Alan Uutiset | 6.9.2019

Teboil Maxpo 2019 -messuilla esillä kattava öljytuotteiden kokonaispalvelu

Teboil tarjoaa maansiirtoalan ammattilaisille kattavan öljytuotteiden kokonaispalvelun. Maxpo-messujen sisänäyttelytilassa osastolla Sa5 ovat tavattavissa sekä voitelu- että polttoaineiden asiantuntijat.

teboil

Teboil tekee jatkuvaa tuotekehitystä tarjotakseen huippulaatuisia tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Voiteluainevalikoimassa messu-uutuutena on raskaaseen maansiirtokäyttöön tarkoitettu Teboil Fluid TO-4 Synthetic -voimansiirtoöljy. Tuote on synteettinen vaihteisto- ja vetopyörästö-öljy raskaille työkoneille. Öljy on suunniteltu käytettäväksi koneissa, jotka työskentelevät äärimmäisen raskaissa ja vaativissa olosuhteissa, niin arktisen kylmässä kuin paahtavan kuumassakin ympäristössä.

Tavanomaisiin SAE 50 -vaihteistoöljyihin verrattuna uutuusöljyn käyttölämpötila-alue on laajempi. Yhtiön mukaan juoksevuusominaisuuksiensa ansioista tämä öljy sopii käytettäväksi myös useissa kohteissa, joissa koneenvalmistaja suosittaa SAE 30 -luokan öljyn käyttöä, jolloin erilaisten öljylaatujen sekä kausiöljynvaihtojen tarve vähenee. Joissain tapauksissa uutuusöljyllä voidaan korvata myös SAE 10W -viskositeettiluokan öljy. 

- Öljyn jähmepiste on poikkeuksellisen alhainen -45 °C, minkä vuoksi se antaa tehokkaan voitelusuojan heti koneen käynnistyksestä alkaen myös arktisen kylmissä olosuhteissa. Hyvät juoksevuusominaisuudet auttavat lisäksi vähentämään voimansiirron häviöitä sekä parantamaan polttoainetaloutta, tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki toteaa.

- Samaan aikaan erinomaiset kuumaominaisuudet sekä öljyn kyky vastustaa ohentumista säilyttävät öljyn komponentteja suojaavat ominaisuudet kaikkein ankarimmissakin työskentelytilanteissa”, Riihimäki toteaa.

Öljyn kitkaominaisuudet ovat yhteensopivia useiden märkäjarruissa käytettyjen kitkamateriaalien kanssa, joka mahdollistaa jarrujen tehokkaan, tarkan ja tunnokkaan toiminnan ilman häiritsevää ääntä.

Synteettinen perusöljypohja ja lisäaineistus takaavat öljyn suorituskyvyn säilymisen suunnitellun vaihtovälin ajan myös erittäin raskaissa olosuhteissa. Valmistuksessa käytettävä tehokas lisäaineistus suojaa komponentteja luotettavasti kulumista vastaan. Öljyllä on erinomainen viskositeetin pysyvyys ja hapettumiskestävyys, minkä ansiosta öljy säilyttää ominaisuutensa pitkilläkin vaihtoväleillä.

- Tuotenimensä mukaisesti öljy on suunniteltu erityisesti raskaisiin työkoneisiin, joissa on vaatimuksena TO-4-suorituskykyluokan öljy. Teboil Fluid TO-4 Synthetic SAE 50 ylittää lisäksi Allison C4- ja Komatsu MicroClutch -vaatimukset.

Uutiskirje täydentää teknistä tukea

Teboil kertoo panostavansa tuoteteknisen tuen kehittämiseen. Voiteluainetietoa aletaan jakaa myös sähköpostin välityksellä.

- Kaksi vuotta sitten julkistimme raskaan kaluston ammattilaisille suunnatun Teboil Heavy Duty -nettisivuston (teboil-voiteluaineet.fi/hd), jonka sisältö päivittyy säännöllisesti. Nyt ryhdymme julkaisemaan uutiskirjettä, joka antaa ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa voiteluaineiden käyttäjille, Teboilin voiteluaineliiketoiminnasta vastaava johtaja Jukka Luotonen kertoo.

- Uutiskirjeen sisältö on suunnattu ensisijassa henkilöille, jotka ammatissaan käsittelevät, käyttävät tai myyvät voiteluaineita, mutta kirjeen sisältö kiinnostaa varmasti myös teknisesti orientoituneita ajoneuvoharrastajia, Luotonen jatkaa.

Teboil-voiteluaineiden uutiskirje tulee ilmestymään noin neljästi vuodessa ja sen voi tilata omaan sähköpostiinsa teboil-voiteluaineet.fi/tilaa-uutiskirje. 

Uusimmat artikkelit

21.7.2020 | Alan Uutiset

Clean Steel aloittaa yhteistyön kansainvälisen sellujätin kanssa

Clean Steel on tehnyt sopimuksen Uruguaylaisen Montes del Platan sellutehtaan kanssa. Stora Ensolla ja Arauconille kuuluvan yhteisyrityksen tuotantolaitos sijaitsee Lounais-Uruguayssa, Punta Pereirasssa. Lyhytkuitusellua tuottava tehdas aloitti toimintansa vuonna 2014 ja sen vuosittainen tuotantokapasiteetti on 1,4 miljoonaa tonnia.

Saksalaisjätti Schaeffler lanseeraa suomalaisen partneriverkoston avulla kehitetyn kunnonvalvontajärjestelmän

Saksalainen auto- ja teollisuusalan yritys Schaeffler on toteuttanut kunnonvalvontajärjestelmänsä OPTIME:n suomalaisen partneriverkoston avulla. Saksalaisyhtiö on jo aikaisemmin perustanut tuotekehitystiimin Suomeen ja nyt yhteistyöllä luotua tuotetta lanseerataan kaupallisesti.

Pauligilla on Suomen ensimmäisenä elintarvikealan yrityksenä Science Based Targets aloitteen hyväksymät ilmastotavoitteet

Paulig kertoo noudattavansa Suomen ensimmäisenä elintarvikealan yrityksenä Science Based Targets asettamia ilmastotavoitteita. Yhtiön tavoitteena on vähentää 80 prosenttia oman toiminnnan luomista kasvihuonepäästöistä ja 50 prosenttia arvoketjujen päästöistä vuoteen 2030 mennessä. 

EVA: Talouskriisi on suomalaisten suurin uhka

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA:n julkaisemassa tutkimuksessa kysyttiin, kuinka uhkaavina suomalaiset pitävät maailmalla ja Suomessa tapahtuvia konflikteja ja kriisejä omalle ja läheistensä turvallisuudelle. Eniten pelkoa suomalaisissa herätti uusi laajamittainen talouskriisi (77 prosenttia vastaajista) sekä toiseksi eniten pandemiat ja tartuntataudit (72 prosenttia vastaajista).

Signify tuo markkinoille uusia desinfioivia valaisimia

UV-teknologiaan perustuvaan valaistukseen erikoistunut Signify kertoi kasvattavansa UV-C-valaistuksen tuotantokapasiteettiaan ja laajentavansa UV-C-tuotevalikoimaansa maailman kasvaneen desinfiointitarpeen vuoksi.

Asfalttikoneista saatava data parantaa päällysteen laatua, vähentää päästöjä

Asfalttikoneiden anturien tuottaman tiedon avulla voidaan vaikuttaa päällysteen laatuun ja kestävyyteen.

29.5.2020 | Kumppaniartikkeli

Viafin Service jatkaa yrityskaupan jälkeen kasvu-uralla

Teollisuuden kunnossapitoa tarjoava Viafin Service Oyj on vuoden ajan sulatellut suurta kaasualan käyttö- ja kunnossapitopalveluihin liittyvää yrityskauppaa. Nyt Viafin GASiksi nimetyn yhtiön hankinta on saatettu onnistuneesti päätökseen ja listautunut emoyhtiö voi jatkaa matkaa kohti seuraavaa tavoitetta. Päämääränä on nousta sadan miljoonan euron liikevaihtoa pyörittäväksi teollisuuden kunnossapitoyhtiöksi vuoden 2022 aikana.