Alan Uutiset | 14.3.2019

Tulevaisuusmessuille etsitään suomalaisia startup-yrityksiä ilmaispaikoille

Elektroniikka-alan ammattilaisten uusi pohjoismainen messutapahtuma, EOT – Electronics of Tomorrow 19, tarjoaa rajatun määrän ilmaispaikkoja valituille suomalaisille startup-yrityksille. Tanskan MCH Mässcenter -messukeskukseen on odotettavissa toukokuussa yli sata näytteilleasettajaa mielenkiintoisista pohjoismaisista organisaatioista ja kehitysyrityksistä.

eot-logo

EOT – Electronics of Tomorrow -messut ovat houkutteleva tapaamispaikka niin insinööreille, teknikoille, kehittäjille, konevalmistajille kuin sisäänostajillekin. Tapahtuma on erinomainen paikka saada inspiraatiota uusiin ratkaisuihin ja kehitysmahdollisuuksiin.

- EOT – Electronics of Tomorrow keskittyy tulevaisuuden elektroniikkaan, minkä vuoksi haluamme kutsua jännittävimmät suomalaiset startup-yritykset mukaan ilmaiseksi. Sekä toimialan vakiintuneille toimijoille että startup-yrityksille on aina hyvä tutustua toistensa toimintaan. Siksi haluamme tarjota yrittäjille messupaikan, ruoat sekä mahdollisuuden voittaa 50 000 Tanskan kruunua suuressa pitchaus-kilpailussamme, kertoo Mona Jakobsen, projektipäällikkö MCH Messecenter Herningistä.

Messutuliaisina uutta tietoutta ja laadukkaita kontakteja

Mielestämme Tanska on mielenkiintoinen markkina-alue, jossa on erinomaista teknistä osaamista. Siksi osallistumme EOT  Electronics of Tomorrow -messuille. Odotamme, että saamme kuulla sidosryhmien kuten kehitysyritysten toiminnasta sekä monista uusista ja mielenkiintoisista projekteista,sanoo Lars Andersson, KAM/Marcom maailman johtaviin kuuluvalla pyöreiden pistokkeiden valmistajalla.

Valmistaudu IoT:tä ja sulautettuja järjestelmiä varten

EOT – Electronics of Tomorrow -messuilla voit saada inspiraatiota elektroniikka-alan terävimmiltä osaajilta, sanoo kanadalainen technology experience -suunnittelija Vanessa Julia Carpenter. Hän kertoo, mitä haasteita esineiden internet (IoT) tulee asettamaan laitteistoille, kun fyysiset laitteet kommunikoivat ympäristön kanssa internetin välityksellä. Ota selvää, mitä kannattaa ottaa huomioon ennen uuden teknologian kehittämistä tai siihen investoimista.

Tapahtumassa on puhujana myös amerikkalainen, kansainvälisesti tunnettu sulautettujen järjestelmien asiantuntija Jack Ganssle. Tule kuulemaan, mitä hänellä on kerrottavanaan tulevaisuuden markkinavoimista. Hän kertoo mm. siitä, kuinka Toyota sai miljardisakot huonoista laiteohjelmistaan. Lisäksi hän puhuu oman yrityksensä luomasta yli sadasta järjestelmästä. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus tavata taloustieteen professori ja Regeringens Disruptionsråd -neuvoston jäsen Phillip Schröder, saksalainen EMS-asiantuntija Dieter Weiss, Microsoftin Director Enterprises Commercial Frederik Braun sekä Secomean CTO Peter Koldig Hansen – ja monia muita.

EOT – Electronics of Tomorrow järjestetään MCH Messecenter -messukeskuksessa Tanskan Herningissä 7.-9. toukokuuta 2019. MCH Messecenter Herning sijaitsee alle puolen tunnin ajomatkan päässä Keski-Jyllannin (Midtjylland) lentokentältä, 40 minuutin ajomatkan päässä Billundin lentokentältä ja alle puolentoista tunnin ajomatkan päässä Århusin lentokentältä. Messut ovat MCH:n järjestämät yhteistyössä toimialan sekä Ingenjörsföreningen IDA, PE Professionel Elektronik ja DI Digital -organisaatioiden kanssa.

Lue lisää osoitteesta eot.dk

Uusimmat artikkelit

20.3.2019 | Alan Uutiset

Tekoäly uudistaa teollisuuden palveluita, kunnossapitoa ja työturvallisuutta

Uusi Teollisuus ja Advanced Engineering -tapahtumat alkavat tänään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa ja ovat avoinna kävijöille keskiviikosta torstaihin 20.−21.3.2019.

Mittava hyökkäys norjalaiseen alumiiniyhtiöön, siirtyy manuaalisiin operaatioihin

Yksi maailman suurimmista alumiinin valmistajista, norjalaisyhtiö Norsk Hydro ASA on tällä hetkellä pahoissa vaikeuksissa maanantaina alkaneiden kyberhyökkäysten vuoksi.

15.3.2019 | Kumppaniartikkeli

Konecranesin asiakasportaali on kunnossapitopalvelun tiedonlähde

Konecranes tuo teollisen internetin edut asiakkaiden ulottuville yourKONECRANES-asiakasportaalin kautta. Asiakasportaali yhdistää laitteiden reaaliaikaisen käyttö- ja kuntotiedon järjestelmällisen kunnossapidon tuottamaan tietoon. Portaalin uusimpana ominaisuutena on online-raportointinäkymä, jonka kautta asiakkaat saavat reaaliajassa tiedot valmistuneesta huollosta digitaalisessa muodossa.

Tamspark tuo esiin additiivisen valmistuksen hybridiratkaisuja Tampereen Advanced Engineering -messuilla

Automaatiosta ja additiivisen valmistuksen hybridiratkaisuista tulee tärkeitä kilpailukeinoja yrityksille, jotka haluavat nostaa tuotantonsa seuraavalle tasolle. Suomalainen 3D-tulostuskoneiden maahantuoja ja toimittaja Tamspark esittelee näitä mahdollisuuksia Tampereella 20.–21.3.2019 järjestettävillä Advanced Engineering -messuilla.

LST Etävalvonta auttaa vähentämään tuotannon hallitsemattomia käyttökatkoja

LST Teollisuuspalvelu esittelee Uusi Teollisuus -messuilla langattoman kunnonvalvontapalvelun LST Etävalvonta -palvelun, joka on tärkeä osa teollisuuden riskienhallintaa.

Finavia kasvattaa aurinkovoiman tuotantoa tuntuvasti

Helsinki-Vantaan terminaalin katolle asennetaan parhaillaan uusia aurinkopaneeleja. Ne kuuluvat Finavian aurinkovoimalaan, jonka ensimmäinen osa otettiin käyttöön vajaat kaksi vuotta sitten. Paneeleja tulee lisää myös ensi vuonna avattavan parkkitalon julkisivuun.

12.3.2019 | Tutkimus ja koulutus

Konecranes perustaa datalaboratorion Ranskaan

Konecranes ilmoitti perustavansa datalaboratorion Ranskaan Lyonin kaupunkiin. Taustalla on pyrkimys lisätä tuotteiden, palveluiden ja toimintojen digitaalisuutta teollisen internetin hyötyjen valjastamiseksi. Konecranesilla on etävalvonnassa 20 000 laitetta maailmanlaajuisesti ja digitaaliset elinkaarenaikaiset tiedot yli 600 0000 laitteesta. Yhtiöllä onkin vahva usko siihen, että datan hyödyntämiseen perustuva arvonluonti tulee mullistamaan materiaalinkäsittelyteollisuuden.