https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 6.5.2022

Teknologia 22 -tapahtuma täytti Messukeskuksen hallit kolmen vuoden odotuksen jälkeen

Teknologia 22 -tapahtuma oli ensimmäinen iso pandemian jälkeen järjestetty ammattitapahtuma Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumaan osallistui lähes 400 yritystä. Patoutunut tarve kohtaamisiin leimasi tunnelmia, ja tapahtumaan osallistuneet yritykset kiittelivät messusaldona saatuja liidejä ja kontakteja. Tapahtumassa vieraili 8054 alan ammattilaista. 

messu

Tapahtuma järjestettiin edellisen kerran syksyllä 2019. Poikkeukselliset vuodet vaikuttivat tapahtuman järjestämisajankohtaan; aiemmin syksyisin järjestetty tapahtuma siirtyi tällä kertaa kevääseen.

Toimitusjohtaja Jaakko Hämäläinen osallistui tapahtumaan tuplaroolissa: Finnish Fluid Power Association FFPA ry:n puheenjohtajana ja Bosch Rexroth Oy:n toimitusjohtajana. Bosch Rexroth tarjoaa asiakkailleen voimansiirto- ja ohjausteknologioita.

– Asiakkaita oli saatu ilahduttavan paljon liikkeelle ja tapahtuman järjestelyt oli toteutettu erittäin onnistuneesti. Kahden vuoden Teams-sessioiden jälkeen oli helpottavaa päästä demoamaan tuotteita asiakkaille henkilökohtaisesti ja vuorovaikutteisesti. Tuloksena saimme runsaasti liidejä. Tästä on hyvä jatkaa Teknologia-tapahtuman kehittämistä yhä hyödyllisemmäksi kaikille osallistujille, sanoo Hämäläinen.

WAGO Finland Oy tarjoaa automaatioratkaisuja useille eri toimialoille. Teknologia-tapahtumaan WAGO lähti uudistuneella ja entistä isommalla osastolla, vahvalla osasto-ohjelmalla sekä panostamalla osaston ennakkomarkkinointiin. Satsaus kannatti.

– Olemme saaneet näiltä messuilta enemmän liidejä kuin koskaan aiemmin. Osastolla on riittänyt väkeä koko ajan ja kohtaamisiin on selvästi patoutunutta tarvetta. Muut markkinointikanavat eivät tarjoa tällaisia livekohtaamisia ja mahdollisuutta tehokkaaseen brändinäkyvyyteen, toimitusjohtaja Tero Illi sanoo.

Aalto-yliopiston Robosiili, Hidas (Greenele Oy) ja EOS Finland menestyivät kilpailuissa

Teknologia 22 -tapahtumassa käytiin Ällistyttävät robotit -kisa ja Teknologia Startup-kisa. Tietotekniikan ja Elektroniikan Seuran, Mikrobitti-lehden ja Messukeskuksen järjestämässä Ällistyttävät robotit -kilpailussa kilpailivat korkeakoulujen joukkueet, joiden tehtävänä oli luoda robotti, joka tekee jotain kiinnostavaa. Kilpailun voitti Aalto-yliopiston tiimin Robosiili. Voittaja sai 10 000 euron pääpalkinnon. Teknologia Startup -kilpailun finaalissa toisistaan otti mittaa seitsemän innovatiivista yritystä. Voiton vei Hidas (Greenele Oy), joka on kehittänyt pilvipohjaisen, pienitehoisen Type 2 -sähköautojen latausaseman.Voittaja sai Suomen Messusäätiön rahoittaman 20 000 euron palkinnon.

Myös Suomen 3D-tulostuspalkinto jaettiin Teknologia-tapahtumassa. Palkinnon sai EOS Finland Oy metallin jauhepetisulatus-menetelmän keksimisestä ja kehittämisestä teolliseen käyttöön. Suomen 3D-tulostuspalkinto myönnetään henkilölle, organisaatiolle, ryhmälle, yhdistykselle, tapahtumalle tai tuotteelle, joka on merkittävästi edistänyt 3D-tulostusta.

Teknologia 23 järjestetään marraskuussa 2023

Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 22 järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 3.–5.5.2022. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään reilun vuoden kuluttua 7. – 9.11.2023.

Messukeskus järjestää Teknologia-tapahtuman yhteistyössä Suomen Automaatioseura ry:n, Finnish Fluid Power Association FFPA ry:n, Elektroniikan Komponentti- ja Mittalaitetoimittajat ELKOMIT ry:n, Teknisen Kaupan Liiton, Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n, Suomen Robotiikkayhdistys ry:n, Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n, Suomen 3D-tulostusyhdistys FIRPAn sekä Tietotekniikan ja Elektroniikan Seuran kanssa. Expomark on mukana Teknologia-tapahtumassa järjestämässä energian ja kunnossapidon aihealueet.

Uusimmat artikkelit

19.12.2024 | Alan Uutiset

VR FleetCare sai ison tilauksen raskaskuljetusvaunuista Norjan ja Ruotsin Puolustusvoimille

Arktinen osaaminen on sarjavalmistukseen soveltuvien vaunujen suunnittelun lähtökohtana. Pohjoismaisen huoltovarmuuden kannalta hanke on merkittävä; se mahdollistaa raskaiden puolustusmateriaalien kuljetukset rautateitse.

18.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Oppisopimuksella ammattiin - Ovako Imatran ensimmäinen oppisopimusryhmä valmistui

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijat ovat työsuhteessa ja saavat palkkaa oppiessaan uutta. Vasta valmistuneiden, metallien jalostuksen ammattilaisten Henri Luostarisen ja Marjo Saarelaisen mielestään teollisuusala ja oppisopimusmuotoinen opiskelu sopii erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta ja käsillä tekemisestä. 

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.