https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 21.9.2021

Valmet toimittaa automaatiojärjestelmän ja kiintoainemittauksia Tampereen seudun keskusjätevedenpuhdistamolle

Valmet toimittaa automaatiojärjestelmän ja kiintoainemittauksia Tampereen seudun uudelle keskusjätevedenpuhdistamolle, joka on rakenteilla Tampereen Sulkavuoreen. Nykyaikaisilla jätevedenkäsittelyratkaisuilla laitos pystyy tasapainottamaan lietettä, käsittelemään jätevettä tehokkaammin sekä täyttämään ympäristökriteerit myös tulevaisuudessa.

valmet

Havainnekuva Tampereen seudun keskuspuhdistamosta.

Tilaus sisältyy Valmetin vuoden 2021 kolmannen neljänneksen saatuihin tilauksiin. Käyttöönotto on vuoden 2025 aikana.

– Valmet DNA on luotettava automaatiojärjestelmä jätevesiprosessin hallintaan. Olemme tyytyväisiä voidessamme toimittaa ratkaisujamme paikalliselle jätevesilaitokselle, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Valmetin Automaatio-liiketoimintalinjan toimipaikasta Tampereella, sanoo Heikki Tanner, myyntipäällikkö, Automaatio, Valmet.

– Olemme luottavaisia, että kiintoainemittauksemme ja innovatiivinen teknologiamme tarjoavat asiakkaalle luotettavuutta ja kestävyyttä heidän jätevedenkäsittelyprosessinsa optimoinnissa”, sanoo Juha Kesti, myyntipäällikkö, kiintoainemittaukset, Valmet.

Teknistä tietoa Valmetin toimituksesta

Valmetin toimitukseen sisältyvät Valmet DNA -automaatio- ja informaationhallintajärjestelmä, Valmet Total Solids Measurement (Valmet TS) -kokonaiskiintoaineen mittaukset, Valmet Low Solids Measurement (Valmet LS) -alhaisen kiintoaineen mittaukset ja Valmet Dry Solids Measurement (Valmet DS) -kuiva-aineen kiintoainemittaukset. Lisäksi toimitukseen kuuluvat kenttäsuunnittelu ja instrumentointi, tehdastestaus, automaatiojärjestelmän asennus, käyttöönotto ja koulutus.

Tietoa asiakkaasta

Tampereelle toteutetaan uusimpia puhdistustekniikoita hyödyntävä jätevedenpuhdistamo usean kunnan yhteishankkeena. Osakaskuntia ovat Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi. Rakentaminen aloitettiin Sulkavuoressa vuonna 2018 ja puhdistamo otetaan käyttöön vuonna 2025. Tavoitteena on, että jätevesien aiheuttama vesistökuormitus pienenee, vaikka käsiteltävän jäteveden määrä kasvaa.

Uusimmat artikkelit

Valmetilta teollisen internetin ratkaisu mittaustiedon keräämiseen kaasukuljetuskonteista

Valmet on kehittänyt teollisen internetin ratkaisun, joka kerää kriittistä mittaustietoa kaasukuljetuskonteista. Tarkka tiedonkeruu ilman perinteisiä fyysisiä mittauksia parantaa räjähdysherkkien, esimerkiksi metaania tai vetyä sisältävien konttien turvallisuutta, tuo säästöjä ja antaa tietoja konttien sisällöstä logistiikkaa varten.

19.10.2021 | Tutkimus ja koulutus

Neste avaa tutkimuskeskuksen Singaporeen

Neste vauhdittaa kasvustrategiansa toteutusta perustamalla tutkimuskeskuksen Singaporeen. Investoinnin myötä Neste kasvattaa maailmanlaajuista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaansa ja edistää kumppaniyhteistyötä Aasian ja Tyynenmeren alueella ja erityisesti Singaporessa.

18.10.2021 | Alan Uutiset

Metsäteollisuus elpyy – teollisuuspuun hakkuut kasvavat

Koronapandemian vähittäinen väistyminen ja talouden elvytystoimien jatkuminen heijastuvat maailmantalouteen ja kasvattavat metsäteollisuustuotteiden tuotanto- ja vientimääriä vuonna 2021. Suomessa teollisuuden kasvava puuntarve lisää hakkuumääriä ja nostaa kantohintoja.

K-ryhmä saavutti vuoden 2025 energiatehokkuustavoitteensa – taustalla uudet innovaatiot

K-ryhmä sitoutui vuonna 2017 pienentämään energiankulutustaan 7,5 prosenttia vuoteen 2025 mennessä. Tuoreet luvut paljastavat, että tavoite on täyttynyt neljä vuotta etuajassa.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.