toteutumisen jälkeen ELE jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja sen henkilöstö nykyisissä tehtävissään. Myyjän edustajat jatkavat jäseninä ELE:n hallituksessa.

- Uudet energiantuotantomuodot edellyttävät sähkönsiirtoa ja automaatiota, ja tiukentuvat EU-energiamääräykset tuovat uusia asiakastoimeksiantoja. ELE:n vankka osaaminen talosähkösuunnittelussa mahdollistaa ristiin myynnin Ruotsin projekteissa ja ELE:n tulevaisuuden näkymät arvioidaan hyviksi, yhtiö kertoo tiedotteessa.

- Tämän hankinnan myötä meillä on mahdollisuus tarjota sähkösuunnittelua Solwers yhtiöiden asiakkaille monessa projektissa, toteaa Solwers Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas.

- ELE:n tuloskehitys on ollut koronanotkahduksen jälkeen positiivista ja tilauskanta on kasvanut voimakkaasti, mahdollistaen monta uutta rekrytointia tänä syksynä ja myöhemmin. Aiempina vuosina ELE:ä rasittaneet suurehkot konsernikulut jäävät jatkossa pois, ja näin uskomme saavuttavamme keskipitkän aikavälin tavoitteemme myös ELE:n osalta.

Solwers tarjoaa suunnittelu- ja projektinhallintapalveluita 22 operatiivisen yhtiönsä kautta Suomessa ja Ruotsissa työllistäen yli 550 asiantuntijaa. Yhtiöt ovat erikoistuneet arkkitehtuurin, teknisen konsultoinnin, ympäristövaikutusten valvonnan, projektinjohtamisen ja -valvonnan, kiertotalouden ja digitaalisten ratkaisujen tarjoamiseen.

Uusimmat artikkelit

25.1.2022 | Alan Uutiset

Tuulivoimatilastot 2021: Tuulivoiman rakentamisessa takana ennätyksellinen vuosi

Suomeen rakennettiin viime vuonna ennätysmäärä uutta tuulivoimaa, vaikka osa rakenteilla olevista projekteista viivästyi ja valmistuu siten vasta tämän vuoden puolella. Rakentamistahti kiihtyy vuosikymmenen puoliväliä kohti mentäessä. Tuulivoima kattaa kymmenisen prosenttia Suomen sähkönkulutuksesta, mikä on jälleen noussut koronaa edeltävälle tasolle, selviää tuoreista tilastoista.

25.1.2022 | Tutkimus ja koulutus

Väitös: Sanktiot haittaavat logistiikkatoimintojen ulkoistamista ja alan kehittymistä Iranissa

Logistiikkatoimintojen ulkoistaminen kolmansille osapuolille eli 3PL-kumppaneille voisi tuoda tuntuvia hyötyjä iranilaisille yrityksille. Isona haasteena logistiikkakumppanuuksien ja logistiikka-alan kehittymiselle Iranissa ovat kuitenkin maalle asetetut taloudelliset sanktiot sekä valtion tuen puute, käy ilmi Daniel Sahebin Vaasan yliopiston tuotantotalouden alan väitöskirjasta.

Pienreaktoriteknologiaa esillä EXPO 2020 -maailmannäyttelyssä

Teknologiayhtiö Rosatom isännöi pienreaktoripäivän Dubain EXPO 2020 -maailmannäyttelyssä. Pienreaktoripäivä tarjosi kansainvälisen alustan keskusteluille pienreaktoreiden (SMR) eduista, niiden kehitysnäkymistä ja siitä, miten teknologiaa voidaan hyödyntää ympäri maailman. Ohjelman avasi multimediaesitys, joka toi esiin pienreaktoreiden etuja erilaisissa ilmasto-olosuhteissa.

Laser puolitti rekka-auton peruuttamiseen käytettävän ajan

Kuljetus- ja varastointipalveluja tarjoava yritys Ajomestarit Oy on ottanut Essityn pehmopaperivaraston lastauslaiturilla käyttöön laserit, jotka helpottavat yhdistelmäajoneuvokuljettajien työtä. Laser piirtää maahan vihreän viivan, jota kuljettaja seuraa peruuttaessaan pari-kolmekymmentä metristä autoa lastauslaituriin. 

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.

Fazer suunnittelee investointia uuteen makeistehtaaseen Suomessa

Fazer kertoo suunnittelevansa investointia uuteen makeistehtaaseen Suomessa. Toteutuessaan uusi tehdas korvaisi nykyiset makeistehtaat Vantaalla ja Lappeenrannassa. Päätös tehtaan mahdollisesta rakentamisesta ja sen sijainnista tehdään tulevan kevään aikana.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle.