https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 16.10.2023

Valmet toimittaa biomassavoimalaitoksen Göteborg Energille Ruotsiin

Toimitukseen kuuluu 140 MWth Valmet BFB -kattilalaitos, jossa käytetään kuplivaa leijukerrostekniikkaa, sekä savukaasujen puhdistus- ja lauhdutusjärjestelmät. Pääpolttoaineina käytetään metsähaketta ja kierrätyspuuhaketta. 

abf653a849d9853d_800x800ar

Havainnekuva Göteborg Energin biomassavoimalaitoksesta. Kuva: Göteborg Energi

Valmet toimittaa biomassavoimalan Göteborg Energi AB:lle Göteborgiin, Ruotsiin. Göteborg Energi rakentaa uuden laitoksen tuottamaan energiaa ja kaukolämpöä uusiutuvista ja kierrätetyistä polttoaineista. Laitoksen käynnistyminen on suunniteltu vuodelle 2025.

Tilaus sisältyy Valmetin vuoden 2023 viimeisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

– Uusi laitos on meille virstanpylväs ja viimeinen vaihe kaukolämpötuotannon muuntamisessa. Uuden laitoksen myötä pääsemme eroon maakaasusta ja voimme tarjota asiakkaillemme 100-prosenttisesti uusiutuvista ja kierrätetyistä polttoaineista tuotettua kaukolämpöä. Odotamme innolla yhteistyötä Valmetin kanssa tässä tärkeässä hankkeessa, Göteborg Energin toimitusjohtaja Per-Anders Gustafsson sanoo.

Valmetin toimitukseen kuuluu 140 MWth Valmet BFB -kattilalaitos, jossa käytetään kuplivaa leijukerrostekniikkaa, sekä savukaasujen puhdistus- ja lauhdutusjärjestelmät. Pääpolttoaineina käytetään metsähaketta ja kierrätyspuuhaketta. 

Lisäksi Valmet toimittaa kattilarakennuksen ja putkistot uuden kattilan liittämiseksi nykyiseen höyryturbiiniin. Käyttö- ja kunnossapitopalvelut, mukaan lukien Valmetin teollisen internetin ratkaisut, maksimoivat luotettavuuden ja optimoivat suorituskyvyn ja varmistavat siten turvallisen ja kestävämmän tuotannon koko laitoksen elinkaaren ajan.

– Olemme erittäin ylpeitä voidessamme jatkaa pitkää ja tiivistä yhteistyötämme Göteborg Energin kanssa. Voimalaitos itsessään tulee varmasti olemaan huippuluokan esimerkki siitä, miten kestävät luonnonvarat voidaan muuntaa energiaksi mahdollisimman tehokkaasti. On hienoa tehdä yhteistyötä Göteborg Energin kanssa ja viedä sen toimintaa eteenpäin, Valmetin Energy Plant Solutions johtaja Antti Laaksonlaita sanoo.

Uusimmat artikkelit

18.6.2024 | Alan Uutiset

Wärtsilä lanseeraa ensimmäisenä maailmassa 100 % vedyllä toimivan suuren mittakaavan moottorivoimalan konseptin

Konsepti perustuu Wärtsilä 31 -moottorialustaan. Vetyvalmiin moottorin odotetaan olevan tilattavissa vuonna 2025 ja toimitettavissa vuodesta 2026 alkaen.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.