https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 18.8.2015

Suomalaisen IoT-kehityslaitteen toimitukset alkoivat

Oululainen Thingsee-yhtiö aloitti Thingsee One -laitteensa toimitukset elokuussa. Thingsee One on älykäs kehityslaite asioiden internetin (Internet of Things, IoT) sovellusten ja ratkaisujen kehittämiseen. Laite helpottaa ja nopeuttaa uusien IoT-sovellusten ja palveluiden kehittämistä ja tekee siitä samalla nykyistä huomattavasti edullisempaa.

thingsee

– Kalleus ja hankaluus eivät ole enää esteitä asioiden internetin ideoiden toteuttamisessa, julistaa Thingseen toimitusjohtaja Pasi Jokinen.

– IoT-kehityksen demokratisointi on nyt alkanut.

Toisin kuin muut kehityslaitteet, kuten Raspberry Pi ja Arduino, Thingsee One on heti valmis sään- ja iskunkestävä tuote. Laitteen avulla kehittäjät voivat suunnitella ja toteuttaa asioiden internet -sovelluksia ilman tarvetta kalliiseen ja aikaa vievään laitekehitystyöhön.

Kestävän rakenteen sekä useiden täysin ohjelmoitavien sensorien ja tietoliikennevaihtoehtojen ansiosta laite soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin. Jopa vuoden akunkesto yhdellä latauksella avaa uusia mahdollisuuksia.

Thingsee One julkistettiin Kickstarter-joukkorahoituskampanjassa syksyllä 2014. Laitteen valmistus alkoi Suomessa heinäkuussa ja toimitukset alkoivat elokuussa.

Thingsee on lanseerannut julkiseen beta-käyttöön visuaalisen ohjelmoinnin työkalun, Thingsee Creatorin. Creator mahdollistaa prototyyppien ja uusien käyttötapojen luomisen jopa minuuteissa. Thingsee Creator on käytettävissä ilmaiseksi osoitteessa http://app.thingsee.com.

Thingsee One on tällä hetkellä käytössä kymmenissä kaikenkokoisissa yrityksissä ja uusissa hankkeissa ympäri maailmaa, ja nyt julkaistu Thingsee Creator avaa asioiden internetin entistä suuremmalle joukolle kehittäjiä.

Thingsee One -laitteita voi ostaa Thingseen verkkokaupasta osoitteesta thingsee.com.

Lisätietoja: www.thingsee.com 

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.