Alan Uutiset | 19.3.2019

Tukesin teollisuusyksikön johtajaksi Kirsi Levä

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) teollisuusyksikön johtajaksi on valittu Kirsi Levä. Hän siirtyy virkaan teollisuusyksikön johtavan asiantuntijan tehtävistä. Hän työskentelee myös Tukesin kehitysjohtajana.

Levä on työskennellyt Tukesissa seitsemän vuoden ajan. Sitä ennen hänellä on kokemusta mm. Säteilyturvakeskuksesta, Tukesin edeltäjästä Turvatekniikan keskuksesta ja Tampereen teknillisestä korkeakoulusta. Levä on koulutukseltaan tekniikan tohtori turvallisuustekniikan ja riskienhallinnan alalta.

Teollisuusyksikön johtaja johtaa ja kehittää vaarallisia kemikaaleja käsittelevien tuotantolaitosten ja laitteistojen turvallisuuden valvontaa sekä kaivostoiminnan edistämistä ja vastaa yksikön sidosryhmäsuhteista. Levä aloittaa virassa 1.4.2019.

- Turvallisuusriskien ennakointi ja sujuva lupakäsittely edistää teollisuusyritysten turvallisuutta ja lisää Suomen kiinnostusta investointikohteena, sanoo Kirsi Levä.

Virkaa haki yhteensä 40 henkilöä.

Lue uudesta Promaint 1/2019 -lehdestä tuoreen Tukesin teollisuusyksikön johtajan artikkeli kiertotalouslaitosten turvallisuudesta: "Mitä erityisiä vaaroja vaanii kiertotalouslaitoksissa?".

Kirsi_Levä

Uusimmat artikkelit

24.6.2019 | Alan Uutiset

Uusiutuva energia työllistää jo 11 miljoonaa ihmistä

Uusiutuva energia työllisti viime vuonna maailmassa kaikkiaan noin 11 miljoonaa ihmistä. Työllistämisvaikutus oli suurempi kuin koskaan ennen siitäkin huolimatta, että uusiutuvan energian käyttö kasvoi odotettua hitaammin eräillä päämarkkinoilla, kuten Kiinassa.

Ford hyödyntää tuotannossaan yli miljardi kertakäyttömuovipulloa vuodessa

Autonvalmistaja Ford on löytänyt nerokkaan tavan käyttää uudelleen miljoonia muovipulloja. Jokaisessa yhtiön valmistaman Ford EcoSportin mattojen valmistukseen on käytetty 470 kertakäyttöistä muovista juomapulloa.

19.6.2019 | Tutkimus ja koulutus

Kumppaniverkostoista aiheutuu ongelmia yli 80 % yrityksistä

Kumppaniverkostoista johtuvat toimitusketjujen häiriöt ja liiketoiminnan keskeytykset luovat yrityksille painetta investoida kumppaniverkoston riskienhallintaan. Suomalaista yritysjohtoa huolestuttavat erityisesti kumppaniverkoston vastuullisuus- ja kyberriskit.

Cobotit auttoivat metallisorvaamon kasvuun

Yhteistyörobotti eli cobotti nosti savonlinnalaisen alihankintakoneistamo Ket-Metin kustannuskilpailukykyä roimasti.

llmalämpöpumppumyynnin rajua kasvua ruokki helteinen viime kesä

Lämpöpumppujen myynti Suomessa kasvoi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 47 prosenttia. Eniten rynnivät ilmalämpöpumput lähes 70 prosentin kasvulla, mutta myös maalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen ja poistoilmalämpöpumppujen myyntiluvut nousivat 10-15 prosenttia. 

Digitalisaatiolla säästöjä asumiskuluihin

Energianhallinnan ja automaation asiantuntija Schneider Electric järjesti eilen Helsingin messukeskuksessa jokavuotisen Innovation Summit -tapahtumansa. Viesti oli selvä: tekoäly ja IoT-tekniikka ovat nyt tulossa teollisuuden lisäksi vauhdilla myös kiinteistöihin säästöjä tuomaan

23.4.2019 | Kumppaniartikkeli

Kolme pointtia kunnossapidon kehittämisestä

Olemme saaneet olla mukana useiden eri organisaatioiden kanssa kehittämässä kunnossapitotoimintaa ja panneet merkille joitakin tärkeitä asioita, jotka ovat edesauttaneet näissä hankkeissa onnistumista. Kerromme tässä kolme asiaa, jotka kannattaa huomioida kunnossapitotoiminnan kehittämiseen tähtäävissä hankkeissa.