https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 15.8.2022

Tiepäivät 24.-25.8.2022 Tampereen Messukeskuksessa

Joka toinen vuosi järjestettävä tiealan tapahtuma Tiepäivät kerää alan toimijat yhteen Tampereelle tienpidon kalustoa, tuotteita ja palveluita esittelevään näyttelyyn, kansainvälisiin seminaareihin, Yksityistiepäivään ja tapahtuman historiassa ensimmäistä kertaa järjestettävään kunnossapidon ammattikuljettajille suunnattuun Koneviesti-ajotaitokilpaan!

tiepaivat-logo_2022

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävän Tiepäivät-tapahtuman tarjottimelle on ladattu paljon kiinnostavaa ohjelmaa. Kattava ammattilaisnäyttely esittelee tiealan kalustoa, tuotteita ja palveluita.

Kansainvälinen asiantuntijaseminaari keskittyy ensimmäisenä päivänä monipuolisesti talvikunnossapidon teemoihin ja toisena päivänä käsitellään tie- ja katuinfraa omaisuudenhallinnan näkökulmasta.

Koneviesti-ajotaitokilpailu starttaa keskiviikkona 24.8 klo 11.30. Kilpailussa ratkaistaan, kenet kruunataan ensimmäiseksi Koneviesti-ajotaitokilpailun voittajaksi. Yksityistieseminaari käy läpi tiekuntien ja kuntien välistä suhdetta ja erilaisia avustusmalleja.

Diginfra kouluttaa infra-alan ammattilaisia molempina tapahtumapäivinä. 

Tiepäivä seminaarin 24.8.2022 klo 9.30 avaa Suomen Tieyhdistyksen toimitusjohtaja Nina Raitanen, jonka jälkeen jaetaan Kunnossapitäjä -tunnustuspalkinto henkilölle, joka on pitkäaikaisella toiminnallaan tai muulla erityisellä tavalla edistänyt teiden ja katujen kunnossapidon ja erityisesti talvikunnossapidon osaamista tai tekniikkaa.

Omaisuudenhallinta ja kunnossapitoseminaarin 25.8.2022 klo 9.30 avaa Tampereen kaupungin apulaispormestari Aleksi Jäntti. Avauspuheen jälkeen palkitaan paras työnäytösvideo.

- Yksi suurimmista muutostrendeistä väyläomaisuuden hallinnassa on uuden teknologian mahdollistama siirtymä vaurioiden korjaamiseen keskittyvästä reaktiivisesta kunnossapidosta vaurioiden syntyjä ennaltaehkäisevään kunnossapitoon. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että eri vaurioiden juurisyyt selvitetään aina ja valittava korjaamistoimenpide keskittyy poistamaan tai ainakin parantamaan näitä ongelmia aiheuttavia syitä, eikä vain hoitamaan oireita, toteaa torstaina 25.8.2033 aiheesta "Teiden vaurioiden syntymisen ennaltaehkäisy" esityksen pitävä Timo Saarenketo, Roadscanners Oy:lta.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.