https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 9.11.2023

Teknologia 23 startup-kilpailun voiton vei on VitalSigns – kunniamaininnan sai Finnadvance

Molemmat yritykset kehittävät terveysteknologiaan. Raadin mukaan startup-kilpailun voittajan VitalSignsin ratkaisu mahdollistaa hoitosuoritteiden nopeuttamisen ja tehostamisen helpolla tavalla.

teknomessu1

Teknologia 23 -startup-kilpailun voitti VitalSigns. Palkinnon vastaanotti Teknologia-messuilla tiistaina 8.11. yrityksen co-founder Thomas Andreae. Kuva: Pekka Hannila / Messukeskus

Teknologia-messujen startup-kilpailu järjestettiin nyt kolmannen kerran. Raadin mukaan taso oli laadukkain koskaan, ja kisaan ilmoittautui mukaan yli 20 korkeatasoista teknologia-alan startupia. Raati valitsi finaaliin kuusi hyvää bisnesideaa erilaisilta markkinoilta, jotka ovat kaikki liiketoiminnaltaan skaalautuvia. Startupeissa oli mukana laaja joukko monikansallisia tiimejä, joiden kaikkien huippuosaamista raati arvosti vahvasti.

Teknologia-alan startup-yrityksille suunnatun kilpailun on voittanut VitalSigns, joka kehittänyt lääkinnällisen laitetteen havaitsemaan, mittamaan ja analysoimaan ihmisten biosignaaleja. Kunniamaininta osoitettiin Finnadvancen kehittämille organ-on-chip-alustoille, jotka mahdollistavat yhä yksilökohtaisemman lääkehoidon suunnittelun.

Palkinnot jaettiin Teknologia 23 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Startup-kilpailun voittajalle lahjoitettiin Suomen Messusäätiön myöntämä 10 000 euron palkinto.

VitalSignsin tavoitteena on virtaviivaistaa potilaan hoitoaikojalääkärin vastaanottoa ja parantaa diagnostista tarkkuutta. Yrityksen kehittämä lääkinnällinen laite pystyy samanaikaisesti havaitsemaan mittaamaan ja analysoimaan useita biosignaaleja samalla kun se dokumentoi tulokset automaattisesti ja ehdottaa diagnoosia lääkäreille. Laitetta, sen sovellusta ja tekoälypohjaista analyysiä voivat käyttää myös esimerkiksi kuluttajat kotona, telelääketieteen alustat sekä eläinlääketiede.

Finnadvancen kehittämien alustojen tavoitteena on nopeuttaa lääkekehitystä ja mahdollistaa kullekin yksilölle henkilökohtaisesti räätälöity lääkehoito. Alusta perustuu laboratoriossa kasvatetuille ihmisen elimistä kehitetyille siruille. Kehitetty teknologia voi korvata eläinkokeet ja avata tietä yhä yksilökohtaisempaan lääkehoitoon ja kestävämpään tulevaisuuteen lääketieteessä.

Startup-kilpailun finaalissa oli VitalSignsin ja Finnadvancen lisäksi lisäksi neljä muuta startupia: Coldins, Datafarm, Nelinor ja Onit Sport.

Startup-kilpailun raati koostui teknologia-alan asiantuntijaorganisaatioiden edustajista: Antti Lehtimäki ja Elina Koivumäki FIBANista, Veli-Matti Kankaanpää ELKOMIT ry:stä, Ossi Ojainmaa Finnish Fluid Power Association ry:stä, Nina Lehtinen Suomen Robotiikkayhdistys ry:stä, Jan Sucksdorff Teknisen Kaupan Liitosta, Erkki Mäkelä Promaint ry:stä, Marko Vuorio Automaatioseurasta, Jouni Partanen FIRPAsta, Tatiana Pospelova Women in Techista ja CEO Maria Bique CyberCoachista

Uusimmat artikkelit

4.12.2023 | Alan Uutiset

Kemira myy Oil & Gas -liiketoimintansa Sterling Specialty Chemicals LLC -yhtiölle

Kauppa sisältää Kemiran tuotantolaitokset Mobilessa, Columbuksessa ja Aberdeenissä Yhdysvalloissa.

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

16.11.2023 | Tutkimus ja koulutus

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.