https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 18.8.2015

Suomalainen kasvuyritys tuo markkinoille uuden työlaitteen katupölyn ja katujen kunnossapidon kustannusten hallintaan

Kuopiolaisen Snowek Oy toi elokuussa 2015 järjestetyillä Lepaa-messuilla ensi kertaa julkisuuteen Trombian, katujen kesäkunnossapitoon tarkoitetun työlaitteen. Trombia on täysin uudenlainen kaupunkialueiden, teollisuuspihojen, sekä erikoiskohteiden kuten sairaaloiden ulkoalueiden puhtaanapitoon tarkoitettu työlaite. 

Snowek

Trombia-puhdistuksen teho perustuu mekaanisen lian irrotuksen ja suljetulla kierrolla toteutetun imuilman yhteistehoon. Trombia-järjestelmä mahdollistaa tehokkaan puhdistustuloksen ilman haitallisia PM10 - pölyhaittoja. Trombian toimintamenetelmälle on haettu patenttia.

Trombia soveltuu hiekan keruun lisäksi erinomaisesti kulttuuriroskien ja lehtien keruuseen. Lisäksi liiallisen hiekoitushiekan siivoaminen onnistuu vedettömyyden ansiosta myös talviaikaan. Trombia tarjoaakin kunnossapitoammattilaisille mahdollisuuden hyödyntää talvikäyttöä varten hankittuja pyöräkuormaajia ympärivuotisesti ja samalla säästää investoinneissa, koska Trombialla pystytään suorittamaan samat työtehtävät kuin itsekulkevilla lakaisukoneilla. Erona Trombian ja neljä kertaa kalliimpiin itsekulkeviin lakaisukoneisiin on hinnan lisäksi työteho, joka on esimerkiksi hiekan keruussa yli kaksinkertainen Trombian eduksi.

– Trombian suunnittelu käynnistyi jo kesällä 2013, kun aloimme ideoimaan työlaitetta, joka tarjoaisi ratkaisun asiakkaidemme kuvailemiin kesäkunnossapidon haasteisiin, kertoo Snowek Oy:n toimitusjohtaja Antti Myllärinen.

– Nyt esiteltävä Trombia ja sen käyttämä puhdistusmenetelmä tarjoaakin mahdollisuuden parantaa kaupunkiympäristöjen siisteyttä ja säästää samalla kustannuksissa nykyisiin työmenetelmiin verrattuna. Pohjoismaiden lisäksi suuntaamme nyt ensi kertaa toden teolla Keski-Eurooppaan, koska Trombia soveltuu myös näille markkinoille hyvin, päättää Myllärinen.

Lisätietoja: http://www.snowek.fi

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.