Alan Uutiset | 10.7.2020

Teknologiateollisuus: Reeta Luomanpää valmistavan teollisuuden toimialaryhmien asiantuntijaksi

Reeta Luomanpää (DI) aloitti kesäkuun alussa Teknologiateollisuuden toimialaryhmien asiantuntijana. Hän siirtyi tehtävään Ovakolta.

Reeta Luomanpää_1

Luomanpään vastuulle Teknologiateollisuudessa tulevat seuraavat  toimialaryhmät : Lämpökäsittely ja takomot; Metallintyöstökoneet ja tuotantoautomaatio; Ohutlevytuotteet sekä Työvälineiden valmistajat.

Luomanpää siirtyi tehtävään tuotepäällikön tehtävästä Ovako Imatran teknisessä asiakaspalvelussa.

Olen ollut aktiivisesti mukana Lämpökäsittely ja takomot -toimialaryhmässä jo vuosia, eli toimialaryhmätoiminta on minulle ennalta tuttua. Tunnen monipuolisesti Suomen valmistavan teollisuuden prosesseja ja tuotteita ja lähden innolla rakentamaan uutta osaamista tämän päälle, Luomanpää sanoo Teknologiateollisuuden verkkosivustolla.

- Hienoa saada Reeta Luomanpää mukaan joukkoomme. Uskon, että hänen laajoista verkostoistaan ja valmistavan teollisuuden tuntemuksestaan on paljon hyötyä jäsenyrityksillemme, sanoo Toimialaryhmät ja yhdistykset -tiimiä vetävä Saara Hassinen Teknologiateollisuudesta.

Uusimmat artikkelit

K-kauppojen aurinkovoimaloilla ennätystehot touko-kesäkuussa

K-kauppojen aurinkovoimaloiden yli 40 000 aurinkopaneelia tuottivat touko-kesäkuussa ennätykselliset yli 3 000 MWh puhdasta aurinkosähköä. Kokonaisuudessa tuotettu määrä vastaa noin 5 000 pakastealtaan vuotuista sähkönkulutusta. Parhaimmassa tapauksessa aurinkovoimalla pystytään kattamaan valtaosa kaupan päivittäisestä sähkötarpeesta. 

7.8.2020 | Alan Uutiset

Tullin ennakkotilasto: Viennin syöksy pysähtyi kesäkuussa

Suomen tavaraviennin arvo oli 4,5 miljardia euroa kesäkuussa, eli 15,4 prosenttia vuoden takaista vähemmän. Tilanne kuitenkin koheni toukokuusta.

Saksalaisjätti Schaeffler lanseeraa suomalaisen partneriverkoston avulla kehitetyn kunnonvalvontajärjestelmän

Saksalainen auto- ja teollisuusalan yritys Schaeffler on toteuttanut kunnonvalvontajärjestelmänsä OPTIME:n suomalaisen partneriverkoston avulla. Saksalaisyhtiö on jo aikaisemmin perustanut tuotekehitystiimin Suomeen ja nyt yhteistyöllä luotua tuotetta lanseerataan kaupallisesti.

EVA: Talouskriisi on suomalaisten suurin uhka

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA:n julkaisemassa tutkimuksessa kysyttiin, kuinka uhkaavina suomalaiset pitävät maailmalla ja Suomessa tapahtuvia konflikteja ja kriisejä omalle ja läheistensä turvallisuudelle. Eniten pelkoa suomalaisissa herätti uusi laajamittainen talouskriisi (77 prosenttia vastaajista) sekä toiseksi eniten pandemiat ja tartuntataudit (72 prosenttia vastaajista).

Signify tuo markkinoille uusia desinfioivia valaisimia

UV-teknologiaan perustuvaan valaistukseen erikoistunut Signify kertoi kasvattavansa UV-C-valaistuksen tuotantokapasiteettiaan ja laajentavansa UV-C-tuotevalikoimaansa maailman kasvaneen desinfiointitarpeen vuoksi.

Asfalttikoneista saatava data parantaa päällysteen laatua, vähentää päästöjä

Asfalttikoneiden anturien tuottaman tiedon avulla voidaan vaikuttaa päällysteen laatuun ja kestävyyteen.

29.5.2020 | Kumppaniartikkeli

Viafin Service jatkaa yrityskaupan jälkeen kasvu-uralla

Teollisuuden kunnossapitoa tarjoava Viafin Service Oyj on vuoden ajan sulatellut suurta kaasualan käyttö- ja kunnossapitopalveluihin liittyvää yrityskauppaa. Nyt Viafin GASiksi nimetyn yhtiön hankinta on saatettu onnistuneesti päätökseen ja listautunut emoyhtiö voi jatkaa matkaa kohti seuraavaa tavoitetta. Päämääränä on nousta sadan miljoonan euron liikevaihtoa pyörittäväksi teollisuuden kunnossapitoyhtiöksi vuoden 2022 aikana.