https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 18.8.2015

Suomalaisen IoT-kehityslaitteen toimitukset alkoivat

Oululainen Thingsee-yhtiö aloitti Thingsee One -laitteensa toimitukset elokuussa. Thingsee One on älykäs kehityslaite asioiden internetin (Internet of Things, IoT) sovellusten ja ratkaisujen kehittämiseen. Laite helpottaa ja nopeuttaa uusien IoT-sovellusten ja palveluiden kehittämistä ja tekee siitä samalla nykyistä huomattavasti edullisempaa.

thingsee

– Kalleus ja hankaluus eivät ole enää esteitä asioiden internetin ideoiden toteuttamisessa, julistaa Thingseen toimitusjohtaja Pasi Jokinen.

– IoT-kehityksen demokratisointi on nyt alkanut.

Toisin kuin muut kehityslaitteet, kuten Raspberry Pi ja Arduino, Thingsee One on heti valmis sään- ja iskunkestävä tuote. Laitteen avulla kehittäjät voivat suunnitella ja toteuttaa asioiden internet -sovelluksia ilman tarvetta kalliiseen ja aikaa vievään laitekehitystyöhön.

Kestävän rakenteen sekä useiden täysin ohjelmoitavien sensorien ja tietoliikennevaihtoehtojen ansiosta laite soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin. Jopa vuoden akunkesto yhdellä latauksella avaa uusia mahdollisuuksia.

Thingsee One julkistettiin Kickstarter-joukkorahoituskampanjassa syksyllä 2014. Laitteen valmistus alkoi Suomessa heinäkuussa ja toimitukset alkoivat elokuussa.

Thingsee on lanseerannut julkiseen beta-käyttöön visuaalisen ohjelmoinnin työkalun, Thingsee Creatorin. Creator mahdollistaa prototyyppien ja uusien käyttötapojen luomisen jopa minuuteissa. Thingsee Creator on käytettävissä ilmaiseksi osoitteessa http://app.thingsee.com.

Thingsee One on tällä hetkellä käytössä kymmenissä kaikenkokoisissa yrityksissä ja uusissa hankkeissa ympäri maailmaa, ja nyt julkaistu Thingsee Creator avaa asioiden internetin entistä suuremmalle joukolle kehittäjiä.

Thingsee One -laitteita voi ostaa Thingseen verkkokaupasta osoitteesta thingsee.com.

Lisätietoja: www.thingsee.com 

Uusimmat artikkelit

8.5.2025 | Alan Uutiset

Teknologiateollisuus: “Vapautuksen päivä” käänsi hyvin alkaneen vuoden valtavaksi epävarmuudeksi

Teknologiateollisuuden uusien tilausten arvo parani alkuvuonna vuodentakaiseen nähden ja tarjouspyyntökyselyn saldoluku nousi positiiviseksi ensimmäisen kerran yli kahteen vuoteen. Jäsenille tehty kysely kertoo kuitenkin suuresta epävarmuudesta. Donald Trumpin toimet ovat hidastaneet investointipäätöksiä. 

Suomen ja Viron välisen EstLink 2 -yhteyden korjaustyöt alkavat toukokuussa

Merenpohjaan asennetaan uutta kaapelia noin kilometrin verran. Sähkönsiirtoyhteyden odotetaan palaavan kaupalliseen käyttöön heinäkuun puolivälissä.

Kemikaalit aiheuttavat paljon vakavia työtapaturmia – laiminlyönnit voivat johtaa rikosseuraamuksiin

”Työpaikoilla käytetään paljon vaarallisia kemikaaleja huolimattomasti. Valitettavasti monet työnantajat eivät tunnista kemiallisten tekijöiden aiheuttamaa vaaraa omalla työpaikallaan”, työsuojelutarkastaja Mikko Järvenreuna toteaa.

Gasumin biokaasu pienentää Metsä Groupin valmistaman kartongin hiilijalanjälkeä

Vähäpäästöisiä kartonkeja haluavat asiakkaat ovat tyypillisesti suuria toimijoita, joilla on tiukat kestävyystavoitteet.

Olkiluoto 2 palaa sähköntuotantoon vasta toukokuussa

Olkiluoto 2 -laitosyksikön sähköntuotanto keskeytettiin tiistaina 15. huhtikuuta turbiinilaitoksen generaattorilla havaitun kosteuden nousun vuoksi. OL2:n generaattorin roottori vaihdetaan vararoottoriin.

10.3.2025 | Kumppaniartikkeli

Sulzerin innovatiiviset ratkaisut vedenkäsittelyyn ja pumppaamiseen

Sulzer on yksi Suomen johtavista vedenkäsittelyn ja pumppausteknologian toimijoista. Yhtiön panostukset kotimaisuuteen, kestävään kehitykseen, kokonaisratkaisuihin ja asiakaspalveluun tekevät siitä luotettavan kumppanin sekä kunnallisille että teollisille toimijoille.

30.1.2025 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n uusi valmennusohjelma auttaa suomalaisyrityksiä puolustusteollisuuden markkinoille

VTT käynnistää maksuttoman valmennusohjelman kaksikäyttöteknologiasta. Puolustusmarkkinat kiinnostavat, mutta yritysten on vaikea tunnistaa osaamista. Siviiliteknologiakin voi soveltua puolustuskäyttöön.