https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 28.9.2021

Suomalainen teknologiayhtiö Unikie perustaa kehitysyksikön Viroon

Älykkäiden, reaaliaikaiseen päätöksentekoon kykenevien koneiden, autojen ja teollisuuden sovellusten edelläkävijä, suomalainen teknologiayhtiö Unikie laajenee Viroon.

auto

Autonomisen ajamisen teknologiaa, teollisuuden tekoäly- ja automaatioratkaisuja sekä turvallisen liitettävyyden ratkaisuja kehittävän Unikien tavoitteena on voimakas kasvu myös kansainvälisesti. Tällä hetkellä yhtiöllä on yli 400 osaajaa viidessä maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

— Teknologiaosaamisellemme ja ratkaisuillemme on kasvavaa kysyntää muun muassa autonvalmistuksessa, lentoteollisuudessa, satamissa, logistiikkakeskuksissa ja risteilyaluksilla ympäri maailman. Päätimme investoida Viroon, koska siellä on korkeasti koulutettua työvoimaa ja loistava ympäristö kaltaisellemme kasvuyritykselle. Uusi kehitysyksikkö Virossa tulee kasvattamaan toimintaamme ja osaamistamme merkittävästi. Haluamme kiittää avusta Enterprise Estoniaa, joka toi meidät yhteen paikallisten yhteistyöyritysten kanssa, kommentoi Unikie Viron johtaja Ville Ilves.

— On hienoa saada Unikien kaltainen kansainvälinen teknologiayritys Viroon. Viro on houkutteleva markkina muun muassa autoteollisuuden investoinneille. Volkswagen kehittää jo auto-ohjelmistojaan Virossa ja myös Daimler on investoinut Viroon, sanoo johtaja Kaspar Kork Enterprise Estonian ulkomaisten investointien keskuksesta.

Hän uskoo, että Viron vahva digitalisaatio, hyvä maine teknologiasektorilla ja Viron investointiviraston nopea toiminta ovat syitä siihen, miksi Virosta on tullut Unikien uusi laajennuskohde.

Unikie on saavuttanut merkittävän aseman muun muassa johtavien autovalmistajien kumppanina. Unikie esitteli toissa viikolla autoalan suurimpiin tapahtumiin lukeutuvassa IAA Mobility 2021 -näyttelyssä Münchenissä automaattisen pysäköintipalvelu ratkaisunsa yhdessä autoalan jättiläisten BMW:n, Fordin, Jaguar-Land Roverin ja Mercedes Benzin kanssa.

Unikien teknologia yhdistää eri lähteistä saatavaa sensoridataa ja muodostaa siitä tekoälyn avulla laitteiden, ajoneuvojen ja prosessien reaaliaikaiseen ohjaamiseen käytettävää tietoa. Tekoälyä hyödyntämällä esimerkiksi autoa voidaan ohjata täysin ilman kuljettajaa. Teollisuudessa Unikien teknologiat mahdollistavat prosessilinjan jatkuvan ohjauksen valvotusti, ja esimerkiksi satamissa toiminta pystytään optimoimaan jakamalla reaaliaikaista tietoa synkronisoidusti eri toimijoiden välillä.

Uusimmat artikkelit

Valmetilta teollisen internetin ratkaisu mittaustiedon keräämiseen kaasukuljetuskonteista

Valmet on kehittänyt teollisen internetin ratkaisun, joka kerää kriittistä mittaustietoa kaasukuljetuskonteista. Tarkka tiedonkeruu ilman perinteisiä fyysisiä mittauksia parantaa räjähdysherkkien, esimerkiksi metaania tai vetyä sisältävien konttien turvallisuutta, tuo säästöjä ja antaa tietoja konttien sisällöstä logistiikkaa varten.

19.10.2021 | Tutkimus ja koulutus

Neste avaa tutkimuskeskuksen Singaporeen

Neste vauhdittaa kasvustrategiansa toteutusta perustamalla tutkimuskeskuksen Singaporeen. Investoinnin myötä Neste kasvattaa maailmanlaajuista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaansa ja edistää kumppaniyhteistyötä Aasian ja Tyynenmeren alueella ja erityisesti Singaporessa.

18.10.2021 | Alan Uutiset

Metsäteollisuus elpyy – teollisuuspuun hakkuut kasvavat

Koronapandemian vähittäinen väistyminen ja talouden elvytystoimien jatkuminen heijastuvat maailmantalouteen ja kasvattavat metsäteollisuustuotteiden tuotanto- ja vientimääriä vuonna 2021. Suomessa teollisuuden kasvava puuntarve lisää hakkuumääriä ja nostaa kantohintoja.

K-ryhmä saavutti vuoden 2025 energiatehokkuustavoitteensa – taustalla uudet innovaatiot

K-ryhmä sitoutui vuonna 2017 pienentämään energiankulutustaan 7,5 prosenttia vuoteen 2025 mennessä. Tuoreet luvut paljastavat, että tavoite on täyttynyt neljä vuotta etuajassa.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.