https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 16.6.2015

Uusi hiomalaikka varmistaa nopeamman metallipinnan viimeistelyn

Flexovit lanseeraa uuden valikoiman FlexFinish-laikkoja rautaisten, teräksisten ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sekä ei-rautametallien kuten esimerkiksi alumiinisten, pronssisten ja messinkisten yksityiskohtien hionnan jälkeiseen pinnan viimeistelyyn.

FlexFinish_Kaytto

Uusia FlexFinish-laikkoja käytetään pinnan työstöön hionnan jälkeen esimerkiksi napalaikoissa, kuitu- tai lamellilaikoissa viimeistellyn pinnan aikaansaamiseksi. Sopii käytettäväksi muun muassa hiomanaarmujen poistoon, pintavikojen työstöön, helpompaan kulmahiontaan ja purseenpoistoon, puhdistukseen, korroosion ja oksidien poistoon sekä kiillotukseen. Valmistajan mukaan laikoilla aikaansaadaan tasainen ja hieno pinta sitä polttamatta ja niiden avulla pinnan työstö on nopeaa ja käyttöikä on pitkä.

FlexFinish-laikat on valmistettu nailonista, joka on kiinnitetty lasikuidulla lujitettuun tukilevyyn. Ne on tarkoitettu käytettäväksi 115 mm ja 125 mm kulmahiomakoneissa ja laikkoja on saatavilla eri karkeuksilla ja kahdella erilaisella hioma-aineella: piikarbidilla, jolla aikaansaadaan kirkas pinta ja alumiinioksidilla, jolla saavutetaan mattapinta. FlexFinish-laikkoja käytetään metallipinnan työstöön esimerkiksi mekaanisilla työpajoilla, valimoilla, autojen korikorjaamoilla ja maalaamoilla, laivanrakennusteollisuudessa, off-shore -laitoksissa, työpajateollisuudessa ja ruostumattomien yksityiskohtien tuotannossa esimerkiksi elintarviketeollisuudelle.

Flexovitilla on täydellinen laikkavalikoima metallin työstöön kulmahiomakoneilla: FlexClean MaXX karkeaan puhdistukseen ja purseenpoistoon, FlexFinish MaXX pinnan viimeistelyyn, hiomajälkien ja pintavikojen poistoon sekä FlexFinish pinnan työstöön, jotta saavutetaan erittäin hieno pinta.

– Tällä uudentyyppisellä pintahiomalaikalla hionnan jälkeinen pinnan työstö sujuu sekä nopeammin että helpommin ja haluttu pinnan hienous saavutetaan nopeasti, kertoo Timo Sutinen Saint-Gobain Abrasives AB:n Suomen myyntivastaava.

Lisää aiheesta täällä

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.