https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 28.12.2022

Suomalaisyhtiö teki vuoden aikana 130 elinkaaripalveluiden sopimusta

Metso Outotec vahvistaa markkinajohtajan asemaansa.

MetsoOutotec

Metso Outotecilla on 560 pitkäaikaista elinkaaripalvelusopimusta. Kuva: Metso Outotec

Metso Outotec solmi 130 elinkaaripalveluiden sopimusta vuonna 2022. Yhtiön mukaan elinkaaripalveluiden liiketoiminta kasvoi merkittävästi. Sopimusten kokonaisarvoa ei julkisteta.

"Sopimuksissa otettiin entistä enemmän huomioon se, kuinka voimme auttaa asiakkaita saavuttamaan heidän kestävän kehityksen tavoitteensa. Kerroimme hiljattain Bolidenin Suomessa sijaitsevan Kevitsan kaivoksen merkittävästä elinkaaripalvelusopimuksesta, johon sisältyy myös aivan uudenlainen käytettyjen myllynvuorausten kierrätyspalvelu", Metso Outotecin integroitujen palveluratkaisujen johtaja Annami Toukoniitty sanoo.

Metso Outotecilla on 560 pitkäaikaista elinkaaripalvelusopimusta. Sopimukset ovat keskimääräiseltä kestoltaan kolme vuotta, mutta sopimuksen kesto voi vaihdella 12 kuukaudesta useiden vuosien yhteistyöhön.

Yhä suurempi osa Metso Outotecin elinkaaripalvelusopimuksista on suorituskykypohjaisia, jolloin Metso Outotecin saamat maksut perustuvat asiakkaan prosessin tuloksiin yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Uusimmat artikkelit

7.2.2023 | Alan Uutiset

Itämeren alueen vetylaakso-kehityshanke etenee

BalticSeaH2-vetylaaksoprojektissa  luodaan Itämeren alueelle laaja, maiden rajojen yli ulottuva vetylaakso, jonka keskus asettuu Etelä-Suomen ja Viron alueelle.

Kierrätysalumiinilla riittää kysyntää - Kuusakoski investoi uuteen tuotantolinjaan

Kuusakoski etsii kasvua ja kasvattaa kapasiteettiaan. Investointi nostaa Heinolan kierrätystehtaan ei-magneettisten metallien prosessoinnin kokonaiskapasiteettia 50 prosentilla.

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.