https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 16.10.2023

Valmet toimittaa biomassavoimalaitoksen Göteborg Energille Ruotsiin

Toimitukseen kuuluu 140 MWth Valmet BFB -kattilalaitos, jossa käytetään kuplivaa leijukerrostekniikkaa, sekä savukaasujen puhdistus- ja lauhdutusjärjestelmät. Pääpolttoaineina käytetään metsähaketta ja kierrätyspuuhaketta. 

abf653a849d9853d_800x800ar

Havainnekuva Göteborg Energin biomassavoimalaitoksesta. Kuva: Göteborg Energi

Valmet toimittaa biomassavoimalan Göteborg Energi AB:lle Göteborgiin, Ruotsiin. Göteborg Energi rakentaa uuden laitoksen tuottamaan energiaa ja kaukolämpöä uusiutuvista ja kierrätetyistä polttoaineista. Laitoksen käynnistyminen on suunniteltu vuodelle 2025.

Tilaus sisältyy Valmetin vuoden 2023 viimeisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

– Uusi laitos on meille virstanpylväs ja viimeinen vaihe kaukolämpötuotannon muuntamisessa. Uuden laitoksen myötä pääsemme eroon maakaasusta ja voimme tarjota asiakkaillemme 100-prosenttisesti uusiutuvista ja kierrätetyistä polttoaineista tuotettua kaukolämpöä. Odotamme innolla yhteistyötä Valmetin kanssa tässä tärkeässä hankkeessa, Göteborg Energin toimitusjohtaja Per-Anders Gustafsson sanoo.

Valmetin toimitukseen kuuluu 140 MWth Valmet BFB -kattilalaitos, jossa käytetään kuplivaa leijukerrostekniikkaa, sekä savukaasujen puhdistus- ja lauhdutusjärjestelmät. Pääpolttoaineina käytetään metsähaketta ja kierrätyspuuhaketta. 

Lisäksi Valmet toimittaa kattilarakennuksen ja putkistot uuden kattilan liittämiseksi nykyiseen höyryturbiiniin. Käyttö- ja kunnossapitopalvelut, mukaan lukien Valmetin teollisen internetin ratkaisut, maksimoivat luotettavuuden ja optimoivat suorituskyvyn ja varmistavat siten turvallisen ja kestävämmän tuotannon koko laitoksen elinkaaren ajan.

– Olemme erittäin ylpeitä voidessamme jatkaa pitkää ja tiivistä yhteistyötämme Göteborg Energin kanssa. Voimalaitos itsessään tulee varmasti olemaan huippuluokan esimerkki siitä, miten kestävät luonnonvarat voidaan muuntaa energiaksi mahdollisimman tehokkaasti. On hienoa tehdä yhteistyötä Göteborg Energin kanssa ja viedä sen toimintaa eteenpäin, Valmetin Energy Plant Solutions johtaja Antti Laaksonlaita sanoo.

Uusimmat artikkelit

4.12.2023 | Alan Uutiset

Kemira myy Oil & Gas -liiketoimintansa Sterling Specialty Chemicals LLC -yhtiölle

Kauppa sisältää Kemiran tuotantolaitokset Mobilessa, Columbuksessa ja Aberdeenissä Yhdysvalloissa.

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

16.11.2023 | Tutkimus ja koulutus

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.