https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 24.9.2015

Teknologia15-messut 6.-8.10.2015 Messukeskuksessa: Tuottavuusloikkia ja uusia liiketoimintaideoita

Teknologia15-tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen suomalaisen teollisuuden tilaan kokoamalla Messukeskukseen Helsinkiin tekniikan ja teollisuuden tärkeimmät toimijat. Mukana on lähes 400 yritystä ja 20 000 teollisuuden ja teknologian aloilla toimivaa ammattilaista, asiantuntijaa ja opiskelijaa.

Teknologia15_uutiskirjeen_banneri_650px

Teknologia15 on tuoteryhmiltään Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma. Sen teemoina ovat teollinen internet ja robotiikka, jotka avaavat tulevaisuudessa yrityksille uusia mahdollisuuksia paitsi teollisuudessa, myös liikenteessä ja palveluissa. Esillä ovat alan uusimmat ratkaisut, koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut.

Pääministeri Juha Sipilä tuo tapahtumaan maan ylimmän johdon terveiset teollisuuden, työllisyyden ja kilpailukyvyn kehittämiseksi. Pääministerin avauspuheenvuoro on tiistaina 6.10. klo 12.15 Plaza-lavalla hallissa 7. Samoja aiheita käsitellään myös tapahtuman seminaariohjelmassa ja tietoiskuissa.

Kansainväliset ja kotimaiset huippupuhujat esittävät visioitaan tekniikan kehityksestä ja siitä, miten tulevaisuuteen on hyvä valmistautua. Lukuisat kotimaiset yritykset kertovat omat menestyksen reseptinsä ja paljastavat, miten uutta teknologiaa on valjastettu yritysten kilpailukyvyn parantamiseen.

Muita aiheita tapahtumassa ovat 5G langattomat sovellukset, lentävät robotit, data-analytiikan ja tekoälyn käytännön sovellukset ja kyberturvallisuus. Lisäksi pohditaan, millaisia ovat onnistuneet robotisointisovellukset teollisuudessa ja millaisia erilaisia tehtäviä robotit voivat toteuttaa valmistavassa teollisuudessa ja sen ulkopuolella.

Teknologia15-messukokonaisuuteen kuuluvat Automaatio, Hydrauliikka&Pneumatiikka, Mecatec ja Elkom sekä teollisuustapahtumat FinnTec, ToolTec ja JoinTec. Tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 6.-8.10.2015.

www.teknologia15.fi

#teknologia15

@Teknologiamessu

Teknologia ja tulevaisuus -blogi: https://teknologiajatulevaisuus.wordpress.com/

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.