https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 16.12.2022

Valmet ja Koja yhteistyöhön kunnossapidon parantamiseksi

Yhtiöt pyrkivät kehittämään ratkaisuja, jotka edistävät laitoksen eri toimittajien yhteistyötä.

Valmet_automaatio

Reaaliaikainen suorituskyvyn seuranta mahdollistaa ennakoinnin. Kuva: Valmet

Valmet ja Koja aloittavat yhteistyön voimalaitosten käytön ja kunnossapidon parantamiseksi.

Yhteistyö teollisen internetin ratkaisujen ja datapohjaisten palvelujen kehittämisessä pyrkii voimalaitosten prosessien optimointiin. Sen ytimessä on yhteistyön edistäminen saman laitoksen eri toimittajien välillä.

”Hyödyntämällä samaa laite- ja prosessidataa ja analytiikkatyökaluja saamme kattavamman reaaliaikaisen käsityksen asiakkaiden laitteistojen ja prosessien suorituskyvystä ja voimme tukea heitä ennakoiden ja tehokkaasti”, Valmetin teollisesta internetistä vastaava johtaja Jari Almi sanoo.

Koja on tunnettu prosessipuhaltimien valmistaja. Valmet tuo yhteistyöhön muun muassa oman pilvialustansa datan prosessoimiseksi.

”Kun yhdistämme Valmetin teollisen internetin kyvykkyydet, prosessiosaamisen ja Kojan syvällisen ymmärryksen teollisuuden puhaltimista, voimme saavuttaa entistä paremman käytettävyyden ja varmistaa, että puhaltimet toimivat suunnitellulla toiminta-alueellaan”, Valmetin teollisen internetin energiasegmentin johtaja Tuomas Petänen arvioi.

Uusimmat artikkelit

Kierrätysalumiinilla riittää kysyntää - Kuusakoski investoi uuteen tuotantolinjaan

Kuusakoski etsii kasvua ja kasvattaa kapasiteettiaan. Investointi nostaa Heinolan kierrätystehtaan ei-magneettisten metallien prosessoinnin kokonaiskapasiteettia 50 prosentilla.

31.1.2023 | Alan Uutiset

Stora Enso teki historiallisen tuloksen viime vuonna

Konsernin hyvät kasvuluvut kuitenkin hiipuivat viimeisellä vuosineljänneksellä. Tamän vuoden tuloksen ennustetaan jäävän heikommaksi.

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.