https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 2.6.2021

Suurtilaus Ranskaan – suomalainen älyroskis murtautui Keski-Euroopan markkinoille

Lehtovuori Oy:n Ylöjärven tehtaalta on tilattu Etelä-Ranskaan toistasataa City Solar -älyroska-astiaa, jotka toimitetaan Pays de l'Orin alueelle vielä tämän alkukesän aikana. Lähes miljoonan euron arvoinen tilaus tuo Ylöjärvelle töitä usean henkilötyövuoden verran.

roski

Tämä City Solar palvelee Lilla Bantorgetilla Tukholmassa. Etelä-Ranskaan lähtee lähiviikkoina toistasataa samanlaista älyroska-astiaa Lehtovuori Oy:n Ylöjärven tehtaalta.

– Ranskan tilaus on meille merkittävä läpimurto Keski-Euroopan markkinoille. Erotuimme kilpailijoista jätehuoltoa tehostavien teknologiaratkaisujemme ansiosta, kertoo Lehtovuori Oy:n toimitusjohtaja Eero Ojanen.

Pays de l'Orin tarjouskilpailussa yksi Ylöjärvellä kokonaan kehitetyn ja valmistettavan, aurinkovoimalla toimivan älyroska-astian vahvuuksista oli tarkka täyttöasteen mittaustekniikka.

– Olemme kehittäneet City Solariin uudenlaisen täyttöasteen mittauksen ja patentoineet ratkaisun. Yleensä älyroska-astioiden täyttöaste mitataan joko ultraääni- tai lasersensorilla, jotka aiheuttavat turhia tyhjennyshälytyksiä, Eero Ojanen kertoo.

City Solar voitti myös tarjouskilpailun hyötysuhdevertailun. Lisäksi siinä voi muista puristavista älyroska-astioista poiketen käyttää sisäastiana ilman muutoksia eri kokoisia jäteastioita, mikä oli ranskalaisille tärkeää.

Kun meillä Pohjoismaissa älyroska-astian käyttö kohdistuu useimmiten omakotitalojenkin pihoilta tuttuihin 240 litran roska-astioihin, jotka tyhjennetään jäteauton tyhjennystoiminnolla, Keski-Euroopassa käytetään laajasti 120 litran jäteastioita. Ne tyhjennetään usein käsivoimin.

4,5 miljoonan euron suurinvestointi Ylöjärven tehtaan kehitykseen

Lehtovuori Oy ylittää lähiaikoina jo 1000 toimitetun City Solar -älyroska-astian rajan. Merkittäviä määriä CitySolareita on aiemmin viety Ruotsiin ja Norjaan sekä pienempiä eriä Kroatiaan ja Unkariin. Suomessa City Solareita on laajasti käytössä Helsingin ja Turun kaduilla.

Ranskan tilaus on toistaiseksi yhtiön selvästi suurin vientikauppa Keski-Eurooppaan. Myynnistä vastasi Lehtovuoren vientijohtaja Braham Djidjelli, jonka asemapaikka on Ranska.

Samaan aikaan merkittävän vientikaupan kanssa Lehtovuori Oy:n hallitus vahvisti yhtiön historian suurimman kehitysinvestoinnin.

– Investoimme vuosien 2021–2022 aikana yhteensä 4,5 miljoonaa euroa Ylöjärven tehtaamme tuotantokoneisiin, maalauslinjastoon sekä uuden tehtaan rakentamiseen ja kehitykseen. Tuloksena meillä on vuonna 2022 toimialamme modernein ja korkeimmatkin kansainväliset laatukriteerit täyttävä tuotantolaitos. Esimerkiksi maalauslinjainvestointi nostaa pintakäsittelymme laadun selkeästi yli toimialallamme totutun laatutason, Eero Ojanen kertoo.

City Solar on Lehtovuoren viennin kärkituote, jonka tuotantokapasiteettia uusi tehdas lisää merkittävästi.

Jätelajeista riippuen City Solariin mahtuu puristustoiminnon keskimäärin 20 kertaa enemmän roskia kuin perinteisen 60 litran katuroska-astiaan. Se tarkoittaa merkittävästi aiempaa vähemmän jätekuljetuskustannuksia ja -päästöjä.

CitySolar ilmoittaa täyttymisestään jätehuollon karttapohjaiseen pilvipalveluun, joka sekin on Lehtovuori Oy:n tuotantoa.

Uusimmat artikkelit

23.9.2021 | Alan Uutiset

Konkurssiaaltoa ei tullutkaan – miten suojautua asiakasyritysten maksuvaikeuksilta

Koronapandemian alkaessa ekonomistit ympäri maailman ennustivat kaikkien aikojen konkurssiaaltoa. Valtioiden nopeasti liikkeelle polkaisemat tukitoimet, lainojen lyhennysvapaat ja verottajan myöntämät lykkäykset ovat toistaiseksi suojanneet yrityksiä konkursseilta. Määräaikaiset lainsäädännön muutokset ja valtioiden tukitoimet ovat kuitenkin päättyneet kesällä 2021 tai päättyvät viimeistään kuluvan syksyn aikana.

Typpihapon luokituksen muuttuminen voi edellyttää kemikaaliturvallisuussäädösten mukaisia toimia

Typpihapolle on määritetty EU:ssa yhdenmukainen, sitova luokitus- ja merkintävaatimus. Muutos voi vaikuttaa tuotantolaitoksen vaarallisten kemikaalien käsittelyn ja varastoinnin laajuuteen. Muutosta sovelletaan 1.3.2022 alkaen.

Jumiskon vesivoimalaitoksen peruskunnostuksesta lisää joustavuutta tuotantoon

Kemijärvellä sijaitsevan Jumiskon vesivoimalaitos on otettu peruskunnostuksen jälkeen jälleen käyttöön. Peruskunnostuksen ansiosta voimalaitoksen säätömahdollisuudet ja energiatehokkuus paranevat, Pohjolan Voima (PVO) kertoo lehdistötiedotteessa.

Vaasan yliopisto järjestää kansainvälisen älykkäiden energiajärjestelmien ja -teknologioiden SEST2021-konferenssin 6.–8.9.2021

Vaasan yliopisto järjestää 6.–8. syyskuuta 2021 kansainvälisen konferenssin älykkäistä energiajärjestelmistä ja -teknologioista. Kolmipäiväinen SEST2021 järjestetään koronapandemian vuoksi etäkonferenssina. Konferenssi on tarkoitettu akateemisille tutkijoille ja energia-alan ammattilaisille.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.