Alan Uutiset | 15.6.2018

Tampereen Automaatiosähkö Oy osaksi Insta-perhettä

Suomalainen sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian asiantuntijakonserni Insta Group Oy on ostanut Tampereen Automaatiosähkö Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa vahvistaa Instan asemaa Suomen johtavana automaatioasennusten palveluyrityksenä ja tukee Instan kyvykkyyttä myös kansainvälisiin, mittaviin hankkeisiin.

turvallinen_verkko-1020x460,c

Sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian asiantuntijakonserni Insta Group Oy on ostanut 15.6.2018 solmitulla kaupalla tamperelaisen, teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksiin sekä koneautomaatioprojekteihin erikoistuneen Tampereen Automaatiosähkö Oy:n koko osakekannan. Tampereen Automaatiosähkö Oy tulee yhdessä Insta Automation Oy:n kanssa muodostamaan entistä kilpailukykyisemmän ja kyvykkäämmän sähköautomaation täyden palvelun yrityksen, joka kykenee sekä kansallisesti että kansainvälisesti yhä vaativampiin ja mittavampiin hankkeisiin.

Tampereen Automaatiosähkössä työskentelee yli viisikymmentä teollisuusautomaation ja sähköistyksen ammattilaista, ja se on erityisen tunnettu vankasta asennusosaamisestaan. Sen liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa. Osakekannan myyjät ovat Tampereen Automaatiosähkössä työskenteleviä henkilöomistajia, jotka haluavat varmistaa yhtiön toiminnan jatkuvuuden ja kehittymismahdollisuudet kansainvälistyvässä kilpailussa.

- Toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi halusimme löytää yhteistyökumppanin, jonka arvomaailma ja toimintaperiaatteet ovat lähellä omiamme. Perheyhtiönä ja arvostettuna automaatiotalona Insta tarjoaa henkilöstöllemme hyvät kehittymismahdollisuudet ja tukevan selkänojan kasvuun, Tampereen Automaatiosähkön johtaja Matti Kulmala kertoo. Kulmala ja yhtiön muut aiemmat henkilöomistajat jatkavat Instan palveluksessa yrityskaupan jälkeenkin.

- Yrityskaupalla lnsta Automation vahvistaa asemaansa instrumentointi- ja automaatioasennusten markkinajohtajana. Sen myötä lisäämme myös kyvykkyyttämme mittakaavaltaan kasvaneisiin ja kansainvälistyviin projekteihin. Tampereen Automaatiosähkö Oy:n osaaminen koneautomaation modernisoinneissa täydentää myös erinomaisesti Insta Automationin sähköautomaation Asset Management -palveluvalikoimaa, Insta Automation Oy:n toimitusjohtaja Timo Lehtinen toteaa.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista.

24.10.2018

Vaikuttavia kohtaamisia – Expomark alalla jo 30 vuotta

Messujen ja markkinointitapahtumien asema säilyy digitaalisaationkin aikakaudella. Tuoreen  markkinoinnin väitöstutkimuksenkin  mukaan tapahtumat synnyttävät kohtaamisia, tunnetta ja tietoa, joihin digitaalisuus ei pysty. Ihmiset haluavat tavata toisiaan ja luoda suhteita.

Uusimmat artikkelit

Austalin telakka kyberiskun kohteena – U.S. Navyn data turvassa

Sotalaivoja ja matkustaja-aluksia rakentava australialainen Austalin telakka ilmoittaa joutuneensa äskettäin kiristyshaittaohjelman kohteeksi. Telakka ei maksanut kiristäjille. 

12.11.2018 | Alan Uutiset

Janakkalan vuoden yrittäjäksi on valittu teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut Inweld Oy

Janakkalan vuoden yrittäjinä on palkittu teollisuuden kunnossapitoon erikoistuneen Inweld Oy:n yrittäjät Timo ja Janne Kurkela. Hämeen Yrittäjät ja paikallisyhdistys Janakkalan Yrittäjät luovuttivat palkinnon Janakkalan yrittäjäjuhlassa viime perjantaina, kerrotaan Yrittäjät.fi -verkkosivustolla.

SSAB ja Kemppi kehittävät yhdessä hitsausprosessia nopeuttavan digitaalisen ratkaisun

SSAB ja hitsausalan digitalisoinnin edelläkävijä, Kemppi, ovat onnistuneet yhdistämään SSAB SmartSteel- ja Kemppi WeldEye-pilvipalvelut toisiinsa perusainetietojen käsittelyn tehostamiseksi hitsaustuotannossa. Onnistuneen pilottikokeen tulokset ovat nyt kumpaakin digitaalista palvelua käyttävien yritysten saatavilla.

7.11.2018 | Tutkimus ja koulutus

Turbiinitekniikka -kirja voimalaitoksen käyttö- ja kunnossapitohenkilöstölle sekä energia-alan opiskelijoille

Turbiinitekniikka -kirja on tarkoitettu käsikirjaksi voimalaitoksen käyttö- ja kunnossapitohenkilöstölle. Kirjan tavoitteena on antaa lukijoille perustiedot turbiinilaitoksesta ja perusta oman turbiinilaitoksen ymmärtämiseen ja käyttö- ja kunnossapitotoiminnan kehittämiseen.

Painelaitteiden korjaus- ja muutostöitä koskeva ohje uudistettu

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on julkaissut uudistetun version painelaitteiden korjaus- ja muutostöitä koskevasta ohjeesta. Ohjeessa kerrotaan, millaisia vaatimuksia painelaitesäädökset asettavat painelaitteiden käytönaikaisille korjaus- ja muutostöille.

Kemijoki Oy jatkaa sopimusta Lieksan seudun vesivoimalaitosten käytöstä ja kunnossapidosta Maintpartnerin kanssa

Kemijoki Oy jatkaa Lieksanjoessa sijaitsevien Lieksankosken ja Pankakosken vesivoimalaitostensa paikalliskäyttöä ja kunnossapitoa koskevaa sopimusta Maintpartnerin kanssa. Maintpartner on vastannut laitosten käytöstä ja kunnossapidosta vuodesta 2008.