https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 4.6.2014

Sytronix -tuoteperheellä energiatehokkuutta hydrauliikkaan

Bosch Rexroth Sytronix–tuoteperheellä perinteistä venttiiliohjattua järjestelmää voidaan ohjata energiatehokkaasti invertterikäyttöisellä pumpulla. Kantavana ajatuksena on pyörittää sähkömoottoria ainoastaan sen verran kuin hydraulijärjestelmä vaatii. Sähkömoottorin pyörimisnopeutta optimoimalla säästetään energiaa.  Järjestelmällä on päästy jopa 91 % säästöihin energian kulutuksessa.

Bosch-Rexroth

Sytronix-tuoteperheet jaetaan kolmeen eri luokkaan dynamiikkavaatimusten mukaan. FCP-sarja on tarkoitettu vakiopainesäätöön ja hitaisiin painesäätöihin. FCP on rakennettu uuden kustannustehokkaan FV-taajuusmuuttajan ympärille. Standardiversiossa vakiotuottopumppua ohjataan taajuusmuuttajan ja paineanturin avulla erikoisohjelmistolla. Vaihtoehtoisesti järjestelmä voidaan rakentaa Indradrive servokäytön ympärille.

DFE-sarja on tarkoitettu järjestelmien PQ-säätöön. FCP- ja DFE-sarjan erona on säätötilavuuspumppu. Pumpun tilavuutta voidaan muuttaa portaattomasti sähköisen kulmaohjauksen avulla. DFE-ohjelmisto optimoi jatkuvasti pyörimisnopeuden ja kulmamuutoksen välillä hakien energiatehokkuuden kannalta parhaan vaihtoehdon.

SVP-sarja on tarkoitettu vaativiin dynaamisiin sovelluksiin kuten esimerkiksi nopeisiin paikoituksiin. SVP-sarjassa moottorina toimii dynaaminen takaisinkytketty synkroniservomoottori oikosulkumoottorin sijaan. Täyssähköiseen ruuvikäyttöön verrattuna maksimivoima, ylikuorma- ja jousto-ominaisuudet ovat parempia. Nämä ominaisuudet ovat tehneet SVP-sarjan suosituksi erityisesti puristinsovelluksissa.

Lisätietoja: http://www.boschrexroth.fi/

Uusimmat artikkelit

27.12.2024 | Alan Uutiset

Wärtsilän toimittaa Tornion Voimalle Suomen ensimmäinen sähköjärjestelmää tasapainottava moottorivoimalaitoksen

"Moottoriteknologialla on paras keskimääräinen hyötysuhde tämäntyyppisissä toimintaolosuhteissa"toteaa Wärtsilä Energyn Afrikan ja Euroopan johtaja Kenneth Engblom. Voimalaitos käyttää pääpolttoaineena maakaasua ja tuotannossa voidaan myöhemmin siirtyä käyttämään uusiutuvaa energiaa.

18.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Oppisopimuksella ammattiin - Ovako Imatran ensimmäinen oppisopimusryhmä valmistui

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijat ovat työsuhteessa ja saavat palkkaa oppiessaan uutta. Vasta valmistuneiden, metallien jalostuksen ammattilaisten Henri Luostarisen ja Marjo Saarelaisen mielestään teollisuusala ja oppisopimusmuotoinen opiskelu sopii erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta ja käsillä tekemisestä. 

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.