https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 30.11.2021

Suomussalmen kunta ja Digita sopimukseen vesihuollon digitalisoinnista

Suomussalmen kunnan vesilaitos vastaa vesihuoltolain mukaisesta vesihuollon järjestämisestä. Suomussalmi on solminut Digitan kanssa kymmenen vuoden sopimuksen vesihuollon digitalisoinnista Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvan IoT-verkon avulla.

water

Yhteistyön pilottivaihe kattaa meneillään olevan vuoden. Massavaihdot on määrä aloittaa ensi vuoden alusta ja koko mittaristokanta uusitaan seuraavan kolmen vuoden aikana.

- Tulemme uusimaan kolmen vuoden aikana kaikki 1900 mittariamme etäluettaviin mittareihin. Vuositasolla tämä tarkoittaa reilun 600 mittarin vaihtoa, kertoo Suomussalmen vesihuoltopäällikkö Jukka Malinen.

Suomussalmen kunnan vesilaitoksella on laaja toiminta-alue. Vesijohtoverkostoa on reilusti yli 100 kilometrin verran. Näin ollen digitaaliseen toimintaympäristöön siirtyminen on merkittävä askel kunnan vesilaitokselle. ”Työn tehostuminen, tiedon monipuolistuminen, sekä mahdollisuus seurata mittareiden lähettämää tietoa esimerkiksi vuotojen ja jäätymisten varalta ovat tärkeitä asioita. Arviolaskuista siirtyminen reaalilaskutukseen on myös merkittävää”, toteaa Malinen.

Yhteistyö Digitan kanssa on sujunut mallikkaasti ilman ongelmia Malisen mukaan. Malinen on myös avoin uusille digiratkaisuille.

- Kaikki on mennyt niin kuin on sovittu Digitan kanssa, enkä sulje pois mahdollisia uusia digiratkaisuja tulevaisuudessa, sanoo Malinen.

- Olemme erittäin iloisia alkavasta pitkäaikaisesta yhteistyöstä Suomussalmen kunnan vesilaitoksen kanssa. Projekti on edennyt suoraviivaisesti vesilaitoksen erinomaisen asiantuntemuksen ja selkeän tahtotilan ansiosta. Tulemme yhteistyössä mahdollistamaan digitalisaation hyödyt kunnan vesihuollolle, kertoo Digitan IoT-liiketoiminnan myyntipäällikkö Mona Miettinen

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.