https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 12.2.2015

Teknikum-konserni investoi unkarilaiseen kumi- ja muovialan yritykseen

Yksityishenkilöiden omistuksessa oleva Teknikum Yhtiöt Oy on ostanut noin neljänneksen osuuden unkarilaisesta kumi- ja muovialan yrityksestä nimeltä T-Plasztik. Ostettavan yhtiön perustajaosakkaat jatkavat yhtiön omistajina myös yrityskaupan jälkeen. T-Plasztikin liikevaihto on noin 22 Meur ja työntekijöiden määrä on noin 400 henkilöä. Sen suurimmat asiakkaat ovat kodinkone- ja auto-osienvalmistajat pääosin Unkarissa ja Keski-Euroopassa.

Air_view_Teknikum_02(1)

Ilmakuva Teknikumin Sastamalan tuotantolaitoksesta.

Teknikum-konsernin strategiana on kasvaa ja kansainvälistyä voimakkaasti ja tämän strategian tuloksena toteutettiin yritysosto T-Plasztikista. Yritysoston ansiosta Teknikum ottaa merkittävän askeleen yhä kansainvälisemmäksi yritykseksi ja vahvistaa otettaan Keski-Euroopan markkinoilla sekä mahdollistaa uudet asiakassektorit kumi- ja muoviosien alihankinnassa.

– Unkarissa yhdistyy optimaalinen sijainti Euroopan markkinoihin nähden ja alueella on selkeä kasvutrendi teollisuustuotteissa. Unkarissa on kilpailukykyinen kustannusrakenne teollisuustuotannossa, kertoo Teknikum Oy:n toimitusjohtaja Juha Martikainen.

Yritysostolla halutaan saada uutta asiakaskuntaa Teknikumin laajalle tuotevalikoimalle.
– Teknikumilla ja T-Plasztikilla on vain yksi yhteinen asiakas, joten T-Plasztikin asiakkaiden avulla myynnin kasvattaminen tulee mahdolliseksi. Lisäksi uusien itä- ja keskieurooppalaisten asiakkaiden löytäminen helpottuu, täydentää Martikainen.

Konsernin henkilöstömäärä on noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2014 oli noin 50 miljoonaa euroa. Teknikum-konserniin kuuluvat tehtaat Sastamalassa, Kiikassa, Keravalla ja Kiinassa sekä myyntiyhtiö Saksassa.

Lisätiedot: www.teknikum.com

Uusimmat artikkelit

22.11.2024 | Alan Uutiset

Presidentti Stubb jakoi ensimmäistä kertaa kansainvälistymispalkinnot

Yrityspalkinnot saivat Unikie, Konecranes ja ABB. Yhteisöpalkinto annettiin Forest Joensuulle.

Uusittu turbiini vie Metsä Board Kyron tehdasta lähemmäs fossiilittomuutta

Uuden turbiinin paremman hyötysuhteen ansiosta tehtaan biovoimalan tuottaman sähkön osuus tehtaan kokonaistarpeesta kasvaa 50 prosenttiin aiemman kolmasosan sijaan.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.

2.10.2024 | Tutkimus ja koulutus

SSAB:n Raahen tehtaan uusi päälaboratorio on Pohjoismaiden suurimpia

Laborotorion rakentaminen on osa yhtiön valmistautumista fossiilivapaaseen teräksentuotantoon. Vuosittain laboratoriossa analysoidaan noin 240 000 näytettä, joista tehdään noin 4,4 miljoonaa määritystä.

27.9.2024 | Kumppaniartikkeli

Innovaatiot vaativat yhteistyötä

Suomalainen osaaminen on tärkeässä roolissa globaalin pumppujätti Sulzerin toiminnassa. Sen varaan rakentuvat sekä oma että kumppanien prosessien tutkimus- ja kehitystoiminta ja tehokkuuden jatkuva parantaminen.