https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 6.11.2019

Teknologia 19 -messujen startup-kilpailun voittaja on Skillgrower

Teknologia 19 -messuilla järjestetyn startup-kilpailun on voittanut Skillgrower, joka on kehittänyt matematiikan oppimista helpottavan oppimissovelluksen. Palkinto luovutettiin tänään messujen iltajuhlassa. 10 000 euron arvoisen stipendin lahjoitti Suomen Messusäätiö.

skiillgrower

Skillgrowerin perustaja Pasi Savola. Skillgrower voitti Teknologia 19 -messuilla järjestetyn startup-kilpailun.

Skillgrower on opettajien kehittämä palvelu, ja se on suunniteltu toimimaan kaikilla laitteilla älypuhelimet mukaan lukien. Yhdessä opiskelijoiden kanssa kehitetty oppimissovellus haluaa innostaa matematiikan opiskeluun myös vapaa-ajalla ja kotona.
– Suuri osa oppilaista, erityisesti pojista, alisuoriutuu matematiikan opinnoissa koulussa. Skillgrower poistaa oppimisen esteitä huomioimalla jokaisen oppijan henkilökohtaisia tarpeita esimerkiksi kasvattamalla oivalluksien määrää opiskelussa, tuomalla merkityksellisyyttä pelillisyyden avulla ja antamalla jokaiselle henkilökohtaisen oppimispolun, sanoo Skillgrowerin perustaja Pasi Savola.
– Startup-kilpailuun osallistuminen on ollut upea kokemus, ja on ollut hienoa päästä tutustumaan sekä muihin kilpailijoihin että raadin jäseniin. Palkintorahat aiomme käyttää tuotekehitykseen ja myyntiin, Savola sanoo.
Startup-kilpailun finaalissa oli Skillgrowerin lisäksi viisi muuta startupia: konenäön ja tekoälyn sovelluksiin keskittynyt Delicode, lämpöenergiaa hyödyntäviä lattiakaivoja kehittelevä Ensavetec, digitaalisiin sote-palveluihin erikoistunut Huoleti, teknologiankehityspalveluita sensoriteknologioissa ja signaalinkäsittelyssä tarjoava Meluta ja konenäköön perustuvia AR-sovelluksia kehittävä VimAi.
Matematiikan osaaminen tärkeää tekniikan aloilla

Raadin mukaan matematiikan ja luonnontieteiden opiskelu on kaiken teknologisen kehityksen perustana. Matematiikan oppimista helpottava ja siihen innostava oppimissovellus helpottaa opiskelijoiden pääsyä matematiikan maailmaan, mikä puolestaan mahdollistaa vahvan teknologia-alan osaamisen myös tulevaisuudessa.
Raati näkee tärkeänä, että Skillgrower-sovellus on äidinkielestä riippumaton. Näin ollen sitä voi käyttää useista eri taustoista tulevat opiskelijat matematiikan oppimiseen. Matematiikan opiskelun pelillistäminen saattaa parhaimmillaan innostaa matematiikan pariin sellaisiakin oppilaita, jotka eivät ole olleet aineesta aiemmin kiinnostuneita. Raadin mielestä Skillgrowerin perustajan Pasi Savolan pitchausesitys messuilla oli selkeä ja myyvä.
Raadin puheenjohtajana toimi Finnish Business Angels Network FiBANin hallituksen puheenjohtaja Janne Jormalainen. Raadissa olivat mukana myös bisnesenkeli ja FiBANin hallituksen jäsen Saga Forss, Elkomit ry:n toimitusjohtaja Veli-Matti Kankaanpää, Suomen Robotiikkayhdistys ry:n varapuheenjohtaja ja Yaskawa Finlandin toimitusjohtaja Nina Lehtinen, Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n hallituksen jäsen Reino Myllymäki, Teknologiateollisuus ry:n kasvuohjelmien päällikkö Piia Simpanen, Teknisen kaupan liiton asiamies Jan Sucksdorff, Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n toiminnanjohtaja Jaakko Tennilä, Hydrauliikka- ja Pneumatiikkayhdistyksen puheenjohtaja Kalle Tuohimaa ja Automaatioseuran puheenjohtaja Marko Vuorio.
Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 jatkuu Messukeskuksessa Helsingissä vielä huomenna torstaina 7.11. klo 9–16.  www.teknologia19.fi  | #teknologia19

Uusimmat artikkelit

27.12.2024 | Alan Uutiset

Wärtsilän toimittaa Tornion Voimalle Suomen ensimmäinen sähköjärjestelmää tasapainottava moottorivoimalaitoksen

"Moottoriteknologialla on paras keskimääräinen hyötysuhde tämäntyyppisissä toimintaolosuhteissa"toteaa Wärtsilä Energyn Afrikan ja Euroopan johtaja Kenneth Engblom. Voimalaitos käyttää pääpolttoaineena maakaasua ja tuotannossa voidaan myöhemmin siirtyä käyttämään uusiutuvaa energiaa.

18.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Oppisopimuksella ammattiin - Ovako Imatran ensimmäinen oppisopimusryhmä valmistui

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijat ovat työsuhteessa ja saavat palkkaa oppiessaan uutta. Vasta valmistuneiden, metallien jalostuksen ammattilaisten Henri Luostarisen ja Marjo Saarelaisen mielestään teollisuusala ja oppisopimusmuotoinen opiskelu sopii erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta ja käsillä tekemisestä. 

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.