https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 16.6.2015

Uusi standardi antaa ohjeet tietosuojan turvaamiseksi julkisissa pilvipalveluissa

Riskit, yrityksen politiikka ja lainsäädäntö ovat lähtökohtana henkilötietojen suojaamista koskeville vaatimuksille. Ne kaikki on huomioitu nyt suomeksi julkaistussa standardissa SFS-ISO/IEC 27018 Menettelyohjeet henkilötietojen suojaamiseen henkilötietoja käsittelevissä julkisissa pilvipalveluissa.

sfs

Standardin SFS-ISO/IEC 27018 tavoitteena on muun muassa:

  • auttaa julkisen pilvipalvelun tuottajaa täyttämään tietosuojavaatimukset
  • mahdollistaa läpinäkyvyys siten, että asiakkaat pystyvät valitsemaan laadukkaat pilvipalvelut
  • avustaa osapuolia sopimuksen solmimisessa
  • helpottaa asiakkaita valvomaan oikeuksiaan ja vastuitaan, kun tietoa on tallennettu useamman palveluntarjoajan pilveen

Nyt julkaistu standardi pohjautuu standardiin ISO/IEC 27002 Tietoturvallisuuden hallintakeinojen menettelyohjeet, mutta tässä on mukana myös uusia keinoja ja ohjeistuksia, jotka koskevat erityisesti julkisessa pilvipalvelussa olevien henkilötietojen suojaamista.

Standardi on tarkoitettu pilvipalveluiden tuottajan käyttöön.

Suomen Standardisoimisliitossa pidettiin 9.6.2015 julkaisutilaisuus, jossa standardin esitteli Microsoftin teknologiajohtaja Aki Siponen. Tilaisuuden materiaaleihin ja tallenteeseen voi tutustua osoitteessa www.sfs.fi/it/27018-julkaisu .

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse osoitteesta it-info(at)sfs.fi.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.