https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 16.12.2022

Valmet ja Koja yhteistyöhön kunnossapidon parantamiseksi

Yhtiöt pyrkivät kehittämään ratkaisuja, jotka edistävät laitoksen eri toimittajien yhteistyötä.

Valmet_automaatio

Reaaliaikainen suorituskyvyn seuranta mahdollistaa ennakoinnin. Kuva: Valmet

Valmet ja Koja aloittavat yhteistyön voimalaitosten käytön ja kunnossapidon parantamiseksi.

Yhteistyö teollisen internetin ratkaisujen ja datapohjaisten palvelujen kehittämisessä pyrkii voimalaitosten prosessien optimointiin. Sen ytimessä on yhteistyön edistäminen saman laitoksen eri toimittajien välillä.

”Hyödyntämällä samaa laite- ja prosessidataa ja analytiikkatyökaluja saamme kattavamman reaaliaikaisen käsityksen asiakkaiden laitteistojen ja prosessien suorituskyvystä ja voimme tukea heitä ennakoiden ja tehokkaasti”, Valmetin teollisesta internetistä vastaava johtaja Jari Almi sanoo.

Koja on tunnettu prosessipuhaltimien valmistaja. Valmet tuo yhteistyöhön muun muassa oman pilvialustansa datan prosessoimiseksi.

”Kun yhdistämme Valmetin teollisen internetin kyvykkyydet, prosessiosaamisen ja Kojan syvällisen ymmärryksen teollisuuden puhaltimista, voimme saavuttaa entistä paremman käytettävyyden ja varmistaa, että puhaltimet toimivat suunnitellulla toiminta-alueellaan”, Valmetin teollisen internetin energiasegmentin johtaja Tuomas Petänen arvioi.

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.