https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 1.10.2021

Teknologia-messut siirtyy toukokuuhun 2022 

Tulevalle marraskuulle valmisteltu Teknologia-messukokonaisuus siirtyy toteutettavaksi ensi keväänä. Uusi ajankohta on 3.–5.5.2022. Tänä syksynä järjestetään Teknologia pre-event 24.11.2021.

iStock-509110184

Marraskuulle suunnitellut Teknologia-messut siirretään, jotta tapahtuman menestyksellinen ja tuloksellinen toteutus voidaan turvata. Suuren, kansainvälisen messukokonaisuuden valmistelu vaatii paljon ennakkosuunnittelua järjestäjiltä, näytteilleasettajilta ja ohjelmakumppaneilta. Vaikka tiukat tapahtumarajoitukset ovat Suomessa poistumassa, monissa organisaatioissa koetaan yhä epävarmuutta messuille osallistumisesta.

– Olemme käyneet keskusteluja asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa syksyn aikana. Teknologia-messukokonaisuus on ammattitapahtuma, jonne tullaan työroolissa. Rajoitusten poistumisesta huolimatta monissa yrityksissä on vielä voimassa esimerkiksi matkustusrajoituksia ja etätyösuosituksia, jotka purkautuvat vasta viiveellä tämän syksyn aikana, sanoo Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström.

Messuosallistuminen on yrityksille suuri markkinointi-investointi. Messukeskus haluaa toimia vastuullisesti järjestämällä tapahtuman silloin, kun voimme parhaalla mahdollisella tavalla turvata yritysten messupanostusten tuloksellisuuden.

Osallistumiset siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan 

Teknologia-messujen näytteilleasettajana osallistumisesi siirtyy tapahtuman mukana  automaattisesti toukokuulle, samoin kuin toteutumattomien laskujen eräpäivät siirtyvät eteenpäin. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää messuosallistumiseesi liittyen!

Teknologia-messujen pre-event 24.11.2021

Uusi Teknologia pre-event järjestetään Messukeskus Siiven tiloissa keskiviikkona 24.11. Koko päivän verkostoitumistapahtuma ohjelmalavoineen nostaa esille alan puheenaiheita ja kehityssuuntia.

Kyseessä on erillinen tapahtuma, johon tulee ilmoittautua erikseen. Teknologia 21 -osallistumiset eivät siirry pre-eventin ajankohtaan.

Uusimmat artikkelit

Valmetilta teollisen internetin ratkaisu mittaustiedon keräämiseen kaasukuljetuskonteista

Valmet on kehittänyt teollisen internetin ratkaisun, joka kerää kriittistä mittaustietoa kaasukuljetuskonteista. Tarkka tiedonkeruu ilman perinteisiä fyysisiä mittauksia parantaa räjähdysherkkien, esimerkiksi metaania tai vetyä sisältävien konttien turvallisuutta, tuo säästöjä ja antaa tietoja konttien sisällöstä logistiikkaa varten.

19.10.2021 | Tutkimus ja koulutus

Neste avaa tutkimuskeskuksen Singaporeen

Neste vauhdittaa kasvustrategiansa toteutusta perustamalla tutkimuskeskuksen Singaporeen. Investoinnin myötä Neste kasvattaa maailmanlaajuista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaansa ja edistää kumppaniyhteistyötä Aasian ja Tyynenmeren alueella ja erityisesti Singaporessa.

18.10.2021 | Alan Uutiset

Metsäteollisuus elpyy – teollisuuspuun hakkuut kasvavat

Koronapandemian vähittäinen väistyminen ja talouden elvytystoimien jatkuminen heijastuvat maailmantalouteen ja kasvattavat metsäteollisuustuotteiden tuotanto- ja vientimääriä vuonna 2021. Suomessa teollisuuden kasvava puuntarve lisää hakkuumääriä ja nostaa kantohintoja.

K-ryhmä saavutti vuoden 2025 energiatehokkuustavoitteensa – taustalla uudet innovaatiot

K-ryhmä sitoutui vuonna 2017 pienentämään energiankulutustaan 7,5 prosenttia vuoteen 2025 mennessä. Tuoreet luvut paljastavat, että tavoite on täyttynyt neljä vuotta etuajassa.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.