Alan Uutiset | 14.3.2019

Tulevaisuusmessuille etsitään suomalaisia startup-yrityksiä ilmaispaikoille

Elektroniikka-alan ammattilaisten uusi pohjoismainen messutapahtuma, EOT – Electronics of Tomorrow 19, tarjoaa rajatun määrän ilmaispaikkoja valituille suomalaisille startup-yrityksille. Tanskan MCH Mässcenter -messukeskukseen on odotettavissa toukokuussa yli sata näytteilleasettajaa mielenkiintoisista pohjoismaisista organisaatioista ja kehitysyrityksistä.

eot-logo

EOT – Electronics of Tomorrow -messut ovat houkutteleva tapaamispaikka niin insinööreille, teknikoille, kehittäjille, konevalmistajille kuin sisäänostajillekin. Tapahtuma on erinomainen paikka saada inspiraatiota uusiin ratkaisuihin ja kehitysmahdollisuuksiin.

- EOT – Electronics of Tomorrow keskittyy tulevaisuuden elektroniikkaan, minkä vuoksi haluamme kutsua jännittävimmät suomalaiset startup-yritykset mukaan ilmaiseksi. Sekä toimialan vakiintuneille toimijoille että startup-yrityksille on aina hyvä tutustua toistensa toimintaan. Siksi haluamme tarjota yrittäjille messupaikan, ruoat sekä mahdollisuuden voittaa 50 000 Tanskan kruunua suuressa pitchaus-kilpailussamme, kertoo Mona Jakobsen, projektipäällikkö MCH Messecenter Herningistä.

Messutuliaisina uutta tietoutta ja laadukkaita kontakteja

Mielestämme Tanska on mielenkiintoinen markkina-alue, jossa on erinomaista teknistä osaamista. Siksi osallistumme EOT  Electronics of Tomorrow -messuille. Odotamme, että saamme kuulla sidosryhmien kuten kehitysyritysten toiminnasta sekä monista uusista ja mielenkiintoisista projekteista,sanoo Lars Andersson, KAM/Marcom maailman johtaviin kuuluvalla pyöreiden pistokkeiden valmistajalla.

Valmistaudu IoT:tä ja sulautettuja järjestelmiä varten

EOT – Electronics of Tomorrow -messuilla voit saada inspiraatiota elektroniikka-alan terävimmiltä osaajilta, sanoo kanadalainen technology experience -suunnittelija Vanessa Julia Carpenter. Hän kertoo, mitä haasteita esineiden internet (IoT) tulee asettamaan laitteistoille, kun fyysiset laitteet kommunikoivat ympäristön kanssa internetin välityksellä. Ota selvää, mitä kannattaa ottaa huomioon ennen uuden teknologian kehittämistä tai siihen investoimista.

Tapahtumassa on puhujana myös amerikkalainen, kansainvälisesti tunnettu sulautettujen järjestelmien asiantuntija Jack Ganssle. Tule kuulemaan, mitä hänellä on kerrottavanaan tulevaisuuden markkinavoimista. Hän kertoo mm. siitä, kuinka Toyota sai miljardisakot huonoista laiteohjelmistaan. Lisäksi hän puhuu oman yrityksensä luomasta yli sadasta järjestelmästä. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus tavata taloustieteen professori ja Regeringens Disruptionsråd -neuvoston jäsen Phillip Schröder, saksalainen EMS-asiantuntija Dieter Weiss, Microsoftin Director Enterprises Commercial Frederik Braun sekä Secomean CTO Peter Koldig Hansen – ja monia muita.

EOT – Electronics of Tomorrow järjestetään MCH Messecenter -messukeskuksessa Tanskan Herningissä 7.-9. toukokuuta 2019. MCH Messecenter Herning sijaitsee alle puolen tunnin ajomatkan päässä Keski-Jyllannin (Midtjylland) lentokentältä, 40 minuutin ajomatkan päässä Billundin lentokentältä ja alle puolentoista tunnin ajomatkan päässä Århusin lentokentältä. Messut ovat MCH:n järjestämät yhteistyössä toimialan sekä Ingenjörsföreningen IDA, PE Professionel Elektronik ja DI Digital -organisaatioiden kanssa.

Lue lisää osoitteesta eot.dk

Uusimmat artikkelit

Fortumin Loviisan voimalaitoksen vuosihuolto 2019 alkaa, vuorossa polttoaineenvaihtoseisokki

Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksen vuosihuolto alkaa sunnuntaina 18. elokuuta laitoksen kakkosyksiköstä, minkä jälkeen huolletaan ykkösyksikkö. Tänä vuonna molemmilla laitos yksiköillä on vuorossa polttoaineenvaihtoseisokki. Vuosihuoltojen arvioidaan kestävän yhteensä noin 35 vuorokautta.

14.8.2019 | Alan Uutiset

Vinkkejä lastuamisnesteiden käsittelyn tehostamiseen ja muita tärppejä Kunnossapidon osto-oppaasta

Tehostamalla lastuamisnesteiden käsittelyä voidaan saavuttaa runsaasti hyötyjä. Näin voidaan esimerkiksi vähentää suunnittelemattomia käyttökatkoja ja pidentää työkalujen ja koneiden käyttöikää. Noudattamalla Fuchs Oil Finland Oy:n vinkkejä voit pitää tuotannon tehokkaana ja tasaisena. Lue aiheesta lisää tästä

SSAB:n Raahen tehtaalla testattiin onnistuneesti fossiilisen hiilen korvaamista biohiilellä

SSAB:n Raahen terästehtaalla on testattu viimeksi kuluneen vuoden aikana kahteen otteeseen biohiilen käyttöä masuunin raaka-aineena. Testeissä fossiilisesta injektiohiilestä eli PCI-hiilestä korvattiin ensin 4 prosenttia ja sitten 10 prosenttia biohiilellä. Testien perusteella biohiilen 10 prosentin osuus on mahdollinen, mikä vähentäisi fossiilisesta hiilestä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä 100 000 tonnia vuodessa. 

Tuore selvitys sen vahvisti: hyvä johtaminen lisää kannattavuutta

Hyvä johtaminen ja esimiestyö lisäävät selkeästi yritysten kannattavuutta. Teknologiateollisuuden työhyvinvointihankkeessa tehty selvitys osoitti, että kannattavuudessa voi olla jopa useiden prosenttiyksiköiden eroja johtamisesta riippuvista syistä. Hyvällä johtamisella on myönteinen vaikutus myös työmotivaatioon ja työhön sitoutumiseen.

26.7.2019 | Tutkimus ja koulutus

Konesali törrötti keskellä rakennustyömaata, 5000 opiskelijan LAMK nousi ympärille

Lahden ammattikorkeakoulu LAMK:in neljä erillistä kampusta yhdistyivät saman katon alle syksyllä 2018. Uusi kampus saneerattiin vanhan huonekalutehtaan tiloihin ja se palvelee viittätuhatta tekniikan, designin, liiketalouden, matkailun ja sote-alan opiskelijaa 24 tuntia vuorokaudessa.

Langh Tech toimitti skrubberit Chiosin uuteen tankkeriin

Suomalainen Langh Tech on toimittanut rikkipesurit kreikkalaisen Chios Navigationin uuteen 50 000 dwt:n tuotetankkeriin, joka luovutettiin äskettäin korealaiselta Hyundai Mipon telakalta.

23.4.2019 | Kumppaniartikkeli

Kolme pointtia kunnossapidon kehittämisestä

Olemme saaneet olla mukana useiden eri organisaatioiden kanssa kehittämässä kunnossapitotoimintaa ja panneet merkille joitakin tärkeitä asioita, jotka ovat edesauttaneet näissä hankkeissa onnistumista. Kerromme tässä kolme asiaa, jotka kannattaa huomioida kunnossapitotoiminnan kehittämiseen tähtäävissä hankkeissa.