https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 18.8.2015

Suomalaisyhtiön palveluinnovaatio estää IT-laitteiden katoamisen – jo 1,6 miljoonan laitteen tiedot päivitettävässä rekisterissä

Suomalainen tietotekniikan palveluyritys 3 Step It on kehittänyt reaaliaikaisen IT-laiterekisteripalvelun, joka estää vuokrattujen IT-laitteiden katoamisen. 3 Step IT:n palvelun ansiosta asiakkaat palauttavat yli 90 prosenttia laitteista vuokrakauden lopussa. Loput kymmenisen prosenttia jatkovuokrataan edullisella jatkovuokralla. Yrityksen laiterekisterissä on jo 1,6 miljoonan laitteen tiedot.

3stepit_logo_rgb

– Kehittyneen reaaliaikaisen laiterekisterin avulla pystymme valvomaan, että asiakas palauttaa laitteet määräajan loputtua. Kokonaisuuden kannalta on erittäin tärkeää, että kaikki vaiheet hankinnasta hallintaan ja käytöstä poistoon rekisteröidään tarkasti, sanoo 3 Step IT:n julkishallinnon päällikkö Erkki Kondelin.

3 Step IT:llä on 17 vuoden kokemus IT-laitteiden tehokkaasta hallinnoinnista. Rekisterin toimivuutta kuvaa, että yritys myy 95 prosenttia palautetuista laitteista jälkimarkkinoille kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Toimivien järjestelmiensä ansiosta 3 Step IT on noussut pohjoismaiden suurimmaksi kunnostettujen tietokoneiden ja mobiililaitteiden myyjäksi.

3 Step IT haluaakin nyt haastaa leasing- ja rahoitusyhtiöt kantamaan enemmän vastuuta leasinglaitteista ja IT-prosesseista, jotka ovat olleet parrasvaloissa viime aikoina.

Hankintavaiheessa 3 Step IT rekisteröi asiakkaan laitteen laiterekisteriin, josta pystyy katsomaan muun muassa koneiden lukumäärän, koneen tiedot sekä kuka konetta käyttää ja mihin asti. Muutokset päivittyvät edistyneeseen käyttöomaisuusrekisteriin reaaliajassa. Tämän lisäksi 3 Step IT tarjoaa myös laitekannan hallintaa ja verkkoinventointia palveluna, 3FindIT, joka optimoi laitemäärän ja pitää laiterekisterin ajan tasalla koko ajan.

Asiakasta palvellaan myös muistuttamalla sopimuksen päättymisestä. Kvartaalivalvonnan lisäksi tiedotetaan ajoissa sopimuskauden päättymisestä ja järjestään laitteiden nouto. Erkki Kondelin haluaakin painottaa, ettei automaattinen vuokrakauden jatkaminen ole asiakkaan etu: kulut voivat paisua, kun tieto ei liiku eivätkä järjestelmät toimi kunnolla.

– Koneen tullessa elinkaarensa päähän on tärkeää inventoida laitteet eikä automaattisesti jatkaa vuokrakautta. Käyttöön jääneet liian vanhat koneet voivat olla myös tietoturvariski. Jos laitteella on monta eri palveluntuottajaa, valvonta voi olla monimutkaisempaa. Kyse on toimivista prosesseista ja niiden seurannasta.

Lisätiedot https://www.3stepit.com/fi

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.