https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 6.5.2022

Teknologia 22 -tapahtuma täytti Messukeskuksen hallit kolmen vuoden odotuksen jälkeen

Teknologia 22 -tapahtuma oli ensimmäinen iso pandemian jälkeen järjestetty ammattitapahtuma Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumaan osallistui lähes 400 yritystä. Patoutunut tarve kohtaamisiin leimasi tunnelmia, ja tapahtumaan osallistuneet yritykset kiittelivät messusaldona saatuja liidejä ja kontakteja. Tapahtumassa vieraili 8054 alan ammattilaista. 

messu

Tapahtuma järjestettiin edellisen kerran syksyllä 2019. Poikkeukselliset vuodet vaikuttivat tapahtuman järjestämisajankohtaan; aiemmin syksyisin järjestetty tapahtuma siirtyi tällä kertaa kevääseen.

Toimitusjohtaja Jaakko Hämäläinen osallistui tapahtumaan tuplaroolissa: Finnish Fluid Power Association FFPA ry:n puheenjohtajana ja Bosch Rexroth Oy:n toimitusjohtajana. Bosch Rexroth tarjoaa asiakkailleen voimansiirto- ja ohjausteknologioita.

– Asiakkaita oli saatu ilahduttavan paljon liikkeelle ja tapahtuman järjestelyt oli toteutettu erittäin onnistuneesti. Kahden vuoden Teams-sessioiden jälkeen oli helpottavaa päästä demoamaan tuotteita asiakkaille henkilökohtaisesti ja vuorovaikutteisesti. Tuloksena saimme runsaasti liidejä. Tästä on hyvä jatkaa Teknologia-tapahtuman kehittämistä yhä hyödyllisemmäksi kaikille osallistujille, sanoo Hämäläinen.

WAGO Finland Oy tarjoaa automaatioratkaisuja useille eri toimialoille. Teknologia-tapahtumaan WAGO lähti uudistuneella ja entistä isommalla osastolla, vahvalla osasto-ohjelmalla sekä panostamalla osaston ennakkomarkkinointiin. Satsaus kannatti.

– Olemme saaneet näiltä messuilta enemmän liidejä kuin koskaan aiemmin. Osastolla on riittänyt väkeä koko ajan ja kohtaamisiin on selvästi patoutunutta tarvetta. Muut markkinointikanavat eivät tarjoa tällaisia livekohtaamisia ja mahdollisuutta tehokkaaseen brändinäkyvyyteen, toimitusjohtaja Tero Illi sanoo.

Aalto-yliopiston Robosiili, Hidas (Greenele Oy) ja EOS Finland menestyivät kilpailuissa

Teknologia 22 -tapahtumassa käytiin Ällistyttävät robotit -kisa ja Teknologia Startup-kisa. Tietotekniikan ja Elektroniikan Seuran, Mikrobitti-lehden ja Messukeskuksen järjestämässä Ällistyttävät robotit -kilpailussa kilpailivat korkeakoulujen joukkueet, joiden tehtävänä oli luoda robotti, joka tekee jotain kiinnostavaa. Kilpailun voitti Aalto-yliopiston tiimin Robosiili. Voittaja sai 10 000 euron pääpalkinnon. Teknologia Startup -kilpailun finaalissa toisistaan otti mittaa seitsemän innovatiivista yritystä. Voiton vei Hidas (Greenele Oy), joka on kehittänyt pilvipohjaisen, pienitehoisen Type 2 -sähköautojen latausaseman.Voittaja sai Suomen Messusäätiön rahoittaman 20 000 euron palkinnon.

Myös Suomen 3D-tulostuspalkinto jaettiin Teknologia-tapahtumassa. Palkinnon sai EOS Finland Oy metallin jauhepetisulatus-menetelmän keksimisestä ja kehittämisestä teolliseen käyttöön. Suomen 3D-tulostuspalkinto myönnetään henkilölle, organisaatiolle, ryhmälle, yhdistykselle, tapahtumalle tai tuotteelle, joka on merkittävästi edistänyt 3D-tulostusta.

Teknologia 23 järjestetään marraskuussa 2023

Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 22 järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 3.–5.5.2022. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään reilun vuoden kuluttua 7. – 9.11.2023.

Messukeskus järjestää Teknologia-tapahtuman yhteistyössä Suomen Automaatioseura ry:n, Finnish Fluid Power Association FFPA ry:n, Elektroniikan Komponentti- ja Mittalaitetoimittajat ELKOMIT ry:n, Teknisen Kaupan Liiton, Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n, Suomen Robotiikkayhdistys ry:n, Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n, Suomen 3D-tulostusyhdistys FIRPAn sekä Tietotekniikan ja Elektroniikan Seuran kanssa. Expomark on mukana Teknologia-tapahtumassa järjestämässä energian ja kunnossapidon aihealueet.

Uusimmat artikkelit

Tampereen Naistenlahden uusi biovoimalaitos leikkaa 20 prosenttia kaupungin hiilidioksidipäästöistä

Tänään käyttöön vihitty Tampereen Sähkölaitoksen Naistenlahden biovoimalaitoksen kiertoleijukattilan pääpolttoaineita ovat uusiutuvat metsäperäiset biomassat.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

16.5.2023 | Alan Uutiset

Destia voitti jälleen Savon radan kunnossapitosopimuksen

Destia jatkaa Savon radan ja sen turvalaitteiden kunnossapitäjänä lokakuuhun 2028 Väyläviraston uusittua Destian sopimuksen. 

HVK julkaisi yrityksille suunnatun oppaan kyberturvallisuudesta

Pilvipalveluita ei tarvitse nähdä riskinä̈ huoltovarmuudelle, vaan oikein käytettynä ne tukevat jatkuvuudenhallintaa.

5.4.2023 | Kumppaniartikkeli

Prosessilaitteiden optimointi ja kierrätys on vastuullisuutta

“Kerromme asiakkaillemme avoimesti, kun käytämme kierrätettyjä komponentteja ja myymme uudenveroisiksi kunnostettuja “pre-owned”-laitteistoja.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.