https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 5.9.2014

Uusia voiteluratkaisuja QTecilta

QTec Engineering lanseeraa etäohjattavan ja -valvottavan progressiivisen yhteispainevoitelujärjestelmän (QLub X-sarja), jonka komponenttitoimittaja on saksalainen Baier&Köppel (Beka). Järjestelmä on täysin hallittavissa selainpohjaisen käyttöliittymän avulla.

Uusia voiteluratkaisuja QTecilta

QTec Engineering Oy:n Jaakko Mersalon kädessä on progressiivinen jakaja Beka MX-F varustettuna kuristimella, magneettiventtiilillä ja induktiivisella pulssianturilla. Toisessa kädessä IPadissa järjestelmän helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä.

Tämä mahdollistaa esimerkiksi järjestelmän hienosäädön ajon aikana mistä päin maailmaa hyvänsä. Myös mahdollisista voiteluhäiriöistä saadaan hälytys etänä, mikä alentaa merkittävästi kustannuksia, kun huoltomiestä ei tarvitse erikseen kutsua paikalle diagnoosin tekemistä varten, vaan tarvittava varaosa on valmiiksi mukana. Järjestelmällä voidaan ohjata käytännössä rajoittamatonta määrää progressiivisia voitelupiirejä, jotka toimivat itsenäisesti, magneettiventtiilin erottamana päälinjasta. Ohjaus voidaan luonnollisesti kytkeä myös tuotantolaitoksen omaan ohjausjärjestelmään.

Järjestelmän toinen huomionarvoinen ominaisuus on voitelupiirin kompakti Beka MX-F pääjakaja. Jakajaan on integroitu magneettiventtiili ja induktiivinen pulssianturi sekä öljyvoitelun ollessa kyseessä, kuristin. Rakenne säästää asennuskustannuksissa ja selkeyttää asennuksen yleisilmettä.

Järjestelmällä on mahdollista voidella jopa tuhansia voitelukohteita, ja uusia progressiivisia piirejä on yksinkertaista asentaa päälinjaan tarpeen tullen lisää.

Progressiivisen yhteispainelinjan avulla pystytään voitelemaan niin rasva- kuin öljyvoitelua vaativat kohteetkin. Merkille pantavaa on, että riippumatta voitelukohteiden määrästä hälytys saadaan yhdenkin voitelukohteen ollessa tukossa sekä mistä hyvänsä laiteviasta.

QTec lanseeraa myös toisen järjestelmän teollisuuden kunnossapitoon: rullaketjun automaattisen öljyvoitelujärjestelmän (QLub C-sarja). Niin ikään QTecin omaa suunnittelua oleva järjestelmä täsmävoitelee ainoastaan voiteluainetta kaipaavat kohteet ketjussa magneettipumpun ja hienosuuttimien avulla. Laitteen ohjaus on erittäin helposti säädettävissä.

Lisätiedot: qtec.fi

Uusimmat artikkelit

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

18.4.2024 | Alan Uutiset

Finavia liittyi Suomen vetyklusteriin – valmistautuu vedyn käyttöön ja siihen tarvittavaan infrastruktuuriin lentoasemalla

Finavia osallistuu lisäksi EU-hankkeeseen, jossa yhtiö pilotoi Helsinki-Vantaalla vedyn käyttöä kunnossapidon kalustossa ensimmäisenä Euroopassa.

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.