https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 3.9.2021

Valmet Automotiven Salon tehtaalle uusi asiakas; tehtaan laajennus valmistunut

Valmet Automotive on saanut toisen akkuihin liittyvän valmistussopimuksen Salon akkutehtaalle. Sopimuksen myötä Salon tehdas laajentaa tuotantoaan korkeajänniteakkuihin. Salon tehtaan laajennusosa on valmistunut aikataulun mukaisesti. 

kokoonpano_0109

Uusi asiakkuus on yhtiön mukaan merkittävä avaus Salon akkutehtaalle, jonka tuotanto on toistaiseksi keskittynyt 48 voltin akkuihin. Uuden valmistussopimuksen myötä Salon tehtaalla käynnistetään myös autoteollisuuden korkeajänniteakkujen tuotanto. Asiakasyritystä ei sopimusteknisistä syistä voida julkistaa. Tavoitteena on tuotannon käynnistäminen jo tämän vuoden aikana.

Tuotannon kasvun vuoksi Salon akkutehdasta on laajennettu 3 500 neliömetrillä. Laajennustyö alkoi loppuvuodesta 2020, ja nyt tehtaan kokonaispinta-ala on noin 23 500 neliömetriä. Suurin osa uudistilasta hyödynnetään logistiikan tarpeisiin, mutta samalla on laajennettu myös tehtaan tuotantotilaa. Uuden akkumallin tuotantolinja sijoittuu osittain tehtaan laajennusosaan.

– Valmet Automotiven akkuliiketoiminta kasvaa nyt erittäin nopeasti. Salon akkutehtaan uuden asiakkuuden myötä olemme julkistaneet jo viisi akkujen valmistussopimusta Suomen toiminnoissamme. Tämä on olennainen osa yrityksemme kasvustrategiaa, kertoo Valmet Automotiven EV Systems -liiketoimintalinjan johtaja Jyrki Nurmi.

Uusien logistiikkatilojen ja tuotantolinjan myötä Salon akkutehtaan sisäisessä logistiikassa otetaan käyttöön uutta, alan johtavaa teknologiaa. Korkeajänniteakun tuotantolinjalla materiaalitäydennyksistä tulevat huolehtimaan AMR-automaattirobotit perinteisen trukkiliikenteen sijaan.

Rekrytointi Salon akkutehtaalle jatkuu edelleen. Syksyn aikana tarve on noin 250 henkilöä tuotanto-, laatu- ja logistiikka-alan tehtäviin. Lisäksi tuotannon ja henkilöstömäärän kasvaessa tehtaalle tarvitaan työnjohtajia ja eri alojen toimihenkilöitä. Uusien tuotantohenkilöiden sisäänottoja tullaan tekemään viikoittain.

Tehdas työllistää tällä hetkellä noin 500 henkilöä.

Uusimmat artikkelit

23.9.2021 | Alan Uutiset

Konkurssiaaltoa ei tullutkaan – miten suojautua asiakasyritysten maksuvaikeuksilta

Koronapandemian alkaessa ekonomistit ympäri maailman ennustivat kaikkien aikojen konkurssiaaltoa. Valtioiden nopeasti liikkeelle polkaisemat tukitoimet, lainojen lyhennysvapaat ja verottajan myöntämät lykkäykset ovat toistaiseksi suojanneet yrityksiä konkursseilta. Määräaikaiset lainsäädännön muutokset ja valtioiden tukitoimet ovat kuitenkin päättyneet kesällä 2021 tai päättyvät viimeistään kuluvan syksyn aikana.

Typpihapon luokituksen muuttuminen voi edellyttää kemikaaliturvallisuussäädösten mukaisia toimia

Typpihapolle on määritetty EU:ssa yhdenmukainen, sitova luokitus- ja merkintävaatimus. Muutos voi vaikuttaa tuotantolaitoksen vaarallisten kemikaalien käsittelyn ja varastoinnin laajuuteen. Muutosta sovelletaan 1.3.2022 alkaen.

Jumiskon vesivoimalaitoksen peruskunnostuksesta lisää joustavuutta tuotantoon

Kemijärvellä sijaitsevan Jumiskon vesivoimalaitos on otettu peruskunnostuksen jälkeen jälleen käyttöön. Peruskunnostuksen ansiosta voimalaitoksen säätömahdollisuudet ja energiatehokkuus paranevat, Pohjolan Voima (PVO) kertoo lehdistötiedotteessa.

Vaasan yliopisto järjestää kansainvälisen älykkäiden energiajärjestelmien ja -teknologioiden SEST2021-konferenssin 6.–8.9.2021

Vaasan yliopisto järjestää 6.–8. syyskuuta 2021 kansainvälisen konferenssin älykkäistä energiajärjestelmistä ja -teknologioista. Kolmipäiväinen SEST2021 järjestetään koronapandemian vuoksi etäkonferenssina. Konferenssi on tarkoitettu akateemisille tutkijoille ja energia-alan ammattilaisille.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.