https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 24.11.2015

Swedish Steel Prize 2015 -palkinto Ponsselle uuden sukupolven Scorpion-harvesterin ansiosta

Tämän vuoden kansainvälisen Swedish Steel Prize -palkinnon voittaja on suomalainen Ponsse. Palkinto myönnettiin yrityksen uuden sukupolven Scorpion-harvesterista. Ponsse on hyödyntänyt erikoislujaa terästä vallankumouksellisessa suunnitteluratkaisussaan, joka parantaa sekä suorituskykyä että mukavuutta.

ponsse-scorpion-11

Ponsse Scorpionissa on symmetrinen nosturipuomi, ja käyttäjä istuu kaikkien liikkeiden keskipisteessä.

– Tässä uudessa suunnitteluratkaisussaan Ponsse on parantanut merkittävästi käyttäjän ergonomiaa, ja sen lisäksi myös toiminnallisuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta, kertoo tuomariston puheenjohtaja ja SSAB:n markkinakehityksestä vastaava johtaja Gregoire Parenty.

Harvesterit ovat pysyneet melko samanlaisina kymmeniä vuosia. Niiden perinteisissä suunnitteluratkaisuissa on panostettu toiminnallisuuteen eikä käytettävyyteen. Suomalainen Ponsse päätti, että rakentamalla uuden harvesterin käyttäjälähtöisesti ja ergonomiaan keskittyen he voisivat parantaa samalla myös sekä suorituskykyä että mukavuutta.

Ponsse Scorpionissa on symmetrinen nosturipuomi, ja käyttäjä istuu kaikkien liikkeiden keskipisteessä. Se tarjoaa käyttäjälle täydellisen näkyvyyden ja mahdollistaa mukavan ja tehokkaan työskentelyn.

Koska nostureiden varsissa on käytetty erikoislujaa Strenx 700 MC Plus -terästä, rungossa Strenx 700 -terästä ja nosturin teräpäässä Hardox 450 -terästä, on Scorpionin kokonaispainosta saatu alhainen, mikä helpottaa ohjattavuutta epätasaisessa maastossa.
Alhaisemman painon ansiosta koneen laakereiden määrää voitiin kasvattaa, minkä ansiosta Scorpion on ainutlaatuisen vakaa. Lisäksi polttoaineen kulutus on aiempaa alhaisempi, ja puomin liikkeet ovat nopeampia.

Swedish Steel Prize myönnettiin 17. kertaa peräkkäin kolmipäiväisessä tapahtumassa, jossa 700 osallistujaa eri puolilta maailmaa kokoontui jakamaan uusimpia erikoislujaan teräkseen liittyviä löytöjä. Ehdolla Swedish Steel Prize 2015 -palkinnon saajiksi olivat myös brasilialainen Facil System, eteläafrikkalainen Milotek ja saksalainen Terex Cranes. SSAB alkoi jakaa Swedish Steel Prize -palkintoa vuonna 1999 inspiroidakseen ja levittääkseen tietoa erikoislujasta teräksestä ja siitä, kuinka sitä voidaan käyttää vahvempien, kevyempien ja kestävämpien tuotteiden valmistukseen.

www.steelprize.com

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.