https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 15.8.2022

Tiepäivät 24.-25.8.2022 Tampereen Messukeskuksessa

Joka toinen vuosi järjestettävä tiealan tapahtuma Tiepäivät kerää alan toimijat yhteen Tampereelle tienpidon kalustoa, tuotteita ja palveluita esittelevään näyttelyyn, kansainvälisiin seminaareihin, Yksityistiepäivään ja tapahtuman historiassa ensimmäistä kertaa järjestettävään kunnossapidon ammattikuljettajille suunnattuun Koneviesti-ajotaitokilpaan!

tiepaivat-logo_2022

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävän Tiepäivät-tapahtuman tarjottimelle on ladattu paljon kiinnostavaa ohjelmaa. Kattava ammattilaisnäyttely esittelee tiealan kalustoa, tuotteita ja palveluita.

Kansainvälinen asiantuntijaseminaari keskittyy ensimmäisenä päivänä monipuolisesti talvikunnossapidon teemoihin ja toisena päivänä käsitellään tie- ja katuinfraa omaisuudenhallinnan näkökulmasta.

Koneviesti-ajotaitokilpailu starttaa keskiviikkona 24.8 klo 11.30. Kilpailussa ratkaistaan, kenet kruunataan ensimmäiseksi Koneviesti-ajotaitokilpailun voittajaksi. Yksityistieseminaari käy läpi tiekuntien ja kuntien välistä suhdetta ja erilaisia avustusmalleja.

Diginfra kouluttaa infra-alan ammattilaisia molempina tapahtumapäivinä. 

Tiepäivä seminaarin 24.8.2022 klo 9.30 avaa Suomen Tieyhdistyksen toimitusjohtaja Nina Raitanen, jonka jälkeen jaetaan Kunnossapitäjä -tunnustuspalkinto henkilölle, joka on pitkäaikaisella toiminnallaan tai muulla erityisellä tavalla edistänyt teiden ja katujen kunnossapidon ja erityisesti talvikunnossapidon osaamista tai tekniikkaa.

Omaisuudenhallinta ja kunnossapitoseminaarin 25.8.2022 klo 9.30 avaa Tampereen kaupungin apulaispormestari Aleksi Jäntti. Avauspuheen jälkeen palkitaan paras työnäytösvideo.

- Yksi suurimmista muutostrendeistä väyläomaisuuden hallinnassa on uuden teknologian mahdollistama siirtymä vaurioiden korjaamiseen keskittyvästä reaktiivisesta kunnossapidosta vaurioiden syntyjä ennaltaehkäisevään kunnossapitoon. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että eri vaurioiden juurisyyt selvitetään aina ja valittava korjaamistoimenpide keskittyy poistamaan tai ainakin parantamaan näitä ongelmia aiheuttavia syitä, eikä vain hoitamaan oireita, toteaa torstaina 25.8.2033 aiheesta "Teiden vaurioiden syntymisen ennaltaehkäisy" esityksen pitävä Timo Saarenketo, Roadscanners Oy:lta.

Uusimmat artikkelit

20.9.2023 | Alan Uutiset

Valmetin toimittama Metsä Fibren Kemin biotuotetehdas käynnistettiin

Tänään onnistuneesti käynnistetty tehdas toimii täysin ilman fossiilisia polttoaineita ja sen selluntuotantokapasiteetti on 1,5 miljoonaa tonnia.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.